Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.937
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde su ti milioni gradjana, u nekom paralelnom univerzumu? Na Proksimi Kentauri?Pogledajkte snimak sa Vučićevog mitinga u Kikindi nije mu došlo ni 200 , dok po celoj Srbiji na proteste protiv njega se skupljaju MILIONI građana.
GOTOV JE !
Šarović je postao strah i trepet za botine. Razbeže se kao miševi kad ga vide, sakrivaju lice da ne završe kao ona u Jagodini napumpanih usana.
To bi trebalo uvesti i za predsednike. Senilnog pradedu Bajdena je zamenio polusenilni preparirani deda Tramp.Moja ideja da se svima 70+ zabrani glasanje je genijalna i logična.
Djetinjasti su, cinični, prgavi, frustrirani i neodgovorni.
Iz sličnih razloga zašto desetogodišnjak nema pravo glasa, tako treba i s ovim retrogradnim prilikama.
Ta mrlja u njegovoj karijeri stoji.Ja bih bio oprezan prema Šaroviću. Ipak je to bivši radikal.
bio sam na tom mitingu , očigledno da ti i ja nismo bili na istomPogledajkte snimak sa Vučićevog mitinga u Kikindi nije mu došlo ni 200 , dok po celoj Srbiji na proteste protiv njega se skupljaju MILIONI građana.
GOTOV JE !
Ali, Vučićevi mitinzi nemaju veze sa brojem stanovništva u gradu u kom se miting održava. Uvek se dovlače ljudi sa strane, autobusima. U Kikindi je bilo više ljudi iz Aleksinca, nego iz Kikindebio sam na tom mitingu , očigledno da ti i ja nismo bili na istom
ovaj snimak je bio ispred hale jezero gde je bilo oko 3000 ljudi a u samoj hali isto toliko , znači ukupno oko 6000 ljudi , za grad koji sa selima ima oko 20000 kuća tj oko 37000 glasača sasvim je dovoljno , što se mitingaša tiče onih 500 što se redovno šeta redom svi pripadaju opoziciji za koje ne bih glasao nikada u životu
U toj sali nema više od 200 ljudi, ovim snimkom si to sam potvrdio
ta sala ima tribine koje su bile pune i primaju oko 800 ljudi , da ne pričam o tome da je rukometni teren bio pun kao kutija šibica a još najmanje toliko ljudi je ostalo ispred sportske hale jezeroU toj sali nema više od 200 ljudi, ovim snimkom si to sam potvrdio
Ко вам је тај Шаровић ?На Шаровића ће да дигне мигове...
Јел тај Шаровић будући кандидат за Председника ?Ok, ali baš zato je Šarović ovako slobodan jer zna svašta o Vučiću i ne sme da ga dira
Bivša Vučićeva pudlica.Ко вам је тај Шаровић ?
cak i pudlicama doslo iz guzce u glavu...divljim curkama i curanima jos nije.Bivša Vučićeva pudlica.
Pudlica samo promenio gazdu.cak i pudlicama doslo iz guzce u glavu...divljim curkama i curanima jos nije.
Ко вуле?Pudlica samo promenio gazdu.
Бивши радикал, све зна, а није жваалави....оданде само такви...Ко вам је тај Шаровић ?
the biggest beneficiaries of American aid money, more than 90 percent of which has gone to government and state-affiliated institutions,
Not only the Government, but the Serbian Progressive Party (SNS) itself apparently cooperated with the USAID. According to a post on the SNS official website from 2018, a USAID Delegation was received in the party headquarters by two senior members, who discussed “support to SNS groups in parliaments… and programmes of political education of SNS members”. Whether this support was implemented and in what form remains unknown.
sta nam ovaj deo govori?
znamo vec da je av teatralno poslao policiju da targetira minorne nvo kao izvodjace obojene revolucije, sto je nonsense, koje ako su uzele 1 promil usaid para; sada, kada je usaid inkriminisana u americi, on pokusava da zameni teze, da one koji su zaista sprovodili obojenu revoluciju, clanstvo sns-a, obucavano od usaid, citaj CIE, da sruse drzavnost srbije, rastoce je teritorijalno. posle kosove, i vojvodinu, odreknu se litijuma u korist solca, ...te sns ugasi, jer je ona sprovodila OBOJENU REVOLUCIJU svih ovih godina u srbiji, i zameni je sa "pokretom", jer zna da ce istina izbiti na videlo...
struka sudija i tuzioca je shvatila da lopov vice drz'te lopova, da je av i sns sprovodio obojenu revoluciju placen usaid parama, i obucavan od iste, tj cie, i sada je kucnuo momenat:
ili ce aljek biti uhapsen i krivicno procesuiran, ili ce zapodenuti krvavi pir, a sve u cilju konacne kolonijalne potcinjenosti 4. rajhu, tj., davanja litijuma na izvolte, sto vec jeste potpisao, i sada zagovara da je svrsen cin po eu direktivi