GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 36.819
Какве су то "извозне царине"?
Србија наплаћује царину што извози вино у Кину?
Србија наплаћује царину што извози вино у Кину?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, sigurno ćemo izravnati bilans sa vinom i rakijom (za 3 do 8 godina).
I sam znaš da su to besmislice ali razumem da si dobio pamflet da deliš i daješ sve od sebe da zaradiš dnevnicu![]()
То је Данило генијални испреговарао са Кинезима, а и тата није имао ништа против! Они су најбољи познаваоци и потрошачи вина у земљи.Vučić putuje u Kinu: "Srbija neće imati izvozne carine na vino"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će od 1. do 6. septembra boraviti u Kini i dodao da će tamo verovatno biti i ruski predsednik Vladimir Putin i da će se možda i sa njim sastati.
Čujem da će možda da dođe i (američki predsednik Donald) Tramp, nisam siguran. Ali su mi najavili da će da bude neka večera za 5. septembar posebno, a 3. pravi (kineski predsednik) Si Đinping, gde će svi da budu i rekli su mi da će neki od velikih svetskih lidera da pravi večeru 5. septembra u Kini, pa su zamolil da ostanem tamo", rekao je Vučić na Banstolu prilikom posete porodici Radan, koja je u avgustu 1995. godine proterana iz sela Oton kod Knina u hrvatskoj oružanoj akciji "Oluja".
Dodao je da ne zna o kom svetskom lideru je reč. Naveo je da za tri godine Srbija neće imati izvozne carine sa Kinom na vino, a da za osam godina neće biti izvoznih carina ni za rakiju.
https://www.b92.net/biz/srbija/vest...-nece-imati-izvozne-carine-na-vino-video/vest
Odlicna vest za sve nase proizvodjace vina i rakije
Lagano za par godina dobijamo bescarinski pristup ogromnom kineskom trzistu
Svaki nas proizvod ce biti u startu jeftiniji od konkurentskog proizboda iz EU
Nismo mi te sreće.Da u Kini napravi takvo sranje koje je napravio na Floridi, zavrsio bi u nekom kineskom Gvantanamu, odmah bi ga CCP pokupio.
Рећи ће да је Усруља коју су експресно експедовали оставила бољи утисак! Шалим се, неће, па и њима као и осталима даје и више него што траже, што њима наравно оставља слободу да га презиру као и сваку подгузну, али за њих корисну муву.Sramotio se u americi, bas se osramotio u rusiji, ko zna sta ce ovaj pacenik u kinu da usere
Ništa što bi ustaše sprečilo da riču kao ranjeni nilski konji.Sramotio se u americi, bas se osramotio u rusiji, ko zna sta ce ovaj pacenik u kinu da usere
kakve crne ustase, to nema pola veka...drzi nas ovaj mamlaz u proslosti da vlada sto duze, nebrojni srbi rade u hrvatskoj sezonskiNišta što bi ustaše sprečilo da riču kao ranjeni nilski konji.
Samo za 3 i 8 godina? Svaka čast. Neverovatan uspeh.
A to što sa Kinom imamo negativan trgovinski bilans, gde uvozimo cirka 5 puta više nego što izvozimo, i što lizanjem sa istokom sebe udaljavamo od integracije sa zapadom, od koga zavisimo kako ekonomski i politički, to nikom ništa. Skuplja dara nego mera. Ali kakve veze ima, važno da partijska elita pravi nove dilove i gura nas dublje u "bratski" zagrljaj autoritarnih režima. Korupcionaški poslovi moraju da se razvijaju i Srbija da ostane izolovana od uređenog sveta. Ko će da misli o ozbiljnim temama ako već možemo da prodajemo vino i rakiju, za 3 i 8 godina naravno![]()
Ono beše dete Danilo se bavi nekom kao proizvodnjom vina, to jest, zareketirao neke vinarije? Baš je dilema ko li će tu silnu vinčinu i pod kojim uslovima da izvozi žutaćima.Jer zato sto je sinu ukro vinariju
u želju da zaštiti svoju proizvodnju koja je u usponu udari im carine od 220%
Time im ubije prodaju totalno, padne na samo 10M dolara
I za USA su uveli carine na vino, nekih 150%
Postoji razlog zašto je kineski bofl tako jeftin. A sve je bofl. Primer: Xiaomi 15 Ultra je kao flegšip kojeg prodaju za 800 evra, na kineskom tržištu, a ruski referentni sajt za testiranje mobilnih telefona, GSMArena, je u testu rekao da je to precenjeni poluproizvod koji ne preporučuju kupcima.uvoz iz kine ne mozes da smanjis jer niko nema bolju robu od njih po nizoj ceni
al zato moze da se poveca izvoz
Da. Na primer, neki kineski milijarder za tri godine neće kupiti Opus One ili Masseto, nego flašu Tixoglua 2026.Da, sigurno ćemo izravnati bilans sa vinom i rakijom (za 3 do 8 godina).
I sam znaš da su to besmislice ali razumem da si dobio pamflet da deliš i daješ sve od sebe da zaradiš dnevnicu![]()
to su vina gacana obrijanim nogama sa potvrdom od lekara da nije bilo gljivica izmedju prstiju, inače se zovu medvedja i ždrepčeva krvDa. Na primer, neki kineski milijarder za tri godine neće kupiti Opus One ili Masseto, nego flašu Tixoglua 2026.
Tixoglu ovako razmišljava: imam grojze, pravim vino, nema carine, Kina, melearde!Jasno mu je, nego plaćen od udbe da botuje![]()