Vučić večeras razgovara sa zvaničnicima Bele kuće: Obraća se javnosti u roku od 48 sati

 • Bucko Razmišljam
  1. februar 2024. u 13.17
  Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom
  U svim „kriznim situacijama“ Vučić se „koliko se ja secam“ uvek sastao sa Bocan-Harčenkom i to je uvek do sada „pomoglo Vučiću“ da pronadje pravo rešenje i način kako da „osujeti jednostrane akcije Aljbina Kurtija“ kao sto je sada ova u vezi ukidanja dinara kao platnoga sredstva na Kosovu zašta „ne postoji nijedna pravna osnova“ osim „namera da protera Srbe sa Kosova“ !
  Mozda su neki to zaboravili ali ja nisam, kada je bila ona „frka sa registarskim tablicama“ pre nešto više od godinu dana, Bocan-Harcenko je u prisustvu tadasnjeg ministra odbrane Nebojše Stefanovica, „lično komandovao trupama vojske Srbije“ čime je Aljbin Kurti bio primoran da „za jedno izvesno vreme odlozi zamenu registarskih tablica“ što je samo potvrdilo Vučićevo „obecanje Srbima na Kosovu“ da „nema predaje KM ostaje“ !
  Da vam ponovim, „nema predaje KM ostaje“, ‘ocete jos, „nema predaje KM ostaje“ !
  Tako da sam ja licno „čvrsto uveren“ da ce Vučić uz pomoc Bocan-Harcenka pronaci nacin kako da i ovu nameru Aljbina Kurtija „odlozi na neko vreme“ !
 
Izvinite, jel ste i vi od onih što im smeta kako Srbija "nije kao onaj tamo Zapad" a preċitkuju da nas taj isti Uredjeni Zapad razarao u više navrata dok seru sa SVOJIM kerom pod tudj prozor što na Zapadu każnjivo?

Koji im Zapad tačno odgovara?
Sva prava i Stojko obaveze?

E to ih neko slagao
A možda i zajebavao kad je video s kakvima ima posla

:kafa:
 

Back
Top