После Москве, Вучића и у Тирани послали у ћошак...

brate debilne su teme gde je vucic sedeo stojao mislim totalne gluposti bavimo se pametnijim stvarima a ne ovime

Ne bih rekao da su to “debilne teme”. U međunarodnoj politici protokol i simbolika imaju ogromnu težinu. Gde neko sedi ili stoji na prijemima sa svetskim liderima često jasno pokazuje koliko ga zaista cene. To nije estetika, već poruka.

Ako je neko skrajnut, ako mu niko ne pridaje pažnju, to znači da ga tretiraju kao korisnog idiota, nekoga koga trpe jer im koristi, ali ga ne poštuju. A to nije isto kao kada si tamo iz časti i uvažavanja.

I što je još važnije, to nije bezazleno ni za državu. Jer ako ti lider sedi sa strane, to znači da ni država nije shvaćena ozbiljno već više kao nečiji vazal nego kao suverena nacija. A to nije “glupost” već suštinski problem.

Tihi, Vučić je tu gde jeste jer pre njega Tadić, davao je EU šta su tražili od njega, onda kada video da je djavo odneo šalu, prestao je da daje i gle čuda, eto ga Vučić i Nikolić koji viču mi ćemo dati sve i šta se desi? Promena vlasti.

E ovaj režim je dao sve što se može dati tako da ko drugi dodje na vlast, nema više šta da daje.

Uvek ima brate ne brini

brate debilne su teme gde je vucic sedeo stojao mislim totalne gluposti bavimo se pametnijim stvarima a ne ovime

zabole me uvo gde je vucic stojao sedeo na slikanju

cinjenica je da ga je EU zvala na sastanak na najvisem nivou u Tiranu i to par dana posle odlaska u Moskvu

Inace na istom sastanku ne vidim nigde ni Orbana ni Fica ali vidim Vucica?

Par dana nakon odlaska u Moskvu mu je dosao na noge 3ci covek EU - Portugalac Kosta , nije ni hteo da se sretne sa bilo kim iz opozicije vec je bancio sa vucicem u jajincima do kasno u noc.

To ti sve govori za koga je EU.

Slazem se stobom. Nije bitno gde je Vucic stajao, bitno je da je Pederrr.
:D

...

Bacili ga u neki žbun na kraju...🌳:prpa:
Verovatno albanski kanabis...
@Jugoslav Čvarak to zna bolje....

Uglavnom...pozicioniranje Srbije s Vucicem....
Tužna priča...🎻🎻🎻

Нова.рс: После Москве, Вучића и у Тирани послали у ћошак
http://www.nspm.rs/hronika/nova.rs-posle-moskve-vucica-i-u-tirani-poslali-u-cosak.html
Screenshot-20250517-061005-Chrome.jpg

Bolje prošla Cvijanovićka koja je odmah iza Makrona...Zna organizator da Makron voli gilfove...
Rama s patikama je posebna prica...
Kao i to što su svi ispod patokrake...:zzzz:

...
Oslikao sam ti zid na profilu.

salute2.gif

Нова.рс: После Москве, Вучића и у Тирани послали у ћошак
to se on njih svih sklanja jer ih se gadi, ali ga usrulja vuce za rukav, i ne da mu da vrda
evo ti sam tvit ursule von der lejen - smestila je vucica tih do same sebe
ma, pasce i ona i on, moguce istovremeno cak, doakacemo eu kabali

Ne bih rekao da su to “debilne teme”. U međunarodnoj politici protokol i simbolika imaju ogromnu težinu. Gde neko sedi ili stoji na prijemima sa svetskim liderima često jasno pokazuje koliko ga zaista cene. To nije estetika, već poruka.

Ako je neko skrajnut, ako mu niko ne pridaje pažnju, to znači da ga tretiraju kao korisnog idiota, nekoga koga trpe jer im koristi, ali ga ne poštuju. A to nije isto kao kada si tamo iz časti i uvažavanja.

I što je još važnije, to nije bezazleno ni za državu. Jer ako ti lider sedi sa strane, to znači da ni država nije shvaćena ozbiljno već više kao nečiji vazal nego kao suverena nacija. A to nije “glupost” već suštinski problem.

vucic_trump_bijela_kuca_tw.jpg

5a4d4b63-dc50-408d-94c9-75c70a0a0a67-tito-nikson-1085x650x01-690x480.jpg

Back