Vučić VS Čanak

Ako se neko mrznjom vodi to su srpski nacionalisti ,vode ,vode,vode i sve Srbija manja i manja.

I kao sto je reko Canak svaki put kad Srbija postane manja patriJote daju razlog zasto je to tako i stvaraju novi problem ( parafraziram njegove reci ) .

Srbija je manja i manja ne zbog srpskih nacionalista vec zato sto ti srpski nacionalisti nisu slozni do kraja jer kad dodje kosa do kamena polovina ode u demokrate.:idea:

Gledajuci Vucica jos jednom sam zakljucio da mi nikada necemo u Evropu dok ga dobar deo Srba bude podrzavao. Ta nenormalnost nam je izgleda kletva. Nikada mi po svesti necemo biti Evrope niti to zasluzujemo.

Ali zaboravio si da je voleti svoj narod uslovljeno da ga prihvatis onakvim kakav jeste i nikako drugacije.Pa ako te brine da li cemo ovakvi u Evropu PA TI onda idi sam ili sa istomisljenicima u Evropu sta ce ti narod kad ga delis.

NatasaNatasa
A svi drugi to ne vole jel' da? Svi drugi služe samo za to - da slušaju nekog a ne sebe

A ostali uopšte ne pate od toga? Na primer DS svuda i uvek, a posebno tokom predsedničke kampanje.

DS to uopšte ne radi. Ni u politici, ni u medijima, ni u RL, ni na ovom pdf....baš nigde. Dovoljno je samo da pogledaš ovaj pdf. Pa vi se toliko zdušno borite i trudite da uvedete 'demokratsko' jednoumlje da ne birate reči, ne birate uvrede.... za svakog ko ne misli kao vi. E pa neće moći, neće proći. Pa vi ste ustvari pravi istinski radikali. Ovi što se tako predstavljaju su za vas obični foliranti.
Koliko ste dobri, ispravni u svemu, pokazaće sledeći parlamentarni izbori. Narod je sudija a ne vi, niti bilo koja stranka. Budi još malo strpljiva. I imaj na umu jednu izreku - ''u laži su kratke noge''.
Kakve veze ima DS sa duelom Vucica i Canka ?

Srbija je manja i manja ne zbog srpskih nacionalista vec zato sto ti srpski nacionalisti nisu slozni do kraja jer kad dodje kosa do kamena polovina ode u demokrate.:idea:

Srbija je bila nikad ujedinjenija od 1991-1995 i 1999, svi su se bili prikloniili jednoumlju i zatvarali oci pred zlocinima i glupostima i opet smo izgubili Krajinu i Republiku Srpsku (skoro) i Kosovo. Dakle ne radi se o sloznosti vec o gluposti. Nacionalizam je zlo u formi u kojoj se kod nas promovise i nema veze sa zapadnim nacionalizmom kakvim ga ovde predstavljaju. A da ne govorim o tome da je i Crna Gora izgubljena dok je jedna desnicarska vlada bila na celu jer je Kostunica i Velja nista meksa varijanta od Vucica. I da su predali zlocince po medjunarodnom pravu i obavezama i da su dali neku perspektivu zemlji mozda bi neki neodlucni ili finansijski orijentisani (kojih je bilo jako puno) Crnogorci procenili da im je bolje da ostanu uz Srbiju. Dakle SVE zlo koje se desilo u ovoj zemlji desilo se za vreme desnicarskih stranaka na vlasti.

1. Cela emisija je bila krajnje neprofesionalna, razlozi:

a) Tema emisije je bila samo "nasilje nad ambasadom i krađa patika"

b) Imamo voditeljku koja se ponaša u stilu navijača na utakmici koja jasno izražava svoju pristrasnost, kada se gledaoc uključi na liniju ona jasno kliče nakon podobne izjave: "TAČNO!".

b) Pitanja koja postavlja su unapred orkestrirana i klasično navlačenje jer pre nego što bi postavila pitanje ona iskomenariše ceo "predmet pitanja", odnosno već daje sopstveni odgovor na svoje sopstveno pitanje.

c) Neuljno keženje nakon svakog pitanja i vrlo ružno predstavljanje svojih gostiju u studiju, tipa da su gosti "nepristojni i nevaspitani", (dakle, nikakvog poštovanja prema gostima nema)

d) Čanak: Prodaje demagoške priče. Za njega nemam komentar rekao je "Srbija se raspala".

e) Vučić: Navučen je na tanak led, jer je tema cele emisije bila: "nasilje i patike".

f) Gledaoci: Uključenja su bila nameštena. Ako ste i sami primetili prvo uključenje je bilo hvaljenje tv B92. Takođe ostala su bila nameštena.

g) Smatram da je Bojana Lekić daleko profesionalnija voditeljka od Olje.

Sve u svemu moj utisak, ništa novo u emisiji - nastavljena medijska hajka na one koji su izrazili svoje neslaganje na ulicama.

1. Cela emisija je bila krajnje neprofesionalna, razlozi:

a) Tema emisije je bila samo "nasilje nad ambasadom i krađa patika"

b) Imamo voditeljku koja se ponaša u stilu navijača na utakmici koja jasno izražava svoju pristrasnost, kada se gledaoc uključi na liniju ona jasno kliče nakon podobne izjave: "TAČNO!".

b) Pitanja koja postavlja su unapred orkestrirana i klasično navlačenje jer pre nego što bi postavila pitanje ona iskomenariše ceo "predmet pitanja", odnosno već daje sopstveni odgovor na svoje sopstveno pitanje.

c) Neuljno keženje nakon svakog pitanja i vrlo ružno predstavljanje svojih gostiju u studiju, tipa da su gosti "nepristojni i nevaspitani", (dakle, nikakvog poštovanja prema gostima nema)

d) Čanak: Prodaje demagoške priče. Za njega nemam komentar rekao je "Srbija se raspala".

e) Vučić: Navučen je na tanak led, jer je tema cele emisije bila: "nasilje i patike".

f) Gledaoci: Uključenja su bila nameštena. Ako ste i sami primetili prvo uključenje je bilo hvaljenje tv B92. Takođe ostala su bila nameštena.

g) Smatram da je Bojana Lekić daleko profesionalnija voditeljka od Olje.

Sve u svemu moj utisak, ništa novo u emisiji - nastavljena medijska hajka na one koji su izrazili svoje neslaganje na ulicama.

Nebuloze .... ja bih mogla da ti kažem i više od ''g'' razloga zašto je emisija bila dobra ....

pa tebi je vreme da se postavi ovako pitanje:
jel bi vise voleo prljavog priprostog seljaka koji te zove na casicu rakije ili ugladjenog slatkorecivog gospodina koji bi da te naguzi?sudeci po tvom postu ti bi ovog drugog izabrao....ja bi ipak pre da se napijem sa seljom...

Ja bih radije popila pice sa ugladjenim gospodinom, nego da me priprosti prljavi seljak naguzi... :lol:

Srbija je bila nikad ujedinjenija od 1991-1995 i 1999, svi su se bili prikloniili jednoumlju i zatvarali oci pred zlocinima i glupostima i opet smo izgubili Krajinu i Republiku Srpsku (skoro) i Kosovo. Dakle ne radi se o sloznosti vec o gluposti. Nacionalizam je zlo u formi u kojoj se kod nas promovise i nema veze sa zapadnim nacionalizmom kakvim ga ovde predstavljaju. A da ne govorim o tome da je i Crna Gora izgubljena dok je jedna desnicarska vlada bila na celu jer je Kostunica i Velja nista meksa varijanta od Vucica. I da su predali zlocince po medjunarodnom pravu i obavezama i da su dali neku perspektivu zemlji mozda bi neki neodlucni ili finansijski orijentisani (kojih je bilo jako puno) Crnogorci procenili da im je bolje da ostanu uz Srbiju. Dakle SVE zlo koje se desilo u ovoj zemlji desilo se za vreme desnicarskih stranaka na vlasti.

U pravu si samo delimicno jer si sigurno smetnuo sa uma da su Ameri dobro prostudirali srpski narod pre nego sto su se okomili na njega i znali su da je to srpsko jedinstvo na staklenim nogama kao sto je na zalost i sada i nedaj boze ubuduce.

Ja vidim da mnogi vide drugačije, ali ja sam video da su se u nekim stvarima njih dvojca složili i to je ono što je dobro. Naravno, nisu su se složili u standardnim stranačkim prepucavanjima, ko je kriv ili ti kako neki vole da kaži čiji je veći, čiji je duži......staž ;)

Moram da primetim jedan detalj - voditeljka je upitala za mišljenje jednu gospodju koja se javila, povodom predloga za koji je glasala, a ovo joj odgovorila ko sa papira - stranačku propagandu i na kraju je pitala, šta je rešenje. Odgovor je bio zdrav razum, a na pitanje na koju adresu biste poslali pismo zdravom razumu, a gospodja je kao primaoca označila gospodina koji pripada partiji koja je (nazovi) politički protivnik ove čiju je propagandu ispričala. Imena meni nisu bitna za priču..

Možda sam ja pogrešno čuo, razumeo, ali sam poginuo od smeha. Ako grešim neka me neko ispravi..

Evo, ja sam odgledala emisiju i poznajem gospodju koja se javila. Ne znam da li je to bilo prvo ukljucenje, ono koje je prozvano kao namesteno od strane B92, ali mogu da tvrdim da zena o kojoj je rec nema veze sa B92, niti da je citala stranacku propagandu (ako se to odnosilo na nju, ne na Olju).

Da se zbunila, zbunila se 300%, ali generalno je takva u zivotu, zapenusi i ne ume da objasni sta hoce. Mozda se ispalila, ali mogu da tvrdim da nije bilo namesteno.

U pravu si samo delimicno jer si sigurno smetnuo sa uma da su Ameri dobro prostudirali srpski narod pre nego sto su se okomili na njega i znali su da je to srpsko jedinstvo na staklenim nogama kao sto je na zalost i sada i nedaj boze ubuduce.

Potpuno suprotno. Da nismo imali toliku ujedinjenost koja se uvek pretvori u poslusnost i zatvaranje ociju pred sopstvenim greskama mozda bi neko rekao da brojne srpske paravojne formacije nisu srpski heroji vec pljackaski odredi, mozda bi neko reko ljudi pravite sranje po istocnoj Bosni, po Vukovaru, Srebrenici, Liki, Baniji, Kordunu, Sarajevu. Neko bi rekao obice nam se to u glavu primirite se. Mozda bi nas neko podsetio da se rat na Balkanu ne moze dobiti bez podrske velikih sila. Ali umesto toga svi smo cutali i drzali se nacionalnog jedinstva pod skutom idiota koje je zaboleo k.... za zemlju i samo su krali sta su stigli. Sloga i jedinstvo su pojmovi koji se u politici koriste iskljucivo od diktatora i prevaranata koji zele da nemaju nikoga da im se suprotstavlja dok oni u senci kradu i prave sranja.

Evo, ja sam odgledala emisiju i poznajem gospodju koja se javila. Ne znam da li je to bilo prvo ukljucenje, ono koje je prozvano kao namesteno od strane B92, ali mogu da tvrdim da zena o kojoj je rec nema veze sa B92, niti da je citala stranacku propagandu (ako se to odnosilo na nju, ne na Olju).

Da se zbunila, zbunila se 300%, ali generalno je takva u zivotu, zapenusi i ne ume da objasni sta hoce. Mozda se ispalila, ali mogu da tvrdim da nije bilo namesteno.

Ja nisam pominjao nameštanje, jer to ne znam, pa ne bih o tome. Gospodja me je samo dobro nasmejala, jer je pokazala da svi umemo da zapenušimo do zla boga i da se u svemu tome pogubimo. Da, mislio sam na nju što se tiče stranačke propagande, ali nije to bitno, nek je i član stranke ili samo je podržava.
Suština je samo koliko nas emocije vode i koliko smo ostrašćeni zbog politike.

Ali zaboravio si da je voleti svoj narod uslovljeno da ga prihvatis onakvim kakav jeste i nikako drugacije.Pa ako te brine da li cemo ovakvi u Evropu PA TI onda idi sam ili sa istomisljenicima u Evropu sta ce ti narod kad ga delis.

Znaci slazemo se o tome kakav nam je narod? To je vec pocetak...Pa naravno da me brine da li cemo u Evropu jer planiram ovde da zivim. A i radi se o tome da upravo oni koji vole svoj narod ce i da ga kritikuju bas zato sto mu zele dobro, oni koji mu povladjuju ( kao prokleti radikali ) mogu samo da nastete narodu. To se zove DEMAGOGIJA.

Мени је срце пуно када сам видео да је предло број 7 победио... А и она задња гледатељка што је гласала за предлог бр. 7. је лепо спустила Ољу Бећковић...

Back