Ramms+ein
Zainteresovan član
- Poruka
- 374
Не спорим тај дијалог, па и сам сам га поменуо у свом посту, али мене интересује на ком је то митингу изговорено?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Интеграције су широк појам а сарадња са САД не мора бити везана само за војна питања.
"Европа је као скупоцени европски тепих, а Србија је рупа у том тепиху. А тепих ма колико скупоцен био, са рупом не вреди ништа. Ја позивам Европу да нас ушије најлепшим нитима." - пун цитат. Мало мање Б - 92, мој ти је савет.
Програм напредњака је јасан, за разлику од начела странке коју подржаваш. Гласачи ДС-а, одавно већ не знају да ли гласајући за ову опцију, пружају подршку Србији на западу или истоку, Косову у Србији или ван ње, Ђелићу, Коштуници или Дачићу на месту премијера.

Не спорим тај дијалог, па и сам сам га поменуо у свом посту, али мене интересује на ком је то митингу изговорено?

Интеграције су широк појам а сарадња са САД не мора бити везана само за војна питања.
"Европа је као скупоцени европски тепих, а Србија је рупа у том тепиху. А тепих ма колико скупоцен био, са рупом не вреди ништа. Ја позивам Европу да нас ушије најлепшим нитима." - пун цитат. Мало мање Б - 92, мој ти је савет.
Програм напредњака је јасан, за разлику од начела странке коју подржаваш. Гласачи ДС-а, одавно већ не знају да ли гласајући за ову опцију, пружају подршку Србији на западу или истоку, Косову у Србији или ван ње, Ђелићу, Коштуници или Дачићу на месту премијера.

На сваком
Ne znam ni ko je spomenuo miting, to je najmanje bitno, ja sam ovo video i čuo na tv'u, sad sam našao i na netu.Не спорим тај дијалог, па и сам сам га поменуо у свом посту, али мене интересује на ком је то митингу изговорено?
Ne znam ni ko je spomenuo miting, to je najmanje bitno, ja sam ovo video i čuo na tv'u, sad sam našao i na netu.
Jel tadic ustasa ili nije? Jel juda ili nije?

Постављај ...Sve si ti to lepo napisao, izgleda da od radikala bez bedža nema većih evropljana
Sad mi prosto dodje žao tome i vučića koji su,jadni, bili zarobljeni dušom i telom u šešeljevim okovima, a ceo život se zalažu za evroatlanske integracije
I čekaju prvi mig tadića da mu polete u naručje
С обзиром на неспособност своје власти Тадић може бити срећан ако дође у ситуацију да га и позову у коалицију.
.
Ne znam ni ko je spomenuo miting, to je najmanje bitno, ja sam ovo video i čuo na tv'u, sad sam našao i na netu.
Jel tadic ustasa ili nije? Jel juda ili nije?
Ако мене питаш Тадић није ни усташа ни Јуда, али је лош државник.

Па нормалних сукоба тј. борбе мишљења око различитих проблема и различитог приступа тим проблемима или питањима, има у свакој странци!! Барем би било нормално да их има. У СВАКОЈ СТРАНЦИ, па не видим разлог да СРС буде изузетак!!!Јел' да? А у ком је онда било?

Лаж. Томислав Николић је на своје име и презиме освојио 2.197.155, док Српска радикална странка никада није добила више од 1.219.436 , колико је било на парламентарним изборима прошле године.
НИКАКВОГ ТУ СУКОБА НИЈЕ БИЛО!!А само два реда изнад си написао -Никаквог сукоба није било у оном смислу у коме си га ти први поменуо!, имплицирајући како га је било, само у неком другом облику. Мени се чини да ни сам не знаш шта би желео рећи.
А само два реда изнад си написао - , имплицирајући како га је било, само у неком другом облику. Мени се чини да ни сам не знаш шта би желео рећи.
ПАПРИКАРИУС
Да бре, "ескалирали и ослабили странку", па освојено преко 2.000.000 гласова !!!
НИКАКВОГ ТУ СУКОБА НИЈЕ БИЛО!!
ПРОДАЛИ СТЕ СЕ и ту нема никаквог сукоба!!!
Напредњаци се финансирају сами, од донација сопствених чланова, попут нпр. браће Вујић. Када је неко способан да тако утицајне људе укључи у странку Мишковић му није потребан. А немој бити сигуран да Мишко не убацује помало у Тодорову корпу.

, да потегне питање висине пореза који је платила "породица Николић"!?

Ено ти у горњих пар примера, колико си "бранио и штитио у сопствену индивидуалност"!!!Када неко штити сопствену индивидуалност, то не значи да је безобзиран, лицемеран или неморалан

Право каже да тужилац мора доказати кривицу оптуженог, никако обратно.
Јесам, јер ништа није идеално.Међутим, ја своје замерке када их имам изнесем тамо ди треба, никако на форуму.
Па нисам ја Вјекослав да радим за паре.

(мада чисто сумњам да знаш шта дати термини представљају).
Ти да би поразмислио, мораш имати чиме.![]()
Оваквим изливима ти нећеш Томи ништа значајно учинити, али ћеш себе ставити у кош примитиваца.

Па нормалних сукоба тј. борбе мишљења око различитих проблема и различитог приступа тим проблемима или питањима, има у свакој странци!! Барем би било нормално да их има. У СВАКОЈ СТРАНЦИ, па не видим разлог да СРС буде изузетак!
Да, СРС је била монолитна, са повременом разменом различитих мишљења, све док Вјеко не позове из Хага, а Тодор и клетвобацачице све слепо не прихвате. Уосталом ено ти их транскипти - па се изволи уверити.Можда у тој "вашој" напрдњачкој........... влада једноумље!?
Не би ме изненадило, пошто сте ви странка изразите "демократске" провенијенције!!!
А да не би оно........... "Председнички кандидат СРС-а - Т. Николић , а !?
А живот каже да се некада "између редова" да прочитати много више него "у редовима"!
Из целокупног твог постовања на Крстарици, као и из пар горе поменутих примера, види се да из тебе зрачи "искреност и поштење" и да ти се безрезервно може "веровати" !!!

Невероватно је, да ти као будући академски грађанин не можеш да задржиш кутуран и пристојан ниво расправе!!!
А мене су због тог "задржавања нивоа" ( а ти се врати, па потражи да ли сам ја тебе игде увредио на овој теми ) већ прозвали неки ..............да сам ........"мек" према теби!!!
Због твог оваквог понашања и писања.............сматрај да више нећемо држати ...............никакав ниво!!!
Можда ти, од сада, улети и неки.......... ЦВЕТКО!

Не каже се "што сам ја навео" већ "што сам навео" , а како се то зове у Српском - нећу да те учим !!!Са дуге стране, то што сам ја навео није никаква некултура, него истинит закључак
Откуд ти знаш какво је моје образовање!?- не знаш значење термина, јер ти мањка образовања,

не умеш да изведеш правилан закључак, јер ти интелект није јача страна. Sad but true.

Pih, kakav si ti onda radikal bio
Nije ni čudo da si otišao![]()

Između nas i DS više ne postoje onako velike razlike kao pre deset godina i to je dobra vest za Srbiju - ocenjuje Vučić.
To je Vucic izjavio? Da nije neka greska ? Mislimo na istog Vucica ?Naša želja je Srbija u EU, saradnja sa Amerikom i tržištima istočnih zemalja - kaže Vučić
Не каже се "што сам ја навео" већ "што сам навео" , а како се то зове у Српском - нећу да те учим !!!
Перун ће спржити громом евро-атлантску напредну странку курсаџија.