Vucic sa Netanjahuom pravi nove planove za prodaju i nabavku oruzja

"Srbija može biti optužena za saučesništvo u genocidu nad Palestincima, ako Izrael bude osuđen"

Verujem da se Jevreji/Izraelci dive načelniku glavnog štaba general-pukovniku Ratku Mladiću. Kao i američki republikanci. Što je OK. Ipak je Mladić bio branik evropske civilizacije pred divljim, varvarskim i primitivnim osvajačima sa istoka.

Verujem da se Jevreji/Izraelci dive načelniku glavnog štaba general-pukovniku Ratku Mladiću. Kao i američki republikanci. Što je OK. Ipak je Mladić bio branik evropske civilizacije pred divljim, varvarskim i primitivnim osvajačima sa istoka.
VRS je jedina vojska koja je izgenocidisala drugu vojsku, u tom slucaju, mudzahedine ArmijeBiH.

Eto ti "bajo" tvoj nacin razmisljanja, samo uz nasilnika i silu. Pa kako onda za sebe ocekujes pravdu, ili u zemlji? Mrzis Ameriku a ona je uz Izrael, pa zasto je onda mrzis?

@ tema

Prevrce mi se zeludac od ove vesti i snimka.

pa ja sam protiv Izraela

a jel treba da budem corav pa da ne vidim da Izrael i Amerika, iz svojih licnih interesa - podrzavaju Vucica?

Да прибележимо твоје изјаве љубави за Вучића.
Требаће, кад будеш почео лагати да га никад ниси подржавао

ne nisam ga nikada podrzavao samo nisam corav kao ti , da se pravim kao noj sa glavom u pesku, da ne vidim da ga podrzavaju i USA, i EU, i Izrael, i Rusija - svako iz svojih licnih interesa.

Хахахаха.
Можеш ли икад говорити истини или се толико уподобио лажи, да је постала израз твог ЈА?

Bibi ljubi Vucica a ne ja. A ti ljubis Bibija z:D

Sto znaci da posredno ljubis i Vucica :cepanje:

G1v9h0sXUAEYpz-

Bibi ljubi Vucica a ne ja. A ti ljubis Bibija
Хипотетички, ако Јевреји подржавају Вучића, престаћу да их подржавам.
С друге стране, ти ћеш заволели сваког ко подржи Чипуљића.

У томе се ми разликујемо

У томе се ми разликујемо

ma 100%

Nego bitnost Srbije u izraelskim ocima jos vise raste samim tim i Vucica. Jer citam da je Nemacka zabranila prodaju bilo kakvog oruzja Izraelu zbog Gaze.

У томе се ми разликујемо

Pa naravno da ga 100% podrzavaju o cemu ti to ?

1. Jel se sastao Bibi sa Vucicem u srdacnom razgovoru ? Jeste
2. Jel prodaje Izrael Srbiji svoje najbolje oruzje? Prodaje

nego vidim i Kaja Kalas tj EU ga podrzava

Zasto kako?

G1wDnUDXoAAh3CF

У томе се ми разликујемо

pa vidis da ga podrzavaju

Javlja blokader Mario ZNA da Srbija i Izrael potpisuju sporazum o bezcarinskoj uniji

Хахаха
Мари Озна је брат од тетке Милице Пинк Митровић.
Он је део режима.

Vučić u Njujorku sa Netanjahuom: Otvorena tema ugovaranja sporazuma o slobodnoj trgovini FOTO​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom.

pa ja sam protiv Izraela

a jel treba da budem corav pa da ne vidim da Izrael i Amerika, iz svojih licnih interesa - podrzavaju Vucica?
Pa zasto "bajo" onda pises ovakve teme?

ma 100%

Nego bitnost Srbije u izraelskim ocima jos vise raste samim tim i Vucica. Jer citam da je Nemacka zabranila prodaju bilo kakvog oruzja Izraelu zbog Gaze.
A cekaj,mislis da je to dobro? Pa ja mogu da shvatim prodaju naoruzanja u mirnodopskim uslovima, da neko zeli da se odbrani ako dodje do rata, ali da znam da neko vrsi genocid, i da mu prodajem oruzje za to, pa to ne samo da je najveci nemoral, nego je gnusno.

I u pravu je Nemacka sto je zabranila izvoz oruzja.

Ali ti eto takve teme pises, kao da ti je milo.

Eto ti "bajo" tvoj nacin razmisljanja, samo uz nasilnika i silu. Pa kako onda za sebe ocekujes pravdu, ili u zemlji? Mrzis Ameriku a ona je uz Izrael, pa zasto je onda mrzis?

@ tema

Prevrce mi se zeludac od ove vesti i snimka.
Svima je žao Palestinaca, ali slepa agresivnost napadno politički korektne Druge Srbije izaziva otpor kod ljudi.

Back