Вучић: Сарадња са ДСС техничог карактера, не одустајемо од ЕУ

Интеграције су широк појам а сарадња са САД не мора бити везана само за војна питања.

"Европа је као скупоцени европски тепих, а Србија је рупа у том тепиху. А тепих ма колико скупоцен био, са рупом не вреди ништа. Ја позивам Европу да нас ушије најлепшим нитима." - пун цитат. Мало мање Б - 92, мој ти је савет.

Програм напредњака је јасан, за разлику од начела странке коју подржаваш. Гласачи ДС-а, одавно већ не знају да ли гласајући за ову опцију, пружају подршку Србији на западу или истоку, Косову у Србији или ван ње, Ђелићу, Коштуници или Дачићу на месту премијера.

Ајој ... Да ли ти знаш колико то нема везе са темом :hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Интеграције су широк појам а сарадња са САД не мора бити везана само за војна питања.

"Европа је као скупоцени европски тепих, а Србија је рупа у том тепиху. А тепих ма колико скупоцен био, са рупом не вреди ништа. Ја позивам Европу да нас ушије најлепшим нитима." - пун цитат. Мало мање Б - 92, мој ти је савет.

Програм напредњака је јасан, за разлику од начела странке коју подржаваш. Гласачи ДС-а, одавно већ не знају да ли гласајући за ову опцију, пружају подршку Србији на западу или истоку, Косову у Србији или ван ње, Ђелићу, Коштуници или Дачићу на месту премијера.

Sve si ti to lepo napisao, izgleda da od radikala bez bedža nema većih evropljana:mrgreen::hahaha:
Sad mi prosto dodje žao tome i vučića koji su,jadni, bili zarobljeni dušom i telom u šešeljevim okovima, a ceo život se zalažu za evroatlanske integracije:mrgreen:
I čekaju prvi mig tadića da mu polete u naručje:per:

Не спорим тај дијалог, па и сам сам га поменуо у свом посту, али мене интересује на ком је то митингу изговорено?
Ne znam ni ko je spomenuo miting, to je najmanje bitno, ja sam ovo video i čuo na tv'u, sad sam našao i na netu.
Jel tadic ustasa ili nije? Jel juda ili nije?

Sve si ti to lepo napisao, izgleda da od radikala bez bedža nema većih evropljana
Sad mi prosto dodje žao tome i vučića koji su,jadni, bili zarobljeni dušom i telom u šešeljevim okovima, a ceo život se zalažu za evroatlanske integracije
I čekaju prvi mig tadića da mu polete u naručje

С обзиром на неспособност своје власти Тадић може бити срећан ако дође у ситуацију да га и позову у коалицију.

Србија мора увек посматрати само свој интерес. А добри политичари интересе умеју да препознају. Зна се шта је српски циљ у актуелном и наредном периоду.

Ne znam ni ko je spomenuo miting, to je najmanje bitno, ja sam ovo video i čuo na tv'u, sad sam našao i na netu.
Jel tadic ustasa ili nije? Jel juda ili nije?

Sandrinabg је поменула, а ти се умешао цитирањем овог дијалога, ког се и сам добро сећам. Поента је у томе да је корисница под поменутим ником изнела тврдњу, која је очигледно лаж.

Ако мене питаш Тадић није ни усташа ни Јуда, али је лош државник.

Јел' да? А у ком је онда било?
Па нормалних сукоба тј. борбе мишљења око различитих проблема и различитог приступа тим проблемима или питањима, има у свакој странци!! Барем би било нормално да их има. У СВАКОЈ СТРАНЦИ, па не видим разлог да СРС буде изузетак!!!:think::think::think:
Можда у тој "вашој" напрдњачкој........... влада једноумље!? :think:
Не би ме изненадило, пошто сте ви странка изразите "демократске" провенијенције!!!

Лаж. Томислав Николић је на своје име и презиме освојио 2.197.155, док Српска радикална странка никада није добила више од 1.219.436 , колико је било на парламентарним изборима прошле године.

А да не би оно........... "Председнички кандидат СРС-а - Т. Николић , а !?"
Или треба да ти качим клипове са Јутјуба!?
Стварно сте невероватни у папагајском понављању нечега у шта ни сами , а и нико други, не верује!!!
Па је л' мислите да су људи толико глупи и кратког памћења!!!
Никада, али НИКАДА ви нећете имати "шлиф" !!!
А није ни чудо.............јер сте............... лош "штоф"!!!

НИКАКВОГ ТУ СУКОБА НИЈЕ БИЛО!!
А само два реда изнад си написао -
Никаквог сукоба није било у оном смислу у коме си га ти први поменуо!
, имплицирајући како га је било, само у неком другом облику. Мени се чини да ни сам не знаш шта би желео рећи.
А само два реда изнад си написао - , имплицирајући како га је било, само у неком другом облику. Мени се чини да ни сам не знаш шта би желео рећи.

За овај други цитат сам ти објаснио на какве и на које сукобе се мислило, а за први , опет из тебе избија лицемерје, непоштење и плиткоумност!!! Па зар мислиш да иоле озбиљнији форумаш неће вратити страну уназад, да види шта је то Паприкариус написао и какав је одговор у целини, па ивлачиш из контекста и подмећеш!!! А цитат је .
ПАПРИКАРИУС
Да бре, "ескалирали и ослабили странку", па освојено преко 2.000.000 гласова !!!
НИКАКВОГ ТУ СУКОБА НИЈЕ БИЛО!!
ПРОДАЛИ СТЕ СЕ и ту нема никаквог сукоба!!!

Напредњаци се финансирају сами, од донација сопствених чланова, попут нпр. браће Вујић. Када је неко способан да тако утицајне људе укључи у странку Мишковић му није потребан. А немој бити сигуран да Мишко не убацује помало у Тодорову корпу.

Причај нам мало о томе!!!
О донацијама из породице Николић!!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:
Да је неко паметан, а наћи ће се већ неко:ok:, да потегне питање висине пореза који је платила "породица Николић"!?:think::think::think:

Када неко штити сопствену индивидуалност, то не значи да је безобзиран, лицемеран или неморалан
Ено ти у горњих пар примера, колико си "бранио и штитио у сопствену индивидуалност"!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Право каже да тужилац мора доказати кривицу оптуженог, никако обратно.

А живот каже да се некада "између редова" да прочитати много више него "у редовима"!!!

Јесам, јер ништа није идеално.Међутим, ја своје замерке када их имам изнесем тамо ди треба, никако на форуму.

Из целокупног твог постовања на Крстарици, као и из пар горе поменутих примера, види се да из тебе зрачи "искреност и поштење" и да ти се безрезервно може "веровати" !!!

Па нисам ја Вјекослав да радим за паре.

А сада ми је јасно!!! :ok:
Ти си неки ентузијаста,филантроп, алтруиста и наравно "философ и хуманиста" ...........НОВИ .......... Данијел Шифер!!!:worth::worth::worth:
Извини,......... молим те!!! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

(мада чисто сумњам да знаш шта дати термини представљају).
Ти да би поразмислио, мораш имати чиме. ;)

А што се ова два задња цитата тиче , одговорићу ти делом твоје поруке са претходне стране :

Оваквим изливима ти нећеш Томи ништа значајно учинити, али ћеш себе ставити у кош примитиваца.

Невероватно је, да ти као будући академски грађанин не можеш да задржиш кутуран и пристојан ниво расправе!!! :sad2::sad2::sad2:
А мене су због тог "задржавања нивоа" ( а ти се врати, па потражи да ли сам ја тебе игде увредио на овој теми ) већ прозвали неки ..............да сам ........"мек" према теби!!!
Због твог оваквог понашања и писања.............сматрај да више нећемо држати ...............никакав ниво!!!
Можда ти, од сада, улети и неки.......... ЦВЕТКО!!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Па нормалних сукоба тј. борбе мишљења око различитих проблема и различитог приступа тим проблемима или питањима, има у свакој странци!! Барем би било нормално да их има. У СВАКОЈ СТРАНЦИ, па не видим разлог да СРС буде изузетак!

:mrgreen: Да, СРС је била монолитна, са повременом разменом различитих мишљења, све док Вјеко не позове из Хага, а Тодор и клетвобацачице све слепо не прихвате. Уосталом ено ти их транскипти - па се изволи уверити.

Можда у тој "вашој" напрдњачкој........... влада једноумље!?
Не би ме изненадило, пошто сте ви странка изразите "демократске" провенијенције!!!

Не знам зашто сад СНС уводиш у причу, али знај да је за радикалски савез обожавалаца култа Вјекослава Шешеља и Северна Кореја бастион демократије.

А да не би оно........... "Председнички кандидат СРС-а - Т. Николић , а !?

Па? Предлагач је била странка коју је у том периоду предводио - али се гласало за име и презиме. Тома је направио за готово милион гласова бољи резултат од најбољег Шешељевог.

А живот каже да се некада "између редова" да прочитати много више него "у редовима"!

Можда ово и јесте битно код Милана Тарота, али у озбиљној расправи далеко је важније оно што пише, а не оно што нека персона мисли да стоји.

Из целокупног твог постовања на Крстарици, као и из пар горе поменутих примера, види се да из тебе зрачи "искреност и поштење" и да ти се безрезервно може "веровати" !!!

Наравно! :cool:

Невероватно је, да ти као будући академски грађанин не можеш да задржиш кутуран и пристојан ниво расправе!!!
А мене су због тог "задржавања нивоа" ( а ти се врати, па потражи да ли сам ја тебе игде увредио на овој теми ) већ прозвали неки ..............да сам ........"мек" према теби!!!
Због твог оваквог понашања и писања.............сматрај да више нећемо држати ...............никакав ниво!!!
Можда ти, од сада, улети и неки.......... ЦВЕТКО!

То да си примитиван и непристојан, јасно је сваком ко је прочитао и три твоја поста.

Са дуге стране, то што сам ја навео није никаква некултура, него истинит закључак - не знаш значење термина, јер ти мањка образовања, не умеш да изведеш правилан закључак, јер ти интелект није јача страна. Sad but true.

Са дуге стране, то што сам ја навео није никаква некултура, него истинит закључак
Не каже се "што сам ја навео" већ "што сам навео" , а како се то зове у Српском - нећу да те учим !!!
А видим понашаш се баш оно "демократично".......... као ПЕРУН!!!

- не знаш значење термина, јер ти мањка образовања,
Откуд ти знаш какво је моје образовање!? :think::think::think:
Једино, да ниси онај што га спомињеш - М.Тарот!!!
И да те овај "необразовани" научи да ниво школске спреме и образовање нису подударни појмови!!!
Ако то уопште можеш да схватиш!?

не умеш да изведеш правилан закључак, јер ти интелект није јача страна. Sad but true.

Жалосно, али истинито је,
да си као млад човек , а будући "академски грађанин",
затуцан у три лепе " ПМ " !!!

Али не сикирај се...........кажу да је боље бити затуцан.........него туцан!!!
Само има један проблем тог стања !!!
Затуцани обично на крају бивају и туцани!!!
Гледај то са ведрије стране...:ok:
...за ваше буље најбоље је СПЕРМА УЉЕ!!! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

a122.gif
a122.gif
a122.gif

Između nas i DS više ne postoje onako velike razlike kao pre deset godina i to je dobra vest za Srbiju - ocenjuje Vučić.
Naša želja je Srbija u EU, saradnja sa Amerikom i tržištima istočnih zemalja - kaže Vučić
To je Vucic izjavio? Da nije neka greska ? Mislimo na istog Vucica ?
al` se ljudi menjaju

Не каже се "што сам ја навео" већ "што сам навео" , а како се то зове у Српском - нећу да те учим !!!

Зове се наглашавање.

Колико је демократа био Перун громовник, приупитај г-дина Световида.

Наравно да образовање није нужно везано за ниво школске спреме, али ти немаш ни тзв. ренесансно знање.

А о нивоу твог интелекта, понајбоље говоре ови спојлери.

Перун ће спржити громом евро-атлантску напредну странку курсаџија.

Неће, умилостивиће га наш активиста Предраг Перуничић, а с обзиром на његову убојиту левицу није му се замерати. Замисли да промени презиме у Дажбоговић, уз његову помоћ Дажбог би хладно преузео трон од громовника.

Такође не треба занемарити ни чињеницу, како су уз нас и Один и Тор, најбољи савезници.

Па ово је заклетва за прошли сазив. И није прекршена.

Но, како год Световид неће на нас, па свестан је он да би и Марс који је у блиским односима са, нашим савезником Берлусконијем, употребио су расположиву снагу и везе које има на Олимпу, не би ли спречио могуће компликације.

Back