ВУЧИЋ ТАЈНО У БЕРЛИНУ

Narod? Mislis 20% glasaca od ukupnog birackog tela. Kako se frljate sa podrskom. Za vas je glasalo samo 20% ne narod. Zapamti ovo.

za mene niko nije glasao.
a sns je dobio podrsku najveceg broja glasaca, e sad, to sto neki ne glasaju, to je njihov problem.
onaj ko nije glasao na izborima, njemu je ocigledno svejedno ko ce voditi zemlju, prema tome, sns je pobednik izbora.

daj me prosvjetli gdje je vucic izabran? koliko znam dozivio je pravi fijasko u beogradu?da nije bilo ostavke tomine taj se ni u stranci ne bi maknuo ni za bogdu.eto koliko je omiljen.

njegova stranka je pobedila na parlamentarnim izborima a u beogradu su bili drugi.
sada je on prvi covek sns-a i potencijalni gradonacelnik bg-a.
nije neka velika pobeda, ali pobeda jeste.

za mene niko nije glasao.
a sns je dobio podrsku najveceg broja glasaca, e sad, to sto neki ne glasaju, to je njihov problem.
onaj ko nije glasao na izborima, njemu je ocigledno svejedno ko ce voditi zemlju, prema tome, sns je pobednik izbora.
njegova stranka je pobedila na parlamentarnim izborima a u beogradu su bili drugi.
sada je on prvi covek sns-a i potencijalni gradonacelnik bg-a.
nije neka velika pobeda, ali pobeda jeste.

Pobednik je onaj koji oformi vladu. Samo Srbi sve i svasta proglasavaju za pobedu.

Vučić tajno putovao u Berlin!
http://www.kurir-info.rs/vucic-tajno-putovao-u-berlin-clanak-263148

Odmah po povratku iz Nemačke v. d. predsednika SNS otišao u predsedništvo kod Tomislava Nikolića

BEOGRAD - Tajna.
Aleksandar Vučić, v. d. predsednika Srpske napredne stranke, boravio je u glavnom gradu Nemačke Berlinu dva dana, tokom kojih je imao niz sastanaka na najvišem nivou, saznaje Kurir.

Vučić se juče vratio u Srbiju, a paparaco Kurira slikao ga je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla” u 12.20, kad je i sleteo avion iz Berlina. U istom autfitu (kariranoj košulji i farmerkama) nakon 50 minuta Vučić je viđen kako ulazi u zgradu Predsedništva na Andrićevom vencu.
Da li je novom srpskom predsedniku Tomislavu Nikoliću iz Berlina doneo poruke, ili možda neke nove ideje za formiranje vlade, ostalo je nepoznato jer Vučić nije želeo da otkrije svrhu ove misteriozne posete prestonici Nemačke.
:per::per::per:
Био да добије тезе за домаћи задатак.
Моја процена је била и остала да ће ДСС подржати мањинску Владу СНС-а и СПС-а.

:zurka:

Do you like concrete agony Kreuzberg on Saturday?
Tell me baby what you need
There's the Zoo alive as the city sleeps tonight
Eternal divided dream

Going down to Potsdamer singing Checkpoint Charlie blues
The 70's brought Bowie baby
So what you do

You gotta feel Berlin
Baby yeah
You gotta feel Berlin
Baby yeah
You gotta feel Berlin

Do you like punk rock mutiny rock 'n' roll depravity?
Tell me baby what you need
Boys keep swinging Wild At Heart until the morning
Let this baby set you free

Going down to Potsdamer singing Checkpoint Charlie blues
The 70's brought Bowie baby
So what you do

You gotta feel Berlin
Baby yeah
You gotta feel Berlin
Baby yeah

Just life that's what it is
Don't be afraid of an angel's kiss