Vučić jedva skupio 200 na mitingu u Kikindi, puko je, niko neće da mu dođe na miting

Pogledajkte snimak sa Vučićevog mitinga u Kikindi nije mu došlo ni 200 , dok po celoj Srbiji na proteste protiv njega se skupljaju MILIONI građana.
GOTOV JE !
Gde su ti milioni gradjana, u nekom paralelnom univerzumu? Na Proksimi Kentauri?

Vlast ne donose oni koji mitinguju već oni koji glasaju. Znaš ono, dodje taj dan, obučes svečano odelo, odeš na glasačko mesto i zokružiš njega.

Duvanje u pištaljke i vulvozele, igranje fudbala i odbojke na mostovima ostavljaju opoziciji i delu studenata. Dokoni ljudi.

FB_IMG_1739104789992.jpg

Moja ideja da se svima 70+ zabrani glasanje je genijalna i logična.
Djetinjasti su, cinični, prgavi, frustrirani i neodgovorni.
Iz sličnih razloga zašto desetogodišnjak nema pravo glasa, tako treba i s ovim retrogradnim prilikama.
To bi trebalo uvesti i za predsednike. Senilnog pradedu Bajdena je zamenio polusenilni preparirani deda Tramp.

Dan posle FIJASKA na mitingu u Kikindi gde je došlo 200 ucenjenih samo, Vučić je brže bolje da ispravi stvar organizovao SNS miting u Beogradu na Trgu Republike ta vest se krije jer mu je došlo samo 50 ljudi !
Pogledajte slike sa tog Vučićevog mitinga na Trgu Republike i još jednog fijaska gde je došlo možda 50 ljudi po ovim fotografijama.
To je toliki fijasko da se o tom Vučićevom mitingu u Beogradu na Trgu Republike kriju vesti da je uopšte i bio.
Slike možete videti na ovom YT snimku u vremenu od 30:45 do 32:00 min

Ja bih bio oprezan prema Šaroviću. Ipak je to bivši radikal.
Ta mrlja u njegovoj karijeri stoji.

Ali ipak nije preleteo u SNS, ostao je dosledan radikalima. Posle je izašao.
Glupo što je uopšte toliko bio s njima (posebno s Šešeljem), ali kapiram da se primio na tu patriotsku opciju na koju su oni stavili šapu, izvitoperili je i ogadili.

Pogledajkte snimak sa Vučićevog mitinga u Kikindi nije mu došlo ni 200 , dok po celoj Srbiji na proteste protiv njega se skupljaju MILIONI građana.
GOTOV JE !

bio sam na tom mitingu , očigledno da ti i ja nismo bili na istom
ovaj snimak je bio ispred hale jezero gde je bilo oko 3000 ljudi a u samoj hali isto toliko , znači ukupno oko 6000 ljudi , za grad koji sa selima ima oko 20000 kuća tj oko 37000 glasača sasvim je dovoljno , što se mitingaša tiče onih 500 što se redovno šeta redom svi pripadaju opoziciji za koje ne bih glasao nikada u životu

bio sam na tom mitingu , očigledno da ti i ja nismo bili na istom
ovaj snimak je bio ispred hale jezero gde je bilo oko 3000 ljudi a u samoj hali isto toliko , znači ukupno oko 6000 ljudi , za grad koji sa selima ima oko 20000 kuća tj oko 37000 glasača sasvim je dovoljno , što se mitingaša tiče onih 500 što se redovno šeta redom svi pripadaju opoziciji za koje ne bih glasao nikada u životu
Ali, Vučićevi mitinzi nemaju veze sa brojem stanovništva u gradu u kom se miting održava. Uvek se dovlače ljudi sa strane, autobusima. U Kikindi je bilo više ljudi iz Aleksinca, nego iz Kikinde

Back