teo kazem ali sam se oteoTeo kažeš ćaciji su u pravu samo se nisi setio da neko uči u parku a neko baca limenke s prozora fakulteta na naučnu bazu i po nalogu rektora koji je tako završio školovanje, na ulici...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teo kazem ali sam se oteoTeo kažeš ćaciji su u pravu samo se nisi setio da neko uči u parku a neko baca limenke s prozora fakulteta na naučnu bazu i po nalogu rektora koji je tako završio školovanje, na ulici...
Treba znati junački podneti porazBila i masa autošovena. Hrana za dž, to se ne propušta.
Dje nadje ovo prejako je
Nije to ništa. Pussy smoke dok te ne svrstaju gde pomisle da treba. ,Ali isprimali se ljudi kao da sam ja napisao tekst poceli sa mnom da se svadjajusvasta
![]()
E zamisli kad ti to supermoderatorka kaze... sto onda ocekivati od ovih mladjih.. anticacijaNije to ništa. Pussy smoke dok te ne svrstaju gde pomisle da treba. ,strava šta je forum postao. Eno Gđa mi nudi da priznam poraz.
![]()
Zakrvili ljudi, mnogo politike u tanjiru.E zamisli kad ti to supermoderatorka kaze... sto onda ocekivati od ovih mladjih.. anticacija![]()
Strasno. Ja odavno napisao da jedva cekam da se ovo zavrsi da se vratimo normalnim temamaZakrvili ljudi, mnogo politike u tanjiru.![]()
Hipotekarni Grigorije?!Strasno. Ja odavno napisao da jedva cekam da se ovo zavrsi da se vratimo normalnim temamaevo draga @Paula isto usla duboko u politiku, izbaca vladiku Grigorija, prati sve procese, zna sta rade penzioneri, ko je gdje i kako zauzeo stranu... a nekad sam volio da je citam na LjiS-u a sad ovo.. i onda se cude sto sam za kraj blokada
![]()
Mi iz Crne Gore gotivimo Vucica, pomogao nam je vise nego bilo koja prosla vlast koja se okrenula nije dok nas je Milo tucao na suvo
Opet se smijem ovome danasSve ovo što ti pišeš, tj prenosiš bi možda stajalo da je zaista taj miting 12. aprila bio tako veličanstven i velik. Ali nije bio. To je tako napravljen u medijima. Oni znaju da to tako nije, jer su bili besni. Nije Pink čak imao ni dron od sramote šta bi ispalo. Tako da je to skup penzionera, promašenih ljudi, siromanih, plaćenika, i to je istina. A to što je prezentovano u medijima što ti pišeš to je samo predstava za takve kao ti.
Znam, ali nemoj mi molim te pok. Mitropolita kad je politika u pitanju! Zdravka Krivokapica mu nikad ne mogu oprostiti.
Opravili mi neki plenumaši.Dje nadje ovo prejako je![]()
on se sam svrstao uz vucica, da se ne ponavljamo, sve izopacujete i samo zamenjujete teze. kao da se trudie da nadmasite av-a u laganjuNije to ništa. Pussy smoke dok te ne svrstaju gde pomisle da treba. ,strava šta je forum postao. Eno Gđa mi nudi da priznam poraz.
![]()
Opet se smijem ovome danasali skup penzionera, siromasnih ljudi i promasenih
prejako
![]()
Strasno. Ja odavno napisao da jedva cekam da se ovo zavrsi da se vratimo normalnim temamaevo draga @Paula isto usla duboko u politiku, izbaca vladiku Grigorija, prati sve procese, zna sta rade penzioneri, ko je gdje i kako zauzeo stranu... a nekad sam volio da je citam na LjiS-u a sad ovo.. i onda se cude sto sam za kraj blokada
![]()
Ali ovde kućni savet razvrstava i određuje. Ako nisi sa mnom , nastavi po volji. Ljudi mogu samo da se smeju i gasiraju članove kućnog saveta.on se sam svrstao uz vucica, da se ne ponavljamo, sve izopacujete i samo zamenjujete teze. kao da se trudie da nadmasite av-a u laganju
ko je za av-a, ili je poremetio pamecu, ili je korumpiran, srpska rec - pokvaren, osim ako nije bas jadan da ide na miting za pljesku i mazne stolice, a to mu dodje na isto, pokvaren
to nema veze sa zamenom teze, i laganjem kome si sklon,a na njegovom primeru sam dokazao - on se sam svrstao uz aljeka siftara, a ne da ga je neko drugi svrstao kako ti slaga, i ne trepnuAli ovde kućni savet razvrstava i određuje. Ako nisi sa mnom , nastavi po volji. Ljudi mogu samo da se smeju i gasiraju članove kućnog saveta.
Ako ti tako kažešto nema veze sa zamenom teze, i laganjem kome si sklon,a na njegovom primeru sam dokazao - on se sam svrstao uz aljeka siftara, a ne da ga je neko drugi svrstao kako ti slaga, i ne trepnu
nisi ti kriv, av te zarazio, moras da se dokazes LAGANJEM I IZVRTANJEM, ZAMENOM TEZA, da si njegov dobar vojnik, lojalista, sta li vec, ja sam te samo naveo za primer, kako ni ne trepnu kada slaga da smo ovohga mi svrstali,a on sam se svrstao na aljekovu stranuAko ti tako kažeš
Car si, gotiva lik samo malo manje paranoje.nisi ti kriv, av te zarazio, moras da se dokazes LAGANJEM I IZVRTANJEM, ZAMENOM TEZA, da si njegov dobar vojnik, lojalista, sta li vec, ja sam te samo naveo za primer, kako ni ne trepnu kada slaga da smo ovohga mi svrstali,a on sam se svrstao na aljekovu stranu
aljek ne znas da je patoloski lazov? mi gledamo video gde pandur u civilu dobija po oku od zandarma, a on kaze student sa bokserom mu razvalio oko! jedino slepac ako si pa da verujes aljeku slepcu, i svrstavas se na njegovu stranu, kao ovaj koga branis