naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Regioniiiiii
jaaaaaaaka srbiiiiiija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Regioniiiiii
jaaaaaaaka srbiiiiiija
Gospodin Di Staresina, odmah iza Cedilice i Booska
Ali bukvalno iza.
Booškooo<Čedilica<Gospodin Di.
Imamo Ražanj !
hajde kacite se
Ou yea, drugar, potpuno si u pravu.
UMIREMhhahahahahaha
hihihi drugar nemoj da umres sad, presrecan sam zbog raznjica sad, a malko sam i ogladneo neesto
Vučić tajno putovao u Berlin!
http://www.kurir-info.rs/vucic-tajno-putovao-u-berlin-clanak-263148
Odmah po povratku iz Nemačke v. d. predsednika SNS otišao u predsedništvo kod Tomislava Nikolića
BEOGRAD - Tajna.
Aleksandar Vučić, v. d. predsednika Srpske napredne stranke, boravio je u glavnom gradu Nemačke Berlinu dva dana, tokom kojih je imao niz sastanaka na najvišem nivou, saznaje Kurir.
Vučić se juče vratio u Srbiju, a paparaco Kurira slikao ga je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla” u 12.20, kad je i sleteo avion iz Berlina. U istom autfitu (kariranoj košulji i farmerkama) nakon 50 minuta Vučić je viđen kako ulazi u zgradu Predsedništva na Andrićevom vencu.
Da li je novom srpskom predsedniku Tomislavu Nikoliću iz Berlina doneo poruke, ili možda neke nove ideje za formiranje vlade, ostalo je nepoznato jer Vučić nije želeo da otkrije svrhu ove misteriozne posete prestonici Nemačke.
Био да добије тезе за домаћи задатак.
STA PREDLAZES?Sta cemo da ruckamo??
STA PREDLAZES?
Tajna poseta za koju svi znaju. Svasta.
ja sam pojeo neeki zaostali kolac sa cokoladomPa meniii je frizider prazan, moracu da narucim pizzilicu.
ja sam pojeo neeki zaostali kolac sa cokoladom
zavisi sa cime i gde kupisKroasan je sladak za jelo.
zavisi sa cime i gde kupis
Kroasan je sladak za jelo.
jeste, dodje mi da ih ubiijem kad otkrijem da je kroasan feejkTako je drugar, jer ga na mnogo mesta prodaju fejk.I onda nema Slatkoce.
Ou yea, zato sam i odabrao takav nickname, svo vole 7days kroasane, čak i Princeza Libuš kad drži dijetu njima ne može da odoli.
jeste, dodje mi da ih ubiijem kad otkrijem da je kroasan feejk
i meeniUzass, dodje mi da odmah odem u Pariz da obedujem.