Vučić: Snimaću se telefonom kako jedem parizer i majonez

parizerom sebe hrani
da od žutih narod brani
parizerman superheroj rulje
uvlači se vešto u okupatorske bulje

rijaliti Vučić na svakom ekranu se vrti
o kako taj čovek ume da svoj narod trti
parizerman heroj je svih svojih birača
jede i parizer pravljen ispod sača

ne smetaju mu boje od insekata pravljene
što su u praizer još pre Klausa stavljene
sutra ćemo gledati kako pere zube
koristeći pastu iz jeftine tube

samopoštovanje njegovo sada je na prodaju
samo da mu svoj lajk birači na izborima daju
od ničega više taj čovek ne preza
da se malo na račun svog naroda podsmeva i zeza

a horda glasača luda je za njime
šta god da uradi ponose se time
sad će potrošnja parizera drastično da skoči
o jadni narode da li imaš oči

Jedem i ja parizer. Ali zato što tu skoro i nema mesa i lakše svarim, onako kad jedem neke kobejagi skupe kobasice sa ''geografskim poreklom'' a te firme nemaju ni farmu ni klanicu i nijedno goveče kilometrima u blizini,i samo podrigujem . Pardon publikumu što moram da ovo pišem.
.................................................................................................................................................................................
A zamisli kad pročitaš carinske izveštaje pa ono uvezli u Srbiju stotine hiljada životinjskih glava, ili kolko i kolko tona životinjske krvi , pa i više nema ni klasičnog dimljenja na drvetu nego uvozimo cisterne takozvane dimljene vode iz nekih zemalja
( u kojoj neko kratko vreme stoje jeftine pršute, slanine i porepečenice da ne bi izgubili na težini prilikom klasičnog dimljenja.).
Ali nisu to naši ovde izmislili već su videli šta rade stranci.

Poslednja izmena:
Ali ako tražimo politički odgovor, da li je iko od opozicije ikada rekao kako je jeftina hrana u Skupštinskom restoranu , jedu svi i ne pitaju , a cenovnik imate na internetu, i zato niko ne treba da napada sad Vučića što jede parizer kadi svi jedu u skupštini za mnogo jeftinije pare nego što je '' i šta je '' kupio predcednik radi promocije.
..........................................................................................................................................................................................
FZJ4PhsXEAMJDvb.jpg

Poslednja izmena:
Jedna stvar mi nije jasna zašto Vučić snima nebitne dogadjaje
a šta da snima? kolika je inflacija, koliko nas je zadužio, koliko je para sa svojom bandom odlomio iz narodnih usta kroz ugrađivanje, koliko je para uložio u špekulantske EU firme za motanje kablova umesto u domaću privredu da bi nas učinio zavisnim i politički nemoćnim pred EU komesarima, kako je dao i Gazivode i sve što su mu tražili oko Kosova pa čak i usmeno pristao na Šolc Makronov plan da bi bili na EU piutu, kako ćemo u EU ući za sto godina?

Mogao bih još desetak postova, pa ko šta voli da jede, ali da ne zalazimo u te teme o jelima i cenama nego malopre pročitah kako se ovaj političar ( inače lažni Rusofil) prodade za '' dobar'' ručak:
........................................................................................................................................................................................

''Manter je odlučio da se "pobrine da premijer ode", a "najbolja osveta je bila da obezbedi da izgubi naredne izbore", navodi se u delu knjige Nikolsa Kraleva, novinara Vašington tajmsa i bivšeg dopisnika Tajmsa i Fajnenšel tajmsa.

Kako se navodi, Manter je zaključio da je ključ za slabljenje Koštuničinih izbornih šansi bio da mu se oduzme podrška Socijalističke partije Srbije i njenog lidera Ivice Dačića.

"Naveli smo ga da se preokrene i da se pridruži proevropljanima", naveo je Manter. "Nismo mu platili, samo smo ga ubedili. Ono što je on zaista želeo, bio je međunarodni legitimitet".

Manter je, kako se navodi u knjizi, rekao da su Amerikanci zato "isposlovali" da tadašnji španski ministar Hose Luis Sapatero i Jorgos Papandreu, koji je bio na čelu Socijalističke internacionale pozovu Dačića u posetu, "tokom koje se jelo i pilo".

"Rekli su mu da će ga primiti u Socijalističku internacionalu ukoliko se pridruži proevropskim snagama i on je to učinio. Zabio je nož u leđa Koštunici", rekao je Manter.''

Poslednja izmena:

Od danas 20 jeftinijih proizvoda, a Vučić najavljuje još 10​

Pogledajte prilog 1409406

U trgovinskim lancima u Srbiji od danas do kraja ove godine biće jeftinije 20 proizvoda, a predsednik Aleksandar Vučić najavljuje da će od sledeće nedelje još najmanje 10 proizvoda imati „značajno sniženje“.​

„Želimo da zajednički suzbijamo inflaciju, baš sada kada značajno povećavamo plate i penzije. Želimo da pokažemo brigu prema običnim ljudima, ali i da ljudi razumeju kako funkcionišu izmišljotine onih koji ništa ne rade po ceo dan, osim što imaju vremena da izmišljaju i vređaju druge ljude“, rekao je Vučić u video-obraćanju na Instagramu.

Predsednik je sa ministrom trgovine Tomislavom Momirovićem i ministrom finansija Sinišom Malim kupio 500 grama parizera, dva litra jogurta, dva hleba ‘sava’ i majonez, što su platili „ukupno 585 dinara“, od čega su napravili sendviče. ...

https://bizlife.rs/od-danas-20-jeftinijih-proizvoda-a-vucic-najavljuje-jos-10/
--------------------------------------------------------------------------

I put od 1000 milja počinje jednim korakom ... Srbija krupnim koracima ide u svetlu budućnost :rtfm:
Znate odakle je ova fora...
Tako je dinkic odradio Jabuku, tj pretvorio ih u SOS markete kao bice jeftino za narod, pa ih onda pretvorio u aman i cao djaci....

Naravno Vlasnik Amana nema veze sa Jabukom i Dinkicem..

3% mesa tu ima

Ja npr ne drzim kokoske drzi tasta. A ja sam za moju decu otisao u Trstenik direkt kod proizvodjaca piletine i kupio pilece belo meso cisto po 500 din kg i to zamrzao jedno 30 kilograma

Pa jel bolje da mi deca jedu cisto meso za 500 din / kg ili da mi jedu parizer za 430 gde ima 3% mesa?

Doduse sad mu je cena 260 din
Bogami, kad sam kupio kuću na selu, odmah sam ogradio 2-3 ara i ubacio kokoške. Deci je uvek zanimljivo da ih hrane. Nema tu dobiti osim što znaš kakva jaja jedeš. Nekad zovem komšiju da prikolje koje. Drugačije je mnogo.

Back