Vucic tvrdi: blokaderska dnevnica je 50 evra

Nije valjda da dobijaju više nego vi, Veleizdajnikovi lojalisti?
Užas!
Prelazi odmah u Blokadere, vidiš da može više da se zaradi.
Fora je u statistici , kod Vucka dobijaju svi, neko vise neko manje, a kod studenata dobija mozda sacica njih , tako to biva, a ostali hoce da se ne otima vise....

Zato i izlazi racunica sledeca..

Ko je da se dobija?
i sad izlazi na ekranu SNS, SPS sve zeleno , izlaci tih 30 studenata,
Ako je da se ne otima ?
E tu sve SNS SPS i budzetlije mahom sve, nisu svi , ali skoro svi , sve to crveno , znaci nisu za takvu odluku , a studenti , sve zeleno , kao 4 aprilska livada kad slave svoj dan pa se malo i zaigraju po tim livadama....prolece je..

Dakle jedno je statisticki izuzetak, trosak momenta, a drugo su karijere bre, karijere...

Zato ima i pesmica, Vucko krao , i narodu dao ,
Studenti bi krali ali su jos mali....

Zato nije tesko ziveti u Srbiji ako si lopov, svejedno da li si SNS SPS ili nisi nijedna stranka, gde je lopovski narod i lopovska drzava, brate uvek ima kajmaka za lopova, to ti je kao kad dodjes kao gost na svadbu , a veseljak, , sta treba, alkohol, ima, sta treba, pecenje, ima, ...za veseljaka sve...

Tesko je ziveti u Srbiji ako nisi lopov...em vas ima sakica jada, u Slobino vreme se to zvalo Golja....
Ako si radnik jos prolazi kad te nazovu da si glup , otud posten i glup isto....
Ali ako nisi radnik, e onda tu nesto nijhe u redu , mozes a neces, e treba ti koske polomiti , tj krece univerzalni zakon Srba, nasilje i cim neces a mozes, sta si ti bolji od njih , ne moze to tako i krece pakao Bogougodnog i Satanougodnog koje je u Srbiji ,tj krene da te usput i namerno samara, udara i saplice svako bas zbog toga sto mozes a neces...

Ima ruski film, znaci uprosten , da ne lupate mnogo mozak, zove se pazi kako nego Fool, , tj budala..

The_Fool_2014[_53999]

Poslednja izmena:
Ne verujem da je on zbog toga fanatican. Vise mislim da fanaticno zeli i nervira one sto vole NAFO i sto mrze Srbiju i sve Srpsko. Takodje fanaticno brani svoja ubedjenja koja su vecinom ispravnija od alternative.
Ne računa se lažni patriotizam, možda to nisi uzeo u obzir kada si pomenuo "branitelje srpstva". Mislim da sam već negde pisala, ne brani se srpstvo zapaljivim parolama već delima.

za koje pare bi vi blokaderisali?

ja ne bi za ispod 300 dnevno

jer krvav je to lebac

pijes suzavac, biju te, hapse te, majka ti place, stresan posao

a nemas nikakve benificije

ni benificiran staz ni letovanje u Buljaricama preko sindikata

Lepo je jako kada neko javno prizna da je prodana duša i da ima cenu. Tada sve otkrije o svom karakteru.

Ima jedna stara anegdota:
Momak pita slucajnu prolaznicu: "Da li biste spavali sa mnom za milion dolara?"
Ona ga pogleda, vidi momak pristojan, nije ruzan i prljav, i odgovori sa "da, spavala bih".
A onda on upita: "A da li biste spavali sa mnom za 5 dolara?".
Ona se naljuti i odgovori: "Sta ti mislis, da sam ja neka kurwwa?!"
Momak joj smireno odgovori: "To šta si ti smo već utvrdili, sad se samo cenkamo".

slabo placaju

stipse

ja ne bi vozio bajs za ispod 300 evra po danu
pa americki "kulturni" centar u Skoplju je placao skopske studente po 20 dolara (za da izlaze na demostracije protiv Putina 2014 kada je na zapadu sprovodjena akcija satanizacije Putina.
Posle se svet pita kako to da je americki vojni budzet tezak 850 milijardi dolara a toliko zaostaju i za Rusijom i za Kinom u naoruzanju.Nravno kada na oruzje ide 20 posto, 30 posto na korupciju za americke politicare koji prave ratove po svetu i stime biznis za jevrejske proizvodjace oruzja............ostatak od 50 posto budzeta ide za razne rektore Djokice, Seselje, blokadere, "studente", Zelenske, Kaje Kalas, Maje Sandu, Makrone, N1, RTS, ....ondak, citava armija NATO-redara po raznim drustvenim mrezama...............................

Back