mario80
Stara legenda
- Poruka
- 79.048
Pod hitno uvesti smrtnu kaznu za veleizdajnike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bi da Srbija naoružava Zelenog? To ne bi bilo “loša karma”?Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za izraelski medij Jerusalem Post rekao da je on danas jedini u Evropi koji trguje municijom sa Izraelom i da ga zbog toga "kolege često kritikuju". Jerusalem post piše da je Srbija u Izrael izvezla vojnu robu vrednu 42,3 miliona evra u 2024. godini.
https://n1info.rs/vesti/vucic-za-je...-evropi-trgujem-vojnom-municijom-sa-izraelom/
Bukvalno me sramota dok ovo čitam. Municijom iz Srbije se ubijaju civili u Gazi. Doneće nam ovo mnogo loše karme.
indiji i pakistanu treba prodavati sapune da bi se smanjio los uticaj na ozonski omotac
samo treba stavljati vise kausticne sode za indisko trziste
China strongly approves of those sales. Indija nek se obrati Makaroneu i gazda Starmeru.Ne slažem se. Još jedna loša stvar je prodaja naoružanja Pakistanu a tobože hoćemo dobre odnose sa Indijom. Priča se da su nam zato i vratili vize.
jedno 100 puta je na ovom forumu kaznjen veleizdajnik i bacen na giljotinuPod hitno uvesti smrtnu kaznu za veleizdajnike.
Neko ko podržava “nezavisnost” tzv. “Kosov sad ovde lamentira oko “celovitosti Ukrajine”. Kako zu krenuli ostaće oni i bez još koje oblasti.U Ukrajini prodajemo strani koja se brani, to bi moglo da nam donese malo dobre karme ali mislim da će ovde loša da pretegne.
Jerusalem Post podseća da se izraelski timovi utakmice igrali u Beogradu.
Bolje Izraelu pa dobiti još koji dron i lanser dalekometnih raketa nego Ukrima preko afričko-čeških švercerskih kanala.Odlično.
Treba im uvaliti što više municije za borbu protiv terorista.
није на мушкарцу да има неке те -Усне-...gospodin vucic je transrodni heroj transseksualne srbie sa ekstremno senzualnim i rodoljubivim usnama i moj lični medeni meda,nedam da ga iko dira
A priznanje Kosovës od strane Izraela , to ne smeta ? Ili bas vas briga.Bolje Izraelu pa dobiti još koji dron i lanser dalekometnih raketa nego Ukrima preko afričko-čeških švercerskih kanala.
A priznanje Kosovës od strane Izraela , to ne smeta ? Ili bas vas briga.
Ako si ti to rekao,onda je takoNaoružavanje Izraela i Ukrajine je jedan od retkih pristojnih poteza ove bande.
To mu svakako neću uzeti za zlo.
Ali to je mala pozitivna stvar u moru ostalih tragičnih.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za izraelski medij Jerusalem Post rekao da je on danas jedini u Evropi koji trguje municijom sa Izraelom i da ga zbog toga "kolege često kritikuju". Jerusalem post piše da je Srbija u Izrael izvezla vojnu robu vrednu 42,3 miliona evra u 2024. godini.
https://n1info.rs/vesti/vucic-za-je...-evropi-trgujem-vojnom-municijom-sa-izraelom/
Bukvalno me sramota dok ovo čitam. Municijom iz Srbije se ubijaju civili u Gazi. Doneće nam ovo mnogo loše karme.
У Гази?Verovatno se nada da ce mu uskoro Izrael dati azil.
![]()
Ej javno da kaže. Sad će ovi kvazi islamisti iz ISISa pošto ne smeju ništa da rade po Izrailju ovde da vrše samoubilačke napade i teror...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za izraelski medij Jerusalem Post rekao da je on danas jedini u Evropi koji trguje municijom sa Izraelom i da ga zbog toga "kolege često kritikuju". Jerusalem post piše da je Srbija u Izrael izvezla vojnu robu vrednu 42,3 miliona evra u 2024. godini.