"Da svi riknu večeras, bukvalno nikoga ne bi bilo briga'' : Jezivi napad Ivana Ivanovića na studente koji žele da uče!

Evo ja nisam ni blokader ni ćaci(?) i mnogo me nerviraju ovi što blokiraju.I zamisli sad situaciju da se skupi par stotina nas ovakvih i opkolimo te blokadere?Šta misliš?Kako bi to izgledalo?
Уради то, ко те спречава.

lepo sam napisao da je tu cela ulica raskopana , treba malo da prošetaš tuda i videćeš da je cela treća traka do puta skinut asfalt i da se postavlja novi ivičnjak i to sve duo fontane i iza prema tunelu a tamo je i ceo asfalt skinut
Raskopana je vama glava 13+ godina valja to dobro izbetonirati jer zveči šuplje.

Sramota je ono što je obeležilo ovaj bunt "spontano" okupljenih studenata.Ah živote,limunova koro.Da jedan predsednik države neće da izađe u susret njihovim željama...Nečuveno.

Upravo ti pokazah ovde da se može više zaraditi poštenim kockanjem nego botovanjem, za opkladu sam lagano dobio deset s lukom, dok ti za svoje širenje (žv)alave gadosti samo buđav sendvič. Otkaži poslušnost, samo hrabro.

Back