Vucica 13 godina zapad drzi na vlasti - sutra mogu da ga sruse da hoce - ali nece, jer zele da Srbijom vlada duze od Tita

nisi baš izmislio toplu vodu
samo što mi svakako treba da radimo sve što je u našoj moći da on i za njih postane nepodoban, a to će se neminovno i desiti ako se ispune studentski zahtevi

mozemo da skacemo jos 5 godina dzabe sve dok god su oni zadovoljni njegovom vlascu

mozemo da skacemo jos 5 godina dzabe sve dok god su oni zadovoljni njegovom vlascu
pa neće moći više da budu zadovoljni jednom kad ne bude mogao koješta da provlači ispod žita zarad njihovih interesa, a to će se desiti kada pravosuđe bude krenulo da radi svoj posao

Чак и да јесте тако а јесте у доброј мери питамо се МИ не Трамп ,ЕУ нити било ко иако имају неприкосновен утицај на све овде смо бар 1500 година и док није било садашњих центара моћи.Турци су бар 100 година задњих владали уз помоћ Британије уопште уз прећутну сагласност Европе па су морали ипак да оду јер је устанак у Србији почео без неких великих наклоности великих сила уз минимално потурање оружја чак изостављање топовског наоружања које би ствари знатно убрзало.
Била је у плану Грчка која има античку прошлост културни спомен Европе Србија се наметнула ту неплански и ипак се ослободила делимично што је Грцима требао неко ко ће да гине били су богати у дијаспори али нису ратовали без плаћене најамне војске много пре пада Константинопола.
Дакле питање је шта желиш или не желиш ако желиш да савијаш кичму и леђа пред сваким за то ти не треба ни Трамп ни запад нити било каква теорија завере ако не желиш такође ти није потребно ништа од тога.

У свим тим стварима не влада сила војска или не знам шта већ моменат корупције и новац.

Они су наметнули сваком појединцу укључујући и власт да не можеш променити ништа али једини интерес који ће ти дозволити да се обогатиш.
Па како вели боље ја онда да се обогатим ко зна шта ће сутра бити.

Но наша историја је богата грешкама и добрим изборима и сви знамо кад нешто не желимо некако немогуће је нам наметнути силом или врло краткотрајно.

Све су то куле од дима.

Имаш једну лошу калкулацију више ветерана који знају да ратују укључујући пензионисане имаш на страни студената.

Овде имаш полицију која није била на Косову нема искуства разбијања великих демонстрација као ни у војсци нису ратовали.

У тренутку испред скупштине је било толико људи да су желели и да је постојао организован план и жеља за тако нечим буквално су могли преврнути тракторе и прегазити ногама Ћићиленд и срушити скупштину за потребе свежих цигли да понесу кући да зидају као Турци.
Но нико тако нешто није желео били су најдемократскији најлепши и најкултурнији протест у историји не само ове земље него уопште.

Што се тиче особа са таквим шифрама њихов суперего пројектује ситуацију да су Богом изабрани и дани и како год ту њихову илузију о себи и својим умишљењим вредностима осујети ли неко , да ли од ближих сарадника или неистомишљеника тај је узорпатор зло за читав потедак и Србију. Дакле човек од своје личне "непријатеље" и неистомишљенике претвара у непријатеље СРБИЈЕ и ДРЖАВЕ!
Добар део тих шифара је пренео на своје гласачко тело.

Просуо је велики незапамћени канцер у друштво више је диховног канцера просуо у друштво од свих бомби и уранијума баченог на државу само због једне опсесивно-компулсивне оптерећености ЈА нема ни СНС нити било ког другог човека у држави сем ЈА то ЈА је Српство , патриотизам , права Србија шта год хоћеш , уџбеници , медији , телевизија...све.

Дакле сваки човек има неку шифру али нико од нас не може да кука на 5 програма истовремено о повређеној и напаћеној души својој и лије сузе за мајком Србијом коју једино он воли и нико други.

Елем ок нека растерете банковне рачуне поделе грађанима па онда да слушамо кукање.

Јер и психијатра мораш да платиш да би га смарао неколико сати овако смо сви постали његови духовници и сапатници туге небеске.

Браћа смо по свему али нам кесе не да нису сестре већ нису из истог рода из исте државе нити истог универзума.

Poslednja izmena:
Чак и да јесте тако а јесте у доброј мери питамо се МИ не Трамп ,ЕУ нити било ко иако имају неприкосновен утицај на све овде смо бар 1500 година и док није било садашњих центара моћи.Турци су бар 100 година задњих владали уз помоћ Британије уопште уз прећутну сагласност Европе па су морали ипак да оду јер је устанак у Србији почео без неких великих наклоности великих сила уз минимално потурање оружја чак изостављање топовског наоружања које би ствари знатно убрзало.
Била је у плану Грчка која има античку прошлост културни спомен Европе Србија се наметнула ту неплански и ипак се ослободила делимично што је Грцима требао неко ко ће да гине били су богати у дијаспори али нису ратовали без плаћене најамне војске много пре пада Константинопола.
Дакле питање је шта желиш или не желиш ако желиш да савијаш кичму и леђа пред сваким за то ти не треба ни Трамп ни запад нити било каква теорија завере ако не желиш такође ти није потребно ништа од тога.

У свим тим стварима не влада сила војска или не знам шта већ моменат корупције и новац.

Они су наметнули сваком појединцу укључујући и власт да не можеш променити ништа али једини интерес који ће ти дозволити да се обогатиш.
Па како вели боље ја онда да се обогатим ко зна шта ће сутра бити.

Но наша истотија је богата грешкама и добрим изборима и сви знамо кад нешто не желимо некако немогуће је нам наметнути силом или врло краткотрајно.

Све су то куле од дима.

Имаш једну лошу калкулацију више ветерана који знају да ратују укључујући пензионисане имаш на страни студената.

Овде имаш полицију која није била на Косову нема искуства разбијања великих демонстрација као ни у војсци нису ратовали.

У тренутку испред скупштине је било толико људи да су желели и да је постојао организован план и жеља за тако нечим буквално су могли преврнути тракторе и прегазити ногама Ћићиленд и срушити скупштину за потребе свежих цигли да понесу кући да зидају као Турци.
Но нико тако нешто није желео били су најдемократскији најлепши и бајкултурнији протест у историји не само ове земље него уопште.

Што се тиче особа са таквим шифрама њихов суперего пројектује ситуацију да су Богом изабрани и дани и ко год ту њихову илууију о себи и својим умишљењим втедностима осујети да ли од ближих сарадника или неистомишљеника тај је узорпатор зло за читав потедак и Србију. Дакле човек од своје личне "непријатеље" и неистомишљенике претвара у непријатеље СРБИЈЕ и ДРЖАВЕ!
Добар део тих шифара је пренео на своје гласачко тело.

Просуо је велики незапамћени канцер у друштво више је диховног канцера просуо у друштво од свих бомби и уранијума баченог на државу само због једне опсесивно-компулсивне оптерећености ЈА нема ни СНС нити било ког другог човека у држави сем ЈА то ЈА је Српство , патриотизам , права Србија шта год хоћеш , уџбеници , медији , телевизија...све.

Дакле сваки човек има неку шифру али нико од нас не може да кука 5 програма истовремено о повређеној и напаћеној души својој и лије сузе за мајком Србијом коју једино он воли и нико други.

Елем ок нека растерете банковне рачуне поделе грађанима па онда да слушамо кукање.

Јер и психијатра мораш да платиш да би га смарао неколико сати овако смо сви постали његови духовници и сапстници туге небеске.

Браћа смо по сврму али нам кесе не нису сесте већ нису из истог рода из исте државе нити истог универзума.

kako se pitamo mi - kad zapad dozvoljava Vucicu da na svakim izborima startuje sa milion glasova prednosti u odnosu na opoziciju, da ucenjuje, kupuje birace, da falsifikuje zapisnike sa glasanja

Oni svake takve izbore priznaju kao regularne i legitimne

Znaci to je utakmica izmedju dva kosarkaska tima gde cim mec pocne startuje utakmica sa 30 razlike za domaci tim

Plus domacinsko sudjenje

Mnogima ovde kriv onaj ili ovaj sto Vucic 13 godina vlada Srbijom kako vlada al zapitajte se ko je taj od koga Vucic 100% zavisi i koga drzi na vlasti?

Taj neko je - zapad.

Srbija svake godine ima trgovinski deficit od 6 milijardi.

To znaci da svake godine nasa drzava mora da se zaduzi dodatnih 6 il ivise milijardi u suprotnom kurs dinara momentalno krece da raste zbog odliva deviza u inostranstvo.

Rastom kursa dinara padaju plate gradjana izrazene u evru - i automatski nezadovoljstvo gradjana vlascu raste i Vucic vrlo brzo gubi vlast jel tako ?

Znaci zapad je taj koji ima moc koliko sutra, pretnjom uskracivanja finansijske podrske da natera Vucica ili da odstupi sa vlasti ili da raspise postene parlamentarne izbore.

Ali oni to ne rade vec mu daju 100% podrsku pocev od Solca , Makrona pa do Trampa i drugih....

Zasto? Zato sto svakom od njih pojedinacno Vucic zavrsava nesto od cega oni i njihova drzava i firme imaju direktnu finansijsku korist.

Za stanje demokratije i zelje i volju srpskog naroda ih zabole stojko.

Znaci zapad ima sve poluge moci i pritiska na Vucica ali ih ne koriste jer su potpuno zadovoljni njegovom vladavinom i stanjem u Srbiji.

Tako da za 13 godina vladavine Vucica i SNS-a Srbijom treba da se obratite na zapadnu adresu.

Oni su ti koji ga drze na vlasti u svakom smislu.

Autorska tema.
Колико бре ти ема отвориш дневно?
Плаћа ли тебе неко
или си само лик којем је страховито досадно?
16 година бре паламудиш и не престајеш
од чега си бре
гуме?
Одговори како хоћеш заболе ме
ионако нећу прочитати
досадо нечитљива

Back