Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 181.812
Vučić pored Ursule, opet je dao cveće.![]()
gde su sada blokaderi koji su radovali sto ga je Putin stavio na zacelje
EU ga posadila do same sebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Заборавио си долазак FBIЗато што још увек није званично отказао евроинтеграције.
Зашто Путинов ФСБ пише лажне извештаје о употреби звучног топа, то ниси одговорио.
Који је остао на флекс најавиЗаборавио си долазак FBI
On nije Srbin,niti je predsednik i ne moze da zastupa srpske interese.Da zastupa interese ...
Kao kada je potpisao Ohrudski spirazum kome se obavezuje da nece ometati Kosovo
Vasingtonski sporazum gde je dao Gazivide i zekeno svetlo Izraeku da prizna Kosovo?
Kumanovski sporazum (bio ministar) gde pivlaci vojsku i policiju
Briselski spirazum za "normalizaciju" odnosa sa Kosovom?
Ne mogu da zamislim sta bi tek bilo da ne zastupa Srpske interese?
Убеђивали неки овде да ће FBI доћиКоји је остао на флекс најави
Da li si stvarno toliko glup da ne vidis da AV ispunjava sve zahteve zapada ili se samo pravis naivan.....Vučić u Tirani sa brojnim evropskim liderima: "I ovog puta imam čast da zastupam interese Srbije"
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na Samitu Evropske političke zajednice u Tirani.
Moja ključna poruka je ostala ista – potrebni su nam razgovori, odgovornost i blagorodan mir. Za Srbiju, mir nije samo izbor, već i obaveza i na tom putu nećemo posustati", napisano je u objavi predsednika na njegovom zvaničnom Instagram profilu "Budućnost Srbije AV", uz fotografije susreta sa brojnim liderima iz Evrope.
Vučić se u Tirani sreo sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, slovačkim premijerom Robertom Ficom, mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, generalnim sekretarom NATO Markom Ruteom, visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Kajom Kalas i mnogim drugim evropskim liderima.
https://www.b92.net/info/politika/1...am-cast-da-zastupam-interese-srbije-foto/vest
Zasto EU i dalje podrzava Vucica i pored svega sto je uradio i koliko je vec dugo na vlasti?
Zasto ga pozivaju na sve njihove skupove?
To su pitanja na pitanja, koja niti su za mene, niti za moje istomišljenike.Šta se menja?
Hoćemo promene ili nećemo?
Da li si stvarno toliko glup da ne vidis da AV ispunjava sve zahteve zapada ili se samo pravis naivan.....
To su pitanja na pitanja, koja niti su za mene, niti za moje istomišljenike.
Za nas je promena to što se više neće u javnosti razgovarati na šešeljevkom prostačkom nivou. To nije primereno mentalmno zdravom normalnom čoveku.
Ali taj nivo ste nametnuli vi avovci i šešeljevci. Grljenje, slikanje, susretanje iz kojeg izvlačite razloge da prostački pljujete po ljudima i da ih diskvalifikujete. Pa kad ste već nametnuli taj nivo diskusije, vama ima smisla postaviti pitanje kako sastanak sa Piculom treba kritikovati, a Vučićeve sastanke sa Klintonom, Blerom i Šrederom ne treba?!
Не замерите детету. Кумовао им ветернички нарко-бос Ненад Опачић.
Dovoljna je izborna volja, a ne tvoje mišljenje šta treba sa vlašću koju proglašavaš stabilnom.To što si naveo nije dovoljno da menjemo stabilnu vlast za koaliciju nekih 10 stranaka koja će za dve godine nedogovaranja opet raspisati izbore na kojima će se Vučić vratiti.
Ni Da Sistiju ni bilo kome spomenutim u tvom upisu ne može se reći da podžrava veće antisrpsko zlo od onog kojeg ti podržavaš.
Pogledajte prilog 1728730
ja ne podrzavam vucica
samo ne zelim da ga zamenim vecim zlom - npr nekim cankom, marijom vasic, dinkom gruhonjicem, draganom djilasom
kapiras ?
kad sam ja ovde napadao i kritikovao vucica zbog izdaje kosmeta tebe nigde nije bilo cutao si ko zaliven
Ako je on bilo kakvo zlo, pa makar i manje, što naravno nije, zašto mu se diviš do imbecilnosti? Sećeš li se kako si se divio njegovim najavljenjim trostrukim susretima sa Trampom?![]()
Vučić u Tirani sa brojnim evropskim liderima: "I ovog puta imam čast da zastupam interese Srbije"