Vučićeva minijatura briljantnog manerva

Treba znati junački podneti poraz ;)
IMG_20250114_184509_224.jpg
:lol::lol::lol:

Zakrvili ljudi, mnogo politike u tanjiru. 😄
Strasno. Ja odavno napisao da jedva cekam da se ovo zavrsi da se vratimo normalnim temama 😂 evo draga @Paula isto usla duboko u politiku, izbaca vladiku Grigorija, prati sve procese, zna sta rade penzioneri, ko je gdje i kako zauzeo stranu... a nekad sam volio da je citam na LjiS-u a sad ovo.. i onda se cude sto sam za kraj blokada 🤣

Strasno. Ja odavno napisao da jedva cekam da se ovo zavrsi da se vratimo normalnim temama 😂 evo draga @Paula isto usla duboko u politiku, izbaca vladiku Grigorija, prati sve procese, zna sta rade penzioneri, ko je gdje i kako zauzeo stranu... a nekad sam volio da je citam na LjiS-u a sad ovo.. i onda se cude sto sam za kraj blokada 🤣
Hipotekarni Grigorije?!

Sve ovo što ti pišeš, tj prenosiš bi možda stajalo da je zaista taj miting 12. aprila bio tako veličanstven i velik. Ali nije bio. To je tako napravljen u medijima. Oni znaju da to tako nije, jer su bili besni. Nije Pink čak imao ni dron od sramote šta bi ispalo. Tako da je to skup penzionera, promašenih ljudi, siromanih, plaćenika, i to je istina. A to što je prezentovano u medijima što ti pišeš to je samo predstava za takve kao ti.
Opet se smijem ovome danas 🤣 ali skup penzionera, siromasnih ljudi i promasenih 🤣 prejako🤣

Nije to ništa. Pussy smoke dok te ne svrstaju gde pomisle da treba. ,😄 strava šta je forum postao. Eno Gđa mi nudi da priznam poraz.😂
on se sam svrstao uz vucica, da se ne ponavljamo, sve izopacujete i samo zamenjujete teze. kao da se trudie da nadmasite av-a u laganju

ko je za av-a, ili je poremetio pamecu, ili je korumpiran, srpska rec - pokvaren, osim ako nije bas jadan da ide na miting za pljesku i mazne stolice, a to mu dodje na isto, pokvaren

Poslednja izmena:
Opet se smijem ovome danas 🤣 ali skup penzionera, siromasnih ljudi i promasenih 🤣 prejako🤣

pa zar nije tako?

Obećali su im dnevnice i da će imati šta da jedu. Došli su i pouzimali čak u kesama pljeskavice odnosili, sokove na veliko, neki su i krali i odnosili. Jadni ljudi. Zatim pokušavali su da pobegnu ali im nisu dali jer su sve okružili žicama kao da su u zatvoru. JEdnog su čak skinuli sa ograde ko je želeo da pobegne. Jedan je ležao dole pijan a svi prolazili pored njega kao pored turskog groblja. Uglavnom su otišli pre vremena, zadovoljni što su se konačno najeli i dobili po koju paru, od Nepalaca, do sirotinje koju su pokupili po selima. Ne krivim te ljude, zato sam napisala navatali su sirmašne. Jer ko bi normalan ako nije siromašan došao na to poselo?

Moj angažman na Ljisu je trajao par godina da kažemo intenzivnije. Ako sam se malo zezala na forumu /tamo/ nakon što sam ostvarila neke svoje velike ambicije, sad mi je to malko dosadilo i vraćam se na moja prethodna angažovanja. Jbt pa mene nisu promašili skoro ni jedni protesti od kako sam punoletna, ne znaš o kome pišeš ;)

on se sam svrstao uz vucica, da se ne ponavljamo, sve izopacujete i samo zamenjujete teze. kao da se trudie da nadmasite av-a u laganju

ko je za av-a, ili je poremetio pamecu, ili je korumpiran, srpska rec - pokvaren, osim ako nije bas jadan da ide na miting za pljesku i mazne stolice, a to mu dodje na isto, pokvaren
Ali ovde kućni savet razvrstava i određuje. Ako nisi sa mnom , nastavi po volji. Ljudi mogu samo da se smeju i gasiraju članove kućnog saveta.

Ako ti tako kažeš
nisi ti kriv, av te zarazio, moras da se dokazes LAGANJEM I IZVRTANJEM, ZAMENOM TEZA, da si njegov dobar vojnik, lojalista, sta li vec, ja sam te samo naveo za primer, kako ni ne trepnu kada slaga da smo ovohga mi svrstali,a on sam se svrstao na aljekovu stranu

aljek ne znas da je patoloski lazov? mi gledamo video gde pandur u civilu dobija po oku od zandarma, a on kaze student sa bokserom mu razvalio oko! jedino slepac ako si pa da verujes aljeku slepcu, i svrstavas se na njegovu stranu, kao ovaj koga branis

nisi ti kriv, av te zarazio, moras da se dokazes LAGANJEM I IZVRTANJEM, ZAMENOM TEZA, da si njegov dobar vojnik, lojalista, sta li vec, ja sam te samo naveo za primer, kako ni ne trepnu kada slaga da smo ovohga mi svrstali,a on sam se svrstao na aljekovu stranu

aljek ne znas da je patoloski lazov? mi gledamo video gde pandur u civilu dobija po oku od zandarma, a on kaze student sa bokserom mu razvalio oko! jedino slepac ako si pa da verujes aljeku slepcu, i svrstavas se na njegovu stranu, kao ovaj koga branis
Car si, gotiva lik samo malo manje paranoje. 😅 Mi, Vi, etc.

Back