Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.533
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam kontakt. Ti imaš direktan pa ako možeš saznaj info. Hvala, ljubi bratnemam pojma
pitaj poglavnika Dinka?
Nemam kontakt. Ti imaš direktan pa ako možeš saznaj info. Hvala, ljubi brat![]()
Pa jbm li ga, pitaj vođu, bilo koga iz tvog štaba majku mu. Pa nije valjda da lažete za taj info?nemam odakle mi
vidi na nekom plenumu trazi lovu
Velika je reč čovjek...Tihi je čovek
Bas leposa kojim se i nasmejem i složim ponekad, smešan mi je samo njegov fanatizam vezan za sns, na to se i odnosi moj post.
PeduA šta si ti prodao?
Obraz svakako nisi ni imao.
Šta onda?
Fora je u statistici , kod Vucka dobijaju svi, neko vise neko manje, a kod studenata dobija mozda sacica njih , tako to biva, a ostali hoce da se ne otima vise....Nije valjda da dobijaju više nego vi, Veleizdajnikovi lojalisti?
Užas!
Prelazi odmah u Blokadere, vidiš da može više da se zaradi.
Bolje glava pod knjigu nego pod pendrek.
Ne računa se lažni patriotizam, možda to nisi uzeo u obzir kada si pomenuo "branitelje srpstva". Mislim da sam već negde pisala, ne brani se srpstvo zapaljivim parolama već delima.Ne verujem da je on zbog toga fanatican. Vise mislim da fanaticno zeli i nervira one sto vole NAFO i sto mrze Srbiju i sve Srpsko. Takodje fanaticno brani svoja ubedjenja koja su vecinom ispravnija od alternative.
tihi kako to da nismo videli 1 cak ni namontiran snimak blokadera kako dobijaju pare ali zato brojne snimke cacija kako se svrstavaju u redove za dnevnicucovek mora biti profesionalac u zivotu
radis za onog ko bolje placa
a i budimo realni, u cacilendu si zasticen nema rizika ko na blokadama
za koje pare bi vi blokaderisali?
ja ne bi za ispod 300 dnevno
jer krvav je to lebac
pijes suzavac, biju te, hapse te, majka ti place, stresan posao
a nemas nikakve benificije
ni benificiran staz ni letovanje u Buljaricama preko sindikata
Znaci svi blokadercici su lazne patriote.. zanimljiva teza..Ne računa se lažni patriotizam, možda to nisi uzeo u obzir kada si pomenuo "branitelje srpstva". Mislim da sam već negde pisala, ne brani se srpstvo zapaljivim parolama već delima.
25 dana? Znaci povecali su ga za 4 dana. E, to je dobar sindikat koji se bori za prava radnika....Мене ЦИА плаћа 150 евара нето дневно.
Плус топли оброк и регрес.
Пријављен на пун износ.
25 дана плаћеног годишњег.
Znaci NAFO ima vojnu vezbu sa Ruskim saveznikom...Pogledajte prilog 1796002
Vučić i Stoltenberg, Nato
153 zajedničke vojne vežbe sa Nato prijateljima i saveznicima.
Ako u posetu dolazi predstavnik neke velike organizacije i prica u ime 32 drzave , predsednik je duzan da ga doceka i razgovara sa njim. Sugerises da je trebalo kafe kuvarica da se sastane sa njim?
ti ne znaš da voziš bajs
slabo placaju
stipse
ja ne bi vozio bajs za ispod 300 evra po danu
ovaj moj mi5 teške stipse, plaćaju samo 80 evra po danu, ali mene boli uvo, radim iz ubeđenja, daj šta dašМене ЦИА плаћа 150 евара нето дневно.
Пријављен на пун износ.
ti ne znaš da voziš bajs
Мене ЦИА плаћа 150 евара нето дневно.
Пријављен на пун износ.
pa americki "kulturni" centar u Skoplju je placao skopske studente po 20 dolara (za da izlaze na demostracije protiv Putina 2014 kada je na zapadu sprovodjena akcija satanizacije Putina.
slabo placaju
stipse
ja ne bi vozio bajs za ispod 300 evra po danu
još je lepše čuti da bi i ti blokirao za 300 evralepo je sto ste iskreni
naravno da nisibas juce sam vozio preko 100 km
još je lepše čuti da bi i ti blokirao za 300 evra