Vučić: Sledeći put će devojke biti u obezbeđenju, pa ako smeju neka tuku njih

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=08&dd=11&nav_category=11&nav_id=1576280

Vučić: Sledeći put će devojke biti u obezbeđenju, pa ako smeju neka tuku njih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u vanrednom obraćanju rekao da akteri jučerašnjeg incidenta ispred Predsedništva Srbije sami znaju da su kršili zakon.

1565613949400.png

Vučić je dodao i da će zamoliti da se svake subote kada se održava protest "1 od 5 miliona" sklone ograde da bi oni pokazali svoje pravo lice i da ih "jedino moli da ne upadaju u Predsedništvo".

"Uradite sve šta god želite, nemojte samo da kršite zakon i radite bilo šta na silu. Pozivam sve ljude i iz policije i vojne policije i mog neposrednog obezbeđenja, da im dopuste da mi priđu, ali nemojte da im dopustimo da izazovu krvoproliće i incidente. Moramo da sacuvamo mir u zemlji, ja neću scene iz Pariza", rekao je predsednik Srbije.

Vučić je dodao i da će zamoliti da se svake subote kada se održava protest "1 od 5 miliona" sklone ograde da bi oni pokazali svoje pravo lice i da ih "jedino moli da ne upadaju u Predsedništvo".

"Uradite sve šta god želite, nemojte samo da kršite zakon i radite bilo šta na silu. Pozivam sve ljude i iz policije i vojne policije i mog neposrednog obezbeđenja, da im dopuste da mi priđu, ali nemojte da im dopustimo da izazovu krvoproliće i incidente. Moramo da sacuvamo mir u zemlji, ja neću scene iz Pariza", rekao je predsednik Srbije.

~ УМЕСТО КОМЕНТАРА~

1565614111600.png

1565614207600.png

1565614232500.png

:zcepanje::lol::cepanje::hahaha1::hahaha::rotf:

Verovatno one iz skupštine grada, samo ne bih ja njima dao oružje, nervno su rastrojene.

Pogledajte prilog 583271

Ono sto najvise zabrinjava je situacija da danas u Srbiji postoji jedan ne tako mali broj mladih ili relativno mladih ljudi koji u SNSu vide nekakav ideal i samim tim sto su clanovi te partije, a cesto i nekakvi funkcioneri (opstinski npr.) osecaju se vaznim i uspesnim, oni zaista veruju da je ovaj rezim preporodio Srbiju, a kako i ne bi kada su se uhlebili i onda kada Vucic govori o zlatnom dobu, on se zapravo njima obraca i ja ne sumnjam da njima jeste bolje. I kad na to dodas te famozne penzionere i ove sto se prodaju za pastetu eto ti glasacke masinerije...

Ono sto najvise zabrinjava je situacija da danas u Srbiji postoji jedan ne tako mali broj mladih ili relativno mladih ljudi koji u SNSu vide nekakav ideal i samim tim sto su clanovi te partije, a cesto i nekakvi funkcioneri (opstinski npr.) osecaju se vaznim i uspesnim, oni zaista veruju da je ovaj rezim preporodio Srbiju, a kako i ne bi kada su se uhlebili i onda kada Vucic govori o zlatnom dobu, on se zapravo njima obraca i ja ne sumnjam da njima jeste bolje. I kad na to dodas te famozne penzionere i ove sto se prodaju za pastetu eto ti glasacke masinerije...

Pre nekoliko dana pojavi mi se na vratima momak od 21-22 godine, nudi da pređem na mts kablovsku.
Naravno, uljudno mu saopštim da na mts kablovskoj nema ni N1 ni Nova S kanala.
On mi zamuckujući odgovara : "Što bi smo mi u mts rekli, taj N1 je špijunska televizija".
Ostao sam smiren, znam da ništa ne dobijam ako ga oteram u pm, a i čujem komšiju penzionera kako šuška iza vrata, očito prati celu scenu.
U svakom slučaju, zahvalim se na ponudi i saopštim mu da neću nikad preći na mts dokle god je ovakva situacija.

Nesrećnik verovatno nije ni zaposlen u mts-u, verovatno ga drže preko omladinske zadruge, ali se sigurno nada da ako bude marljiv kao predsednik, samo nebo će mu biti granica u Telekomu Srbija.

Back