Vučićev miting u Beogradu pukao! Dokaz: počeo da dovlači Bele Šatore ispred Skupštine da popuni prostor jer niko neće da mu dođe! SLIKA

1744537118095.png

Šta je zaključak, svih ovih dešavanja?
Da ova zemlja, očajnički traži promene. I to, na svim mogućim nivoima. Vučić je dostigao svoj maksimum. Kako i neće, 13 godina, raznih mahinacija i malverzacije. Istrošene su sve moguće fore i fazoni. Više mu niko i ništa, ne može pomoći. On je sad poput davljenika, koji se hvata za slamku. Za njega mogu biti, samo još, teški socijalni slučajevi, neobrazovani, i ljudi, kojima je zahvaljujući medijskom mraku, onemogućeno, profesionalno informisanje, jer su svedeni, na paket režimskih medija. Nadajmo se, da se ovom, moralnom sunovratu društva, konačno bliži kraj.
Možda mračim, ali deluje kao da psiho ide na totalnu diktaturu , gde će čak i internet cenzurisati a policija upadati ljudima na gajbu pa u zatvor.

Možda mračim, ali deluje kao da psiho ide na totalnu diktaturu , gde će čak i internet cenzurisati a policija upadati ljudima na gajbu pa u zatvor.
Ma nema ko da mu tu diktaturu sprovede.
Juče policija pokušala da privede i zastraši mirne građane. Par seksi mama zagrlilo policajce. Završilo se tako da je maltene i policija poskakivala u ritmu ko ne skače taj je Ćaci.
Gotov je.

I ja mislim isto. Možda neće baš da cenzuriše internet ali će biti uništavanja života zaposlenih u javnom sektoru i studenata u blokadi.

Poslednja izmena od moderatora:
Pokazali Sarovic i Zlatanovic u Live snimcima sve danas.

Inace upravo sam pogledao Sarovicev, tacnije snimak KTV televizije, i SRAMOTA JE kako je policija reagovala na napad na celu ekipu. Umesto da ODMAH pohapse i to uz primenu SILE sve napadace na SLUZBENA LICA (novinare) oni su prakticno priveli ZRTVE i onemogucili im slobodu kretanja, umesto da POHAPSE SVE KOJI SPRECAVAJU njihovo slobodno kretanje i obavljanje sluzbene duznosti.

Treba da tuzimo SVE ONE POLICAJCE TAMO, SRAM DA IH BUDE. A hapse ljude ovde u blokovima a da se ne zna ni zasto, jer protestvuju protiv divljacke gradnje.
https://n1info.rs/vesti/kolike-su-kazne-za-napad-na-sluzbeno-lice-i-ko-ima-taj-status/
Za napad na službeno lice prema našem Krivičnom zakoniku zaprećene su, u zavisnosti od težine dela, kazne od jedne do 12 godina zatvora. Status službenog lica imaju sudije, tužioci, njihovi zamenici, policajci, izvršitelji, javni beležnici, vojna lica. Taj status nemaju oni koji obavljaju poslove "od javnog značaja" - zaposleni u prosveti, zdravstveni radnici, novinari, vozači gradskog prevoza koji godinama ukazuju da su zbog učestalih napada u vezi sa poslom koji obavljaju ugroženi i traže da se napad na njih tretira kao napad na službeno lice.

Pitanje za Simu Spa... ovaj - Dubajića:
Zašto državni tužilac nije priveo Vučića radi davanja izjave - jer je u slučaju Ćuruvijinog ubistva očigledno glavni osumnjičeni?
Odgovor: zato što je tada bio vlast, a kod nas ne postoji nezavisno tužilaštvo i sudstvo.
Pitanje: zašto ga Dosmanlije nisu privele?
Odgovor: zato što Dosmanlije rade za iste Gazde za koje radi i Vučić, a oni nemaju običaj da se tako lako odriču svojih ljudi, jer im možda mogu zatrebati u budućnosti.
I gle čuda - zatreba im.
Kako kilavi Tadić nije smeo da prizna nezavisno Kosovo - Gazde instaliraše Vučića i ovaj to bez problema odradi.
A tek sad će da im nudi sve od Srbije - samo da mu produže vlast još koju godinu

Dobar vam dan ljudi , pozdrav veliki od naspavanoga čoveka tj. mene.
da li treba da vam objašnjavam koliko je ljudi bilo i da vam postavljam slike ovde sa jučerašnjeg skupa gde sam bio i lično prisutan?
Mislim da nema potrebe , a svi vi koji tvrdite da je pukao treba da se pokrijete preko ušiju i da vas nema ovde više..
prijatan vam dalji dan želim

Back