Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 88.410
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate debilne su teme gde je vucic sedeo stojao mislim totalne gluposti bavimo se pametnijim stvarima a ne ovime
Tihi, Vučić je tu gde jeste jer pre njega Tadić, davao je EU šta su tražili od njega, onda kada video da je djavo odneo šalu, prestao je da daje i gle čuda, eto ga Vučić i Nikolić koji viču mi ćemo dati sve i šta se desi? Promena vlasti.
E ovaj režim je dao sve što se može dati tako da ko drugi dodje na vlast, nema više šta da daje.
brate debilne su teme gde je vucic sedeo stojao mislim totalne gluposti bavimo se pametnijim stvarima a ne ovime
zabole me uvo gde je vucic stojao sedeo na slikanju
cinjenica je da ga je EU zvala na sastanak na najvisem nivou u Tiranu i to par dana posle odlaska u Moskvu
Inace na istom sastanku ne vidim nigde ni Orbana ni Fica ali vidim Vucica?
Par dana nakon odlaska u Moskvu mu je dosao na noge 3ci covek EU - Portugalac Kosta , nije ni hteo da se sretne sa bilo kim iz opozicije vec je bancio sa vucicem u jajincima do kasno u noc.
To ti sve govori za koga je EU.
U kom ćošku su Marinika Čobanu i studenti blokaderi?
Oslikao sam ti zid na profilu....
Bacili ga u neki žbun na kraju...
Verovatno albanski kanabis...
@Jugoslav Čvarak to zna bolje....
Uglavnom...pozicioniranje Srbije s Vucicem....
Tužna priča...
Нова.рс: После Москве, Вучића и у Тирани послали у ћошак
http://www.nspm.rs/hronika/nova.rs-posle-moskve-vucica-i-u-tirani-poslali-u-cosak.html
![]()
Bolje prošla Cvijanovićka koja je odmah iza Makrona...Zna organizator da Makron voli gilfove...
Rama s patikama je posebna prica...
Kao i to što su svi ispod patokrake...
...
lapsi, škicni si profil, poslao sam ti buket cvijeća.Krv nije voda!
Mora da je kitica cvijeća! Ne vidim je nigdje?!lapsi, škicni si profil, poslao sam ti buket cvijeća.
![]()
Onakvu gromadu od čovjeka da ne vidiš???Mora da je kitica cvijeća! Ne vidim je nigdje?!![]()
To ti je San Pedro ili Peyote, od njih imaš najljepše vizije.Briši kaktus. Otrovan je.
Tebi je i Jeti gromada od čovjeka. Briši momentalno.Onakvu gromadu od čovjeka da ne vidiš???
![]()
Tebi je i Jeti gromada od čovjeka. Briši momentalno.
Kada u srce diraš, direktno!
Eno, obrisao sam.
Kako li si samo netrpeljiva, to je čudo jedno.
OK, a smijem li ovu sliku ostaviti na zidu?Kada u srce diraš, direktno!
Ali, oprosticu ti danas. Dobre sam volje![]()
Djecu na vrijeme treba vas pitati. Kasno je sada. Oteli se kontroli.OK, a smijem li ovu sliku ostaviti na zidu?
Pogledajte prilog 1728894
Dva Petra Pana koji ne skidaju dječački osmijeh s lica.
![]()
to se on njih svih sklanja jer ih se gadi, ali ga usrulja vuce za rukav, i ne da mu da vrdaНова.рс: После Москве, Вучића и у Тирани послали у ћошак
ma, pasce i ona i on, moguce istovremeno cak, doakacemo eu kabalievo ti sam tvit ursule von der lejen - smestila je vucica tih do same sebe
Šta ti je jutros? 10 ljutih emoja?Djecu na vrijeme treba vas pitati. Kasno je sada. Oteli se kontroli.
Sada su stručne službe na redu
Pa budem dobre volje dok ne svratim na Krstaricu gdje Mesiju izvrgavaju ruglu i onda se naljutim.Šta ti je jutros? 10 ljutih emoja?
Ko je ,,diro,,?![]()
Uvek ima brate ne brini
Ne znamo gde je Mara al studenti su u malo drugačijem okruženjuU kom ćošku su Marinika Čobanu i studenti blokaderi?
Šta ti je jutros? 10 ljutih emoja?
Ko je ,,diro,,?![]()
Ne bih rekao da su to “debilne teme”. U međunarodnoj politici protokol i simbolika imaju ogromnu težinu. Gde neko sedi ili stoji na prijemima sa svetskim liderima često jasno pokazuje koliko ga zaista cene. To nije estetika, već poruka.
Ako je neko skrajnut, ako mu niko ne pridaje pažnju, to znači da ga tretiraju kao korisnog idiota, nekoga koga trpe jer im koristi, ali ga ne poštuju. A to nije isto kao kada si tamo iz časti i uvažavanja.
I što je još važnije, to nije bezazleno ni za državu. Jer ako ti lider sedi sa strane, to znači da ni država nije shvaćena ozbiljno već više kao nečiji vazal nego kao suverena nacija. A to nije “glupost” već suštinski problem.