SeverZapad
Iskusan
- Poruka
- 6.468
Dobro Bugarče.Razumem ja bolje od svih vas hrvata ali mrzim filozofe koji prodaju maglu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro Bugarče.Razumem ja bolje od svih vas hrvata ali mrzim filozofe koji prodaju maglu.
Razumem ja bolje od svih vas hrvata ali mrzim filozofe koji prodaju maglu.
Ко му шмиргла ушиMožda je Hercegovac ili iz Južne Dalmacije, ili nekadašnji stanovnik vojne krajine koji je prešao, ili Rimokatolički štokavac iz Bosne..Ukratko, možda ga geni i krv vuku ovde, možda je Srbin takoreći.
Нема он везе са Загребом, а нити Босном. Лик је из Србије, глумата са овим накарадним језиком.Ma samo još da nas malo savetuješ iz Zagreba pa da procvetamo.
гофна кримоска
окупите се народе. окупите се што више
a gadjanje jajima od spontano emotivnog naroda?ово је багра која ће крнеути 2их 30ак на вас седам осам...
окупите се народе!
и станите испред њих и около њих... без насиља и само им се насмешите
sad su bitnije maline u Kosjerićuпа да видите како пи.чкетине бјеже...
е овакве подржавају крстини ботови, јер то само са дна каце неко може да подржава...
Ja to čitam već mjesecima po forumu.Поредиш снс власт и нацистичку немачку и то се овде толерише...још те овај српски ћаци лајкује, овај форум је све луђи...![]()
Lik je iz Krajine ko i ti.Samo nisam ideološki zaluđen ko ti.Нема он везе са Загребом, а нити Босном. Лик је из Србије, глумата са овим накарадним језиком.
Neko ko gleda sve ovo sa strane sigurno misli da prosečan stanovnik Srbije ima IQ izmešu 65 i 80.Ja to čitam već mjesecima po forumu.
Ko je radikal ? Studenti ili Učić? Tj ko je izdajnik ili kako već ide?
Radikalna stranka vrv ne moze da pređe cenzus.
Gubim se u ovim postavkama skroz.
HahahIzdajnici su ovi koji imaju tetoviranog cara Dušana
a patriote su ovi što ih dočekuje Picula.![]()
Ovo nikad nigdje nije bilo. Čak i u nacističkoj njemačkoj postojala je regularna policija i crnkošuljaši nisu smjeli oblačit policijske uniforme. Kako je ovo moguće
Pojedini imaju i manje.Neko ko gleda sve ovo sa strane sigurno misli da prosečan stanovnik Srbije ima IQ izmešu 65 i 80.
Dobro je da ste se ovde na forumu okupili kao kerovi oko Srbije.Pa delite lajkove jedan drugom da bi ostalima dokazali da ste za slobodnu Srbiju.Al' najveće budale izgleda guraju u prve redove![]()
Ajde dijabolo marš.TJ.SVO VAS TROJE TRENUTNO OVDE.Pojedini imaju i manje.
Јеси, јеси, Не разликујеш ије од је.Lik je iz Krajine ko i ti.Samo nisam ideološki zaluđen ko ti.
Hvalavi je sličan Paveliću. Jedino što Pavelić nije mrzio svoj narod dok Vučić mrzi Srbe patološki.
Nismo svi iz Bukovice.Јеси, јеси, Не разликујеш ије од је.
Sns naziva gradjane nacistimaПоредиш снс власт и нацистичку немачку и то се овде толерише...још те овај српски ћаци лајкује, овај форум је све луђи...![]()
Ajde dijabolo marš.TJ.SVO VAS TROJE TRENUTNO OVDE.
па будале...Sns naziva gradjane nacistima
Evo stiže još jedan kontigent tih plaćenika.I na Makovište ima nešto.
uh žaba im u gaće uh....Поредиш снс власт и нацистичку немачку и то се овде толерише...још те овај српски ћаци лајкује, овај форум је све луђи...![]()
zar niko nije poneo jaje?па будале...![]()
Što si ti veći Srbin nego ja?! Ja sumnjam da si ti uopšte Srbin, sve mislim nemoguće je da ima i takvih, jedino ako nisi neki NVO.Dobro je da ste se ovde na forumu okupili kao kerovi oko Srbije.Pa delite lajkove jedan drugom da bi ostalima dokazali da ste za slobodnu Srbiju.