Vučić za Jerusalem Post: Jedini u Evropi trgujem vojnom municijom sa Izraelom

pokazuje trampu i nafou kako je hrabar u borbi sa rusijom, poimaze zelenom
ulazite u nafo ekspresno, a u eu tesko, dok ne pocne zamena stanovnistva sa migrantima u srbiji
Хоће да Израелци лобирају за њега код Трампа.
Председник Србије Александар Вучић је рекао:

◾Иако је Европа критиковала Србију, после 7. октобра, Србија је послала оружје Израелу.

◾Тренутно је он једини европски лидер који тргује војном муницијом са Израелом.

◾Тврди да је израелска подршка пресуди о геноциду у Сребреници помогла Србији.
Чудно је да се није похвалио израелском подршком *Косову.

Признали део његове државе као независну, а он још потписао да прихвата.

Заиста, једини европски и светски лидер који је урадио овако нешто.

То су ти његови пријатељи - јеврејски и остали.

Sumnjam, VZ baš i nije neki zvanični izvor a Rusija i Izrael storigo vode računa da ne ulaze jedni drugima i interesnu sferu.

Postoji čak i posebna šifrovana videotelefonska linija između Moskve i Tel Aviva. Nije ni najmanje realno da Rusija i Izrael uđu u klinč.
Власник "Взгљада" је Експертни институт за друштвена истраживања, а оснивач истог Администрација председника и ради уз финансијску подршку Министарства за дигитални развој, везе и масовне комуникације Руске Федерације.

Аутор чланка је професор на Финансијском универзитету при Влади Руске Федерације.

evo zasto nikad niko sa zapada nece podrzati blokadere i rusenje Vucica

Što se tiče Izraela, treba praviti razliku između Sunita koji stvarno neprekidno pokušavaju da unište Izrael i Persije kojoj Kralj Bibi ne ostavlja nikakve druge mogućnosti - i u Izraelu postoji jevrejska Druga Srbija kojoj je jedino bitno da se obori iranski republikansko-teokratski režim kao isuviše opasan po zalivske nasledne teokratije, i koja bi mrtva ladna zavela arapski kao službeni u Izraelu i pretvorila ga u bliskoistočnu SFRJ 2.0.

Odlično.
Treba im uvaliti što više municije za borbu protiv terorista.
Protiv Sunita da, ništa za borbu protiv Persije, koliko god to glupo zvučalo nama odgovaraju (i još mnogo jači) i Izrael i Iran: protivteža Turskoj i Saudijskoj Arabiji.

Izgleda da je Tramp odabrao drugu najbolju soluciju za nas: pacifikovanje Kralja Bibija.

Protiv Sunita da, ništa za borbu protiv Persije, koliko god to glupo zvučalo nama odgovaraju (i još mnogo jači) i Izrael i Iran: protivteža Turskoj i Saudijskoj Arabiji.

Izgleda da je Tramp odabrao drugu najbolju soluciju za nas: pacifikovanje Kralja Bibija.
aha... sad kada su ih razvalili, pobili im naučnike, vojni i državni vrh i razneli im sve te istraživačke centre.....

aha... sad kada su ih razvalili, pobili im naučnike, vojni i državni vrh i razneli im sve te istraživačke centre.....
Beauty is in the eye of the beholder: osim ljudi koje su poubijali teroristickim metodama imaju i taj uspeh da Amerika i ne pomišlja na invazije Irana.

Gledao sam nekoliko komentara po BBC, CNN i DW English, nekako je provejavala nelagoda što se ne može u invaziju, kao da su kupole žestoko prokišnjavale, i kao da se nije sigurno ni da bi se dospelo i blizu Teherana.

Ko udari prvi ima prednost, a ako ih neko mnogo jači od obojice odmah razdvoji posmatrači mogu da steknu izvestan utisak…

Beauty is in the eye of the beholder: osim ljudi koje su poubijali teroristickim metodama imaju i taj uspeh da Amerika i ne pomišlja na invazije Irana.

Gledao sam nekoliko komentara po BBC, CNN i DW English, nekako je provejavala nelagoda što se ne može u invaziju, kao da su kupole žestoko prokišnjavale, i kao da se nije sigurno ni da bi se dospelo i blizu Teherana.

Ko udari prvi ima prednost, a ako ih neko mnogo jači od obojice odmah razdvoji posmatrači mogu da steknu izvestan utisak…
možda Doni sada ne pomišlja na uništavanje Irana ali kada dođu Obamini ponovo biće svašta.
Sirija je pala, idu lagano....

možda Doni sada ne pomišlja na uništavanje Irana ali kada dođu Obamini ponovo biće svašta.
Možda, samo treba uvek imati na umu da medijima, a pogotovo mainstream nije cilj informisanje nego EPP - ljudi isuviše napadno slave pobedu a iranski zec ne samo da je još u šumi, nego i on sam sprema ražanj za njih: u Izraelu vlada opšte oduševljenje povodom izvesne neprobojne PRO - svima im je jasno nemaju načina za borbu protiv bojevih glava sa motorima (one što padaju kao meteoriti).

Da je Bibi (kao što nije) objavio satelitske snimke svojih aerodroma i vojne industrije moglo bi da se diskutuje, ovako može samo da se nagađa.

Još jednom, nema materijala na osnovu koga bi moglo da se ozbiljno procenjuje kolike su stvarne štete, a sa druge strane, nije baš realno da Bibi izađe pred one ruševine pa kaže da je učinio sve što je bilo do njega da izazove američku intervenciju protov Irana: bar moje lično mišljenje je da je napadao da bi izazvao iransku odmazdu ne bi li to poslužilo kao povod za američku intervenciju i okupaciju, tj pacifikaciju Irana: za to on sam nema snage.

nije mi jasno odakle popularnost vucicu i svi ga vole i putin i tramp i zeleni brat si ...
Mislim da svakoj jakoj zapadnoj drzavi cini da zarade novac .Kupuje Rafale od Francuza,Nemcima dao Jadarit, nesto verovatno i Italiji,Rio Tinto je internacionalna korporacija 2 na svetu po preradi ruda. Trampu dao generalstab. PKB je sada AL Dahra.
Imamo rude i retke metale, interesantni su biznisu on im to daje uz drzavnu logistiku sto im olaksava poslovanje. Ne postuje procedure i sam odlucuje . To ga drzi,inace taj metod je uspesno razvio generalisimus Pinoce u Cileu,rudnici Amerima i vladao je do kraja zivota.

Mislim da svakoj jakoj zapadnoj drzavi cini da zarade novac .Kupuje Rafale od Francuza,Nemcima dao Jadarit, nesto verovatno i Italiji,Rio Tinto je internacionalna korporacija 2 na svetu po preradi ruda. Trampu dao generalstab. PKB je sada AL Dahra.
Imamo rude i retke metale, interesantni su biznisu on im to daje uz drzavnu logistiku sto im olaksava poslovanje. Ne postuje procedure i sam odlucuje . To ga drzi,inace taj metod je uspesno razvio generalisimus Pinoce u Cileu,rudnici Amerima i vladao je do kraja zivota.
Ovaj neće doživotno, samo sve vreme dok ga bude rušila Druga Srbija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za izraelski medij Jerusalem Post rekao da je on danas jedini u Evropi koji trguje municijom sa Izraelom i da ga zbog toga "kolege često kritikuju". Jerusalem post piše da je Srbija u Izrael izvezla vojnu robu vrednu 42,3 miliona evra u 2024. godini.
https://n1info.rs/vesti/vucic-za-je...-evropi-trgujem-vojnom-municijom-sa-izraelom/

Bukvalno me sramota dok ovo čitam. Municijom iz Srbije se ubijaju civili u Gazi. Doneće nam ovo mnogo loše karme.
I mene je sramota jer prodaje oruzje u svrhu genocida nad jednim narodom, a zatim sto se time "slihta" Netanjahuu, optuzenom za genocid.

Back