Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.421
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde su ti milioni gradjana, u nekom paralelnom univerzumu? Na Proksimi Kentauri?Pogledajkte snimak sa Vučićevog mitinga u Kikindi nije mu došlo ni 200 , dok po celoj Srbiji na proteste protiv njega se skupljaju MILIONI građana.
GOTOV JE !
Šarović je postao strah i trepet za botine. Razbeže se kao miševi kad ga vide, sakrivaju lice da ne završe kao ona u Jagodini napumpanih usana.
To bi trebalo uvesti i za predsednike. Senilnog pradedu Bajdena je zamenio polusenilni preparirani deda Tramp.Moja ideja da se svima 70+ zabrani glasanje je genijalna i logična.
Djetinjasti su, cinični, prgavi, frustrirani i neodgovorni.
Iz sličnih razloga zašto desetogodišnjak nema pravo glasa, tako treba i s ovim retrogradnim prilikama.
Ta mrlja u njegovoj karijeri stoji.Ja bih bio oprezan prema Šaroviću. Ipak je to bivši radikal.
bio sam na tom mitingu , očigledno da ti i ja nismo bili na istomPogledajkte snimak sa Vučićevog mitinga u Kikindi nije mu došlo ni 200 , dok po celoj Srbiji na proteste protiv njega se skupljaju MILIONI građana.
GOTOV JE !
Ali, Vučićevi mitinzi nemaju veze sa brojem stanovništva u gradu u kom se miting održava. Uvek se dovlače ljudi sa strane, autobusima. U Kikindi je bilo više ljudi iz Aleksinca, nego iz Kikindebio sam na tom mitingu , očigledno da ti i ja nismo bili na istom
ovaj snimak je bio ispred hale jezero gde je bilo oko 3000 ljudi a u samoj hali isto toliko , znači ukupno oko 6000 ljudi , za grad koji sa selima ima oko 20000 kuća tj oko 37000 glasača sasvim je dovoljno , što se mitingaša tiče onih 500 što se redovno šeta redom svi pripadaju opoziciji za koje ne bih glasao nikada u životu
U toj sali nema više od 200 ljudi, ovim snimkom si to sam potvrdio
ta sala ima tribine koje su bile pune i primaju oko 800 ljudi , da ne pričam o tome da je rukometni teren bio pun kao kutija šibica a još najmanje toliko ljudi je ostalo ispred sportske hale jezeroU toj sali nema više od 200 ljudi, ovim snimkom si to sam potvrdio