Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.720
kad bijahu došli daniUmjesto izreke "kad na vrbi rodi grozdje" sad se kaze "kad se vojska na kosovo vrati"
da ne bude turskih više
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad bijahu došli daniUmjesto izreke "kad na vrbi rodi grozdje" sad se kaze "kad se vojska na kosovo vrati"
kad bijahu došli dani
da ne bude turskih više
Tema je parizer a ne dukljaNema vise turaka, njihovo mjesto uzeli su Srbi
Ne verujem ljudima koji nose sat od nekoliko stotina hiljada evra a ovamo satro glume skromnost.treba nacrtati narodu šta je bolja cena...istina je teško uočljiva![]()
Dobio je on procenat od Disa i Dobro jer je upravo njih i reklamirao, samo ispitati ko je pravi vlasnik te dve kompanije.Ja mislim da je ovo bio ODLIČAN POTEZ Vučića!
Marketi bi morali da mu daju procenat jer je PRIMETNO SKOČIO promet sa delikatesom
Popadaše koleginice s nogu
Ko da su kurbam bajram i Božić zajedno.
Jbg...uletelo mu...Dobio je on procenat od Disa i Dobro jer je upravo njih i reklamirao, samo ispitati ko je pravi vlasnik te dve kompanije.
Organizovan obilazak zatvorene čeličane US STEEL zbog interesovanja za demokratsku propagandu, parizer u napuštenom pogonuU kojoj banji ce da budu dani parizera, da pojacamo banjski turizam i bez onih vaucera...
Pun autobus tih vaucherasa, to im postala karijera, a sve se nesto zale, cudni su to ljudi...
Uopste nisu uobicajene price kao kod turista, ali su skontali da ako hoce i usluge zdravstva u banji, da im vaucheri nista ne znace....
Pa nek plate, nikad veće plate i penzije, đe ba zapjelo?Slučajni prolaznici koji znaju pošto je kadaif u poslastičarnici....
dis drzi neki iz kalifornijeDobio je on procenat od Disa i Dobro jer je upravo njih i reklamirao, samo ispitati ko je pravi vlasnik te dve kompanije.
Đitler je prevaziđen. Niži činovnik sadašnje kamarile poput Kokeze je drpio 600 miliona evra. Zamisli šta tek rade ovi jači, porodični prijatelji gospodareve porodice : Brnabić, Mali, Momirović... Sigurno su prehebali i Kokezu i Đitlera bar 5 putaDjilasovci pričaju nekom o bahatosti?
Odličan vic!
Slazem se sa Dragasem, ja odavno pricam da politicare treba ukinuti i da je politika najvece zlo.dis drzi neki iz kalifornije
ono, srski a nas
Đitler je prevaziđen. Niži činovnik sadašnje kamarile poput Kokeze je drpio 600 miliona evra. Zamisli šta tek rade ovi jači, porodični prijatelji gospodareve porodice : Brnabić, Mali, Momirović... Sigurno su prehebali i Kokezu i Đitlera bar 5 puta
Vučić nije jeo na snimku...Pogledajte snimak ponovo, čini mi se da parizer nije ni načet.
Fale opet 2 minuta snimkaVučić nije jeo na snimku...
Fale opet 2 minuta snimka
Vučić nije jeo na snimku...
Nema leka za njegovu bolestВучић је већ болестан, не мора да једе паризер...
Molim Ve da se čvrsto ufatite teme.a baljezganja u onu ispod ove.Đitler je prevaziđen. Niži činovnik sadašnje kamarile poput Kokeze je drpio 600 miliona evra. Zamisli šta tek rade ovi jači, porodični prijatelji gospodareve porodice : Brnabić, Mali, Momirović... Sigurno su prehebali i Kokezu i Đitlera bar 5 puta