Вучић сам понудио Американцима да пребаце затворенике из Гвантанама у Србију?

Nije to prvi put nasim "vladarima" i Kostunica je cinio jos vece #@%&$ pustajuci na slobodu nakon Pravosnazne presude nad bracom Mazreku i njih i jos nekoliko desetina osudjenih ...!!!
Da li ce sad nakon "ove dobrovoljne primo - predaje" Merikanci da dozvole nasim mucenicima iz Den Haga da "sluze zatvorske kazne " u Srbiji ?!

Ма наравно да је ИЗДАЈНИК Коштуница тада са тим актом ЗАПОЧЕО ИЗДАЈУ СРБИЈЕ И ЊЕНИХ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА, која и дан данас ЖЕСТОКО опасно траје, али НЕ МОГУ се упоредити та два случају. НАЖАЛОСТ, Коштуница је као председник државе тако нешто ИМАО право да уради (е сад` КОЈА штета је нама тада нанешена, то је друга прича!!!)

У првом случају, Коштуница је "деловао" као "ПРЕДСЕДНИК СРЈ", а у
овом другом случају Вучић нема ЗВАНИЧНУ, ЛЕГАЛНУ, ОД СКУПШТИНЕ ВЕРИФИКОВАНУ функцију Председника владе, него је само МАНДАТАР, што значи кандидован је од стране председника Србије Николића, али га још Парламент није изгласао,...он је неко "техничко лице", те "течничке владе" :roll: и ОН НЕМА ПРАВО да било шта, са оваквом тежином, ПРЕДУЗИМА.

Па што им амери не дају "гринкард" тј. населе их код себе?
Зато што би у том случају морали да им плате огромну одштету.
Нема потребе.
За то постоје банана државе са до даске корумпираним зликовачким режимима којима је више него стало до подршке амера, па прихватају да њихове земље буду уточиште за људе за које се поуздано не зна да ли су или нису били у организованим терористичким групама.

Treba AV da ih naseli kod sebe u stan,koji je za DZ oteo od drzave,ako su mu bitni ti ljudi ili njihova rehabilitacija.

1)
Борис Тадић:
Американци су нам 2009. предлагали да прихватимо затворенике из Гвантанама,
али ја нисам прихватио

а ово што имамо данас, што је урадио део неке тамо "ТЕХНИЧКЕ владе Србије", Александар Вучић,

2)

"Вучић сам понудио Американцима да пребаце затвореникe из Гвантанама у Србију?"

Кери се, у саопштењу, захваљује Србији што је "понудила" САД да прими затворенике из Гвантанама, што упућује на то да је иницијатива дошла од српских власти, односно техничког премијера Вучића, а не од Стејт департмента.

Ја имам коментар, али просто ме страх да га напишем. Не што се НЕКОГА плашим, него се плашим да се НЕ ОБИСТИНИ то што сам помислила :eek:

Почто је Крадула ухважен у утаји пореза идеја је да се размени с овим талибанима, није баш екстрадикција али да и ми ућаримо као и амери.:D Значи они нама неуспеле терористе а ми њима стечајног управника:D

Ako je to tačno, on je ljigava uvlakačka pajserčina !

јесте , али то му неће много помоћи ..може до сутра да се увалчи ..размеш..њих то не интересује , само бизнис а шиптари су бизнис

Почто је Крадула ухважен у утаји пореза идеја је да се размени с овим талибанима, није баш екстрадикција али да и ми ућаримо као и амери.:D Значи они нама неуспеле терористе а ми њима стечајног управника:D

Pazi, Julinko, blizi se trenutak kada ce te Radule proglasiti tehnoloskim visokom. Da bi lakse podneo taj udarac preporucujem ti da sto cesce zamisljas kako on ulazi u tvoju kancelariju i urucuje ti resenje o otkazu. Manje ce da te boli kad se to bude stvarno desilo.

Ne, nece ti pomoci pokazivanje diplome za bastovana Univerziteta Union.

Poslednja izmena:
Ма наравно да је ИЗДАЈНИК Коштуница тада са тим актом ЗАПОЧЕО ИЗДАЈУ СРБИЈЕ И ЊЕНИХ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА, која и дан данас ЖЕСТОКО опасно траје, али НЕ МОГУ се упоредити та два случају. НАЖАЛОСТ, Коштуница је као председник државе тако нешто ИМАО право да уради (е сад` КОЈА штета је нама тада нанешена, то је друга прича!!!)

У првом случају, Коштуница је "деловао" као "ПРЕДСЕДНИК СРЈ", а у
овом другом случају Вучић нема ЗВАНИЧНУ, ЛЕГАЛНУ, ОД СКУПШТИНЕ ВЕРИФИКОВАНУ функцију Председника владе, него је само МАНДАТАР, што значи кандидован је од стране председника Србије Николића, али га још Парламент није изгласао,...он је неко "техничко лице", те "течничке владе" :roll: и ОН НЕМА ПРАВО да било шта, са оваквом тежином, ПРЕДУЗИМА.

A da li znas da je kod nas vlast parlamentarna,i da predsednik kao takav ima skoro titularnu poziciju i ovlascenja?To ne moze da se poredi.AV ima mnogo vise ovlascenja nego Neobavesteni.

A kakve veze ima Rdule sa ovom pricom?
Lik i njegova partija dobiju 6% ( ej 6% glasova) i sada su on najvece zlo i problem ove syebane drzave?
Pa dal je moguce?

- - - - - - - - - -

Od kud ti znas kada je srpska vlada to dogovorila sa Amerima?
Ova dvojica su totalno nevazni ljudi, mene vise brinu izbeglice koje Madjari vracaju u Srbiju.
Vucic &Brat dobili su nekoliko miliona za ovaj transfer, sta ih briga?

http://www.nspm.rs/hronika/vucic-sa...ebace-zatvorenike-iz-gvantanama-u-srbiju.html

Вучић сам понудио Американцима да пребаце затвореникe из Гвантанама у Србију?

Званично саопштење Џона Керија на сајту Стејт Департмента демантује Вучићеве наводе да је Србија „прихватила“ да прими затвореника из Гвантанама, на основу наводног „споразума“.

oficijelna%20izjava%20kerija.jpg

Кери се, у саопштењу, захваљује Србији што је „понудила“ САД да прими затворенике из Гвантанама, што упућује на то да је иницијатива дошла од српских власти, односно техничког премијера Вучића, а не од Стејт департмента.

У сваком случају, у питању је још једно понижење земље од стране техничког премијера, који је то, по обичају, учинио тајно, нетранспарентно и у неформалном дилу са својим западним менторима.

NI SUDIJAMA NIJE JASNO Koji je status pritvorenika iz Gvantanama u Srbiji?

Autor: Tanjug | 19.07.2016. 11:38

Društvo sudija Srbije ocenilo je danas da bi javnost u Srbiji trebalo da bude upoznata sa statusom dva pritvorenika iz američkog vojnog zatvora u Gvantanamu i pozvalo vlasti da saopšte po kom pravnom osnovu su oni upućeni u Srbiju.

Javnost, kako navode, treba da bude upoznata sa statusom u kojem se u Srbiji nalaze te osobe, da li se protiv njih vodi neki postupak ili je okončan, da li je reč o osuđenim ili pritvorenim licima, iz kojih razloga i do kada će biti ograničeni u slobodi kretanja i po kom pravnom osnovu.

Društvo navodi da je pravo na slobodu osnovno ljudsko pravo garantovano Ustavom, Evropskom konvencijom za zaštitu osnovnih prava i sloboda i drugim međunarodnim konvencijama, koje su sastavni deo pravnog poretka Srbije i predstavlja temelj vladavine prava i pravne sigurnosti, zbog čega se niko takvog prava, ni delimično, ne može odreći.

Navode da bi eventualno kršenje ljudskih prava potkopalo temelje pravne države, dok bi na međunarodnom planu Srbija mogla biti prepoznata kao zemlja u kojoj se osnovna ljudska prava i slobode ne poštuju, zbog čega bi mogla da bude oglašena odgovornom zbog kršenja ljudskih prava.

Свакога боговетнога дана направи неку нову глупост (не консултујући струку и науку) због које треба сви заједно да испаштамо ко зна колико ..........:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Где су ови СНС-папани да нам објасне ШТА ТО РАДИ ТЕХНИЧКИ ПРЕМИЈЕР - а све је описано у претходне 2 поруке..... шта ради??? У чије име??? По ком то Закону, по ком то Уставу??? Алооооооооооо......... ботовииииииии...... прошло је време за сендвиче...........

Где су ови СНС-папани да нам објасне ШТА ТО РАДИ ТЕХНИЧКИ ПРЕМИЈЕР - а све је описано у претходне 2 поруке..... шта ради??? У чије име??? По ком то Закону, по ком то Уставу??? Алооооооооооо......... ботовииииииии...... прошло је време за сендвиче...........

Mozda su danas dobili eksra-big sendvic))) Ucutali se bas.Ili su i oni precutno uplaseni da im Veliki Vodja dovodi potencijalne ubice u komsiluk,pa ne reaguju?

БРИСЕЛ- Председник владе Србије Александар Вучић поручио је да је данас леп и изузетно значајан дан за Србију и њене грађане.

Вучић је на конференцији за новинаре после Треће међувладине конференције Србије и ЕУ на којој су отворена поглавља 23 и 24 изразио дубоку захвалност Мирославу Лајчаку, Јоханесу Хану и другим „европским пријатељима”, међу којима је посебно истакао шефа мађарске дипломатије Петера Сијарта, који су подржали пут Србије у ЕУ

„Кад ме је мој пријатељ Борис Џонсон питао данас да ли је то нешто значајно за Србију нисам оклевао да кажем да је ово изузетно велики и важан дан за Србију, јер показује да је то наш стратешки пут и добар пут, који показује наше преузимање обавеза и нашу посвећеност испуњавању свих задатака пред нама”, рекао је Вучић.
Овај Вучић назива пријатељима све и сваког и заглупљује своје гласаче.

Back