Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.668
Звезда даје Гол у Првом, @ 4.00
Пустио.
Al će bude parizera!

I to onaj sa povrćem!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Звезда даје Гол у Првом, @ 4.00
Пустио.
Rebalansom budžeta smanjen je manjak što je dobro za nas gradjane na parizeru, e sad što ima izroda poput tebe pa ne žele dobro Srbiji iz čijeg k.rca su nastali... Deja Vu...Jak je dinar![]()
и мени оне карнекс.паштете са поврћем,некад биле сјајне
САМ ТИ рекао?@јанпи
Pogledajte prilog 1412949 Pogledajte prilog 1412950
Man CITY ......... Roter Stern
0 : 1 HT
E sad ćeš da imaš za parizer (sa povrćem)![]()
Rebalansom budžeta smanjen je manjak što je dobro za nas gradjane na parizeru, e sad što ima izroda poput tebe pa ne žele dobro Srbiji iz čijeg k.rca su nastali... Deja Vu...![]()
Pričaj to Baba Kurani.Pobrka si nesto macane, mi nikad nijesmo bili Srbija, vecina vasega zivlja ponika iz naseg jajca druskane
Pričaj to Baba Kurani.
Zna se ko je ovde živeo ranije pa sad ili si Srbin ili si Šiptar.
Biraj![]()
Na Lovćenu Njegoš spavaE druze moj, niko ka mi Crnogorci ne zna porijeklo svoje. Prije 5 vjekova od slovenskijeh drzava su bile samo Rusija i Crna Gora pa ti vidji![]()
Na Lovćenu Njegoš spava
Srpska glava
Jel tako?
Opet si izlazio sa mokru kosu na košavu, a?Srpska u smislu jugoslovenska, nidje veze sa Srbijancima macak
Opet si izlazio sa mokru kosu na košavu, a?
A na Durmitoru ne zamotava? A?Nema kosave 'amo u Crnu Goru macakkk nijesu ti ovo mocvare morave
A na Durmitoru ne zamotava? A?
Na Durmitor samo vjetrovi crnogorske slobode![]()
![]()
Dabome i to sa direktorskim foteljama u javno preduzece.E druze moj, niko ka mi Crnogorci ne zna porijeklo svoje. Prije 5 vjekova od slovenskijeh drzava su bile samo Rusija i Crna Gora pa ti vidji![]()
U Beogradu.Dabome i to sa direktorskim foteljama u javno preduzece.
prvo ukinuti DOO. svako mora da jamci svojom imovinom, naplativost proizvoda i usluga...naravno, pre toga se moraju pojaviti srpski talibani i zavesti postovanje prava i obaveza...sve to po uzoru na radikalne islamske grupe, u prvom redu mislim na afganistanske talibaneСрпски сељак растурио Вучића демагога у Скупштини: Ево шта једемо у Србији!
17:45 20.09.2023.
5
Србија може да храни 70 милиона људи, али нама прети опасност да будемо гладни и стиче се утисак да неко са намером уништава српски аграр. Не постоји грана пољопривреде која није угрожена. Извозимо сировине, а увозимо храну сумњивог порекла, док је производња меса и млека десеткована.
Суша је преполовила род сунцокрета, пшенице и кукуруза, а цене ових производа су мање од цене производње, па је тако цена пшенице на јучерашњи дан износила 19-19,5 дин/кг. Произвођачи воћа су због неповољних временских услова остали без значајних приноса и реалних цена. Произвођачи кромпира понадали су се да ће после више година остварити зараду, али председник државе је најавио да ће цена кромпира у малопродаји износити 60 динара, па самим тим цена у откупу не може бити виша од 40 динара, што је испод цене производње самог кромпира. Афричка свињска куга се Србијом шири као пожар, што отвара врата увозничком лобију за увоз меса уз, благослов ресорног министарства. У сваком случају, када српски сељак треба нешто да заради, власт је ту да их спречи.