Vučić u Tirani sa brojnim evropskim liderima: "I ovog puta imam čast da zastupam interese Srbije"

Da zastupa interese ...

Kao kada je potpisao Ohrudski spirazum kome se obavezuje da nece ometati Kosovo
Vasingtonski sporazum gde je dao Gazivide i zekeno svetlo Izraeku da prizna Kosovo?
Kumanovski sporazum (bio ministar) gde pivlaci vojsku i policiju
Briselski spirazum za "normalizaciju" odnosa sa Kosovom?

Ne mogu da zamislim sta bi tek bilo da ne zastupa Srpske interese?
On nije Srbin,niti je predsednik i ne moze da zastupa srpske interese.

Vučić u Tirani sa brojnim evropskim liderima: "I ovog puta imam čast da zastupam interese Srbije"

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na Samitu Evropske političke zajednice u Tirani.

Moja ključna poruka je ostala ista – potrebni su nam razgovori, odgovornost i blagorodan mir. Za Srbiju, mir nije samo izbor, već i obaveza i na tom putu nećemo posustati", napisano je u objavi predsednika na njegovom zvaničnom Instagram profilu "Budućnost Srbije AV", uz fotografije susreta sa brojnim liderima iz Evrope.

Vučić se u Tirani sreo sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, slovačkim premijerom Robertom Ficom, mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, generalnim sekretarom NATO Markom Ruteom, visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Kajom Kalas i mnogim drugim evropskim liderima.

https://www.b92.net/info/politika/1...am-cast-da-zastupam-interese-srbije-foto/vest

Zasto EU i dalje podrzava Vucica i pored svega sto je uradio i koliko je vec dugo na vlasti?

Zasto ga pozivaju na sve njihove skupove?
Da li si stvarno toliko glup da ne vidis da AV ispunjava sve zahteve zapada ili se samo pravis naivan.....

ja ne znam kad je vučić iskren i kad nije obojen pevo je pričao sa su solana šreder bler fašisti i zločinci i da h treba uhapsiti a posle ih uzima za savetnike i fovodi na mitinge..pa kakav je to čovek ovde ljubitelji vučića optužuju studente i opoziciju kako su ustaše i izdajnici a vučić se klanja klintonu bleru i ostalima..ko je ovde lud jedino vučićevi gebelsovki mediji pričaju kako je crno u stvari belo i obrnuto i rukovode se time da će sto puta ponovljena laž postati istina

Šta se menja?
Hoćemo promene ili nećemo?
To su pitanja na pitanja, koja niti su za mene, niti za moje istomišljenike.

Za nas je promena to što se više neće u javnosti razgovarati na šešeljevkom prostačkom nivou. To nije primereno mentalmno zdravom normalnom čoveku.

Ali taj nivo ste nametnuli vi avovci i šešeljevci. Grljenje, slikanje, susretanje iz kojeg izvlačite razloge da prostački pljujete po ljudima i da ih diskvalifikujete. Pa kad ste već nametnuli taj nivo diskusije, vama ima smisla postaviti pitanje kako sastanak sa Piculom treba kritikovati, a Vučićeve sastanke sa Klintonom, Blerom i Šrederom ne treba?!

To su pitanja na pitanja, koja niti su za mene, niti za moje istomišljenike.

Za nas je promena to što se više neće u javnosti razgovarati na šešeljevkom prostačkom nivou. To nije primereno mentalmno zdravom normalnom čoveku.

Ali taj nivo ste nametnuli vi avovci i šešeljevci. Grljenje, slikanje, susretanje iz kojeg izvlačite razloge da prostački pljujete po ljudima i da ih diskvalifikujete. Pa kad ste već nametnuli taj nivo diskusije, vama ima smisla postaviti pitanje kako sastanak sa Piculom treba kritikovati, a Vučićeve sastanke sa Klintonom, Blerom i Šrederom ne treba?!

To što si naveo nije dovoljno da menjemo stabilnu vlast za koaliciju nekih 10 stranaka koja će za dve godine nedogovaranja opet raspisati izbore na kojima će se Vučić vratiti.

"divne" ljude podrzavas

suvo zlo

GrFekr7WYAEqYKE.png

palpatine-smile.gif

To što si naveo nije dovoljno da menjemo stabilnu vlast za koaliciju nekih 10 stranaka koja će za dve godine nedogovaranja opet raspisati izbore na kojima će se Vučić vratiti.
Dovoljna je izborna volja, a ne tvoje mišljenje šta treba sa vlašću koju proglašavaš stabilnom.

No, svejedno ja sam postavio pitanje o mirenju u glavi odobravanje i neodobravanje iste stvari.

Ni Da Sistiju ni bilo kome spomenutim u tvom upisu ne može se reći da podžrava veće antisrpsko zlo od onog kojeg ti podržavaš.

Pogledajte prilog 1728730

ja ne podrzavam vucica

samo ne zelim da ga zamenim vecim zlom - npr nekim cankom, marijom vasic, dinkom gruhonjicem, draganom djilasom

kapiras ?

kad sam ja ovde napadao i kritikovao vucica zbog izdaje kosmeta tebe nigde nije bilo cutao si ko zaliven

ja ne podrzavam vucica

samo ne zelim da ga zamenim vecim zlom - npr nekim cankom, marijom vasic, dinkom gruhonjicem, draganom djilasom

kapiras ?

kad sam ja ovde napadao i kritikovao vucica zbog izdaje kosmeta tebe nigde nije bilo cutao si ko zaliven
:D

Ako je on bilo kakvo zlo, pa makar i manje, što naravno nije, zašto mu se diviš do imbecilnosti? Sećeš li se kako si se divio njegovim najavljenjim trostrukim susretima sa Trampom? :D

:D

Ako je on bilo kakvo zlo, pa makar i manje, što naravno nije, zašto mu se diviš do imbecilnosti? Sećeš li se kako si se divio njegovim najavljenjim trostrukim susretima sa Trampom? :D

ko mu se divi? samo sam realan

ne volim ga zelim da ode , ali covek vas/nas nepogresivo vesla vec godinama

To sto je vec 13 godina na vlasti govori nesto

Da su protivnici protiv kojih se bori amateri za njega

I ako ja to vidim ja nisam izdajnik ko sto vi pricate vec realista

Treba nam bolja i pametnija opozicija inace ga necemo skinuti nikad.

Vasa blokaderska taktika je totalno kontraproduktivna

Umesto da sabirate sve protivnike Vucica vi ih delite i odbijate vasom arogancijom, iskljucivosti ,nedemokraticnoscu , sluzenjem interesima zapadnim Srbima neprijateljskim centrima moci eto cak ste i Ponosa i DSS tj Milosa Jovanovica uspeli da oterate od vas

A nije da vas ljudi nisu podrzavali

Back