Vučića za Lidera Ujedinjene Srbije

Istocni Vetar

Domaćin
Poruka
4.571
Sve patriotske snage Srbije treba da se ujedine u jednu patriotsku stranku-Ujedinjena ili Nasa Srbija..
Vucic je najpopularniji i najenergicniji Lider patriotskih Partija..
Ujedinjene patriotske snage sa Vucicem na celu mogu pobediti Tadicevu koaliciju..

Vucic poziva Vlasti Srbije da priznaju Juznu Osetiju i Abhaziju..

28.08. Србија после Русије треба да призна независност Јужне Осетије и Абхазије, сматра генерални секретар најмасовније станке у земљи – СРС – Александар Вучић.

Председник Русије Дмитриј Медведев у уторак је потписао указе о признању незвисности Абхазије и Јужне Осетије. Томе је претходио упад грузијских трупа 8. августа на територију Јужне Осетије и оперција Русије на принуђивању Грузије на мир. По Вучићевим речима, водеће западне земље, признавши независност Косова од Србије, учиниле су ужасни председан који је довео до тешке кризе у свету.

Sve patriotske snage Srbije treba da se ujedine u jednu patriotsku stranku-Ujedinjena ili Nasa Srbija..
Vucic je najpopularniji i najenergicniji Lider patriotskih Partija..
Ujedinjene patriotske snage sa Vucicem na celu mogu pobediti Tadicevu koaliciju..

Vucic poziva Vlasti Srbije da priznaju Juznu Osetiju i Abhaziju..

Ujedinjena Srbija Maloumnika bi bio bolji naziv.
Vucic je najveci klovn na politickoj sceni Srbije. Volim i ja cirkus, ali na m treba drzava.
Pa ako nisi shvatio, priznavanjem J. Osetije i Abhazije, priznao si i Kosovo.

Stvarati Novog Lidera je dug proces..

Od gow.neta se ne pravi pita. pogotovo ako dugo traje.

Ujedinjena Srbija Maloumnika bi bio bolji naziv.
Vucic je najveci klovn na politickoj sceni Srbije. Volim i ja cirkus, ali na m treba drzava.
Pa ako nisi shvatio, priznavanjem J. Osetije i Abhazije, priznao si i Kosovo.

Od gow.neta se ne pravi pita. pogotovo ako dugo traje.

Јел истом логиком хоћеш да кажеш да нпр Француска сада брани територијални интегритет Србије...

Не Вучића и не Радикале на чело!
На челу треба бити неко умерен и одмерен, неко ко уме да важе, сабира и одузима.
Али, Србији, јадној и уништеној, и народу који је без националне свести остао, свакако треба странка попут Српских Радикала.

Захваљујући њима, Српски народ још увек није заборавио на злочине почињене над њим од Хрватске, преко БиХ закључно са Косметом.

Морамо имати фракцију која се гласно бори за права народа, а то су Радикали.

Јел истом логиком хоћеш да кажеш да нпр Француска сада брани територијални интегритет Србије...
Francuska ,kao uostalom i Rusija i SAD nema takvih problema pa joj se moze kako hoce , moze se i nama doduse kao sada da se popisavamo na ranija talamnbasanja i mrsomudjenja o "teritorijalnom integritetu i medjunarodnom pravu " ali onda ispadamo jos neozbiljniji i smesniji . Tako da ovo sada glupiranje radikala i DSSa sa uvlacenjem Rusima po pitanju Osetije neodoljivo potseca na onu pricu iz Balkanskog spijuna "jeo sam govna drugovi,bio sam mlad i glup..." ,mislim ako je tacno da ne postoji medjunarodno pravo -u redu, al sto si onda neprestano **** o njemu dve godine iz dana u dan, a sada seres sam sebi usta.

Francuska ,kao uostalom i Rusija i SAD nema takvih problema pa joj se moze kako hoce , moze se i nama doduse kao sada da se popisavamo na ranija talamnbasanja i mrsomudjenja o "teritorijalnom integritetu i medjunarodnom pravu " ali onda ispadamo jos neozbiljniji i smesniji . Tako da ovo sada glupiranje radikala i DSSa sa uvlacenjem Rusima po pitanju Osetije neodoljivo potseca na onu pricu iz Balkanskog spijuna "jeo sam govna drugovi,bio sam mlad i glup..." ,mislim ako je tacno da ne postoji medjunarodno pravo -u redu, al sto si onda neprestano **** o njemu dve godine iz dana u dan, a sada seres sam sebi usta.

Треба да мрсомудимо о међународном праву док можемо и чекамо(можда и не дочекамо)да се равнотежа у свету окрене у неку повољнију страну и да се овај империјалистички измет преко баре угуши у сопственом проливу.

Не Вучића и не Радикале на чело!
На челу треба бити неко умерен и одмерен, неко ко уме да важе, сабира и одузима.
Али, Србији, јадној и уништеној, и народу који је без националне свести остао, свакако треба странка попут Српских Радикала.

Захваљујући њима, Српски народ још увек није заборавио на злочине почињене над њим од Хрватске, преко БиХ закључно са Косметом.

Морамо имати фракцију која се гласно бори за права народа, а то су Радикали.
Radikali su partija koja ima najvecu podrzku Naroda..
Lider treba da bude iz najjace Partije..
Ako ne podrzavate Vucica za Lidera Nase Ujedinjene Srbije-ko je Vas Kandidat..

Pa naravno. Nisi malouman, zar ne vidis licemerje zapada na delu. Svi svetski mediji bruje o tome danima. A i zdravom logikom razmisli pre nego sto napises. J6t.

Чта наравно, Француска брани Србију. Француска брани Грузиски интегритет, не наш. Не размеш ти сам себе, синко.

Чта наравно, Француска брани Србију. Француска брани Грузиски интегритет, не наш. Не размеш ти сам себе, синко.

J. Osetija i Abhazija su deo Gruzije. Ako se Francuska buni zbog njihovog ocepljenja, jer zeli da sacuva 'teritorijalni integritet i suverenitet' Gruzije, a u JO i Abhaziji zivi 90% rusa koji zele da se ocepe, da li te to mozda potseca na nesto?

Ako si glup, ne raspravljaj se sa mnom, ja nisam.

..
Ujedinjene patriotske snage sa Vucicem na celu

Baš mi deluje onako....liderski&harizmatično:mrgreen:

vvuuccicai7.png

Back