Vucic puko skroz

Ne mogu da verujem kako neko može biti beskrupulozan i optuživati druge za sopstvenu nemar i grešku. Ovo je prešlo granicu bolesnog.
zamisli hipotetički da je istina.. ( naravno da nije al zamisli )

pa to je još veća ljaga na državu Srbiju i na ovaj nesposobni izdajnički i lopovski režim

ispada da svako ko poželi može da nas ubija u sopstvenoj državi

Pa napad je najbolja odbrana, uvek bilo, mislim srž njegove manipulacije je da uvek optužuje druge za ono što on radi, sad možda mi kao i mnogi to znamo i svesni smo toga i te njegove bedastoće nam vređaju zdrav razum i inteligenciju ali on se ni ne obraća nama, već su ta sranja za unutrašnju upotrebu i on se obraća onih milion ipo što gledaju pink i informer i koji su njegova ciljna grupa i koji ga i drže na vlasti (ostali ga ne zanimaju).

Pa znam, već mi se gadi.

Sad mora neka stvarna bomba da rokne da bi prica o terorizmu bila uverljiva....glasajte za koji broj prevoza ....ili ce kao Sloba da izabere palanke sa relativno malo stanovnika koji su dobri za mete i potrosne zivote....

Zaebano je izabrati navijaca i komedijasa za predsednike drzava...ziv mi ukrajina ....

Pa realno ako je betonska nadstrešnica to je ogromna težina a ogromna težina obično ne pada postepeno već samo onako rokne dole, samo se uruši u tren oka (pogotovo ako nema šta da je drži).

Primera radi ja sam kod kuće u mojoj sobi gde spavam pre neka 3 meseca nekim čudom i direktnom Božijem intervencijom izbegao nesreću a možda i pogibiju kada su se tri police koje su bile iznad mog kreveta , direktno meni iznad glave a na kojima sam držao svoju kolekciju stripova i grafičkih noveli kojih je bilo možda nekih 100-150 poslaganih na te tri police (pretežno onih velikih, tvrdokoričenih kolekcionarskih izdanja među kojima neka teže i po više kila) koji su sve skupa bez police težili možda oko 150 kila i kada se desilo to da u jednom momentu police više nisu mogle da izdrže toliko opterećenje (jer su visile na svega onih par plastičnih tiplova koja zbog izolacije nisu lepo do kraja ni ušla u vanjski betonski zid) one su se sve 3 odjednom samo u tren oka urušile dole na krevet, nije ono jedna po jedna krenula da pada nego su sve tri odjednom samo u tren oka roknule dole na krevet , i rasule se , hvala dragom Bogu i sva sreća da sam se doslovno 30 sekundi pre toga probudio i onako ničim izazvan pridigao i seo na drugi kraj kreveta (što inače apsolutno nikad ne radim) što ja mislim da je bila direktna Božija intervencija i iskreno nije mi dobro kad pomislim šta je moglo da se desi i kako sam mogao da završim, ali dobro ja sam malo odlutao i to to sad nije tema, glavno te police pod nekih možda 100-150 kila opterećenja da vidiš kako su roknule u mikrosekundi dole kad više nije imalo šta da ih drži, ej police , a mogu da zamislim jedna tolika betonska konstrukcija ko zna koliko tona teška, mislim ona laka limena nadstrešnica da je pala pa bi roknula i mogla gadno da povredi ljude ili da ubije nekog a ne betonska.

Tako je to za vas 'stručnjake' koji nikad niste čuli za Hukov zakon
niti ste videli Hukov dijagram a o stepenu sigurnosti ste nešto načuli
ali pojma nemate šta je to.

Pa napad je najbolja odbrana, uvek bilo, mislim srž njegove manipulacije je da uvek optužuje druge za ono što on radi, sad možda mi kao i mnogi to znamo i svesni smo toga i te njegove bedastoće nam vređaju zdrav razum i inteligenciju ali on se ni ne obraća nama, već su ta sranja za unutrašnju upotrebu i on se obraća onih milion ipo što gledaju pink i informer i koji su njegova ciljna grupa i koji ga i drže na vlasti (ostali ga ne zanimaju).

Sad baljezga da blokaderi imaju dnevnice 50€, a zna da on tako radi...sa dnevnicama+Smoki...

...

„I sad hoćeš to da prebaciš na mene. Pa zar me se toliko bojiš? Zar me se toliko bojiš, jednog nebitnog Miše Bačulova, gradskog odbornika? Ili želiš da se svih nas rešiš pre 1. novembra jer si se u*rao? Imao sam izvrsnu dozu poštovanja, kao što imam prema svakom autokrati, jer to što si ti uradio, način na koji si ti isprao mozak ljudima, način na koji si ti napravio kriminalnu organizaciju, iziskuje jednu dozu poštovanja, kao prema nekom ludaku koji radi puno. Ali i ovo što si sad uradio, ovo je odvratno, ovim si pokazao samo da si obični miš i da ne znaš šta ćeš više. Pa šta ti misliš, ako se mene rešiš, da će narod da se razočara i da ode kući? Da neće da živi pravda tada? E pa za*ebao si se. I da me ubiješ sutra, i da me skloniš, ma ovo se neće zaustaviti, ti se nećeš izvući, odgovaraćeš za sve svoje zločine. Jadniče jedan“, poručio je Bačulov.

snimak ne pokazuje da je samo od sebe palo...snimak pokazuje da je odjednom cela pala .tj. da nije bilo poskakivanja usled pucanja sajli jedna po jedna...ali snimak krova dronom koji je napravio Šarović par dana posle pada pokazuje da na krovu nema ankera...znači neko je uklonio ankere pa sajle nisu ništa nosile nego je nadstrešnicu nosio zid zgrade iz koga idu nosačii na koje se dodatno naslanja nadstrešnica...sva je verovatnoća da je pri rekonstrukciji krova neki idiot uklonio ankere jer su mu smetali pri rekonstrukciji krova a mislio je da ničemu ne služe..tako to biva kad angažuješ frizerski salon da radi rekonstrukciju zgrade
To sto nisu isli dalje u toj prici i okrivili nadzor i hidroizolatera mi kaze da im odgovara zamucenost u srpskom drustvu
Prikrivanje kosova dok ga daje
*Ajde da se narod oko neceg buni dok ne damo skroz kosovo a njega cemo kao da cuvamo*

(FOTO i VIDEO) Restoran Familija na Banovom brdu u potpunosti izgoreo, građani sumnjaju da je požar podmetnut​

Požar je gasio 31 vatrogasac sa 11 vatrogasnih vozila, a sprečeno je njegovo širenje.

Građani sa kojima je razgovarala reporterka N1 sumnjaju da je požar podmetnut.

Pre nedelju dana 26-godišnji mladić bacio je molotovljev koktel na ovaj objekat, ali tada nije došlo do požara.

Kada bude završeno gašenje požara, policija će izvršiti uviđaj.

Zbog požara jutros neko vreme nisu saobraćale tramvajske linije 12 i 13, kao i autobuske 23, 88, 37, 52, 53 i 85.

Ajde što je žva-la-vi puko

To nam ne bi ni bio toliki problem

Ali što je pola naroda puklo

To nam je veći problem

Jer ako ovakve priče prolaze

Onda može da proda bukvalno bilo kakvu priču

Samo nebo je granica

A očigledno da prolaze jer ih ne bi ponavljao

Na osnovu toga ja odgovorno tvrdim iako nisam stručnjak po tom pitanju

Da je pola naroda u srbiji mentalno obolelo

Evo nek dođe neko stručno lice pa nek kaže

Kako se zovu ljudi

Koji ne mogu da razlikuju šta je stvarnost a šta nije

I koji žive u paralelnom univerzumu

Sreća pa to nije cela srbija

Izvini, ali zar ti to upravo ne radiš..? optužuješ nekoga bez i jednog dokaza.

Kako bez dokaza? Pa njegova kancelarija je upravljala tim radovima ! Dokazano je da je nejgova saradnica čak vodila sve razgovore oko rekonstrukcije te stanice i pruge. Takođe se slikao tamo, i on i Vesić da pokaću kako su radovi gotovoi, a nisu bili gotovi.

Oni su pustili u rad GRADILIŠTE bez upotrebne dozvole. Dakle, a stanica nije bila imala upotrebnu dozvolu za rad.

Šta je potrebno više? Šta je potrebno više? jel si slep?

Kako bez dokaza? Pa njegova kancelarija je upravljala tim radovima ! Dokazano je da je nejgova saradnica čak vodila sve razgovore oko rekonstrukcije te stanice i pruge. Takođe se slikao tamo, i on i Vesić da pokaću kako su radovi gotovoi, a nisu bili gotovi.

Oni su pustili u rad GRADILIŠTE bez upotrebne dozvole. Dakle, a stanica nije bila imala upotrebnu dozvolu za rad.

Po meni je lik neverovatno bezobrazan. Da sam roditelj ne bi se dobro proveo.

I isto tako bahato pusta u rad tunele
I pravi zgrade ekspo
I pusta prugu
...

Oni su sklepali tu stanicu, radove su očigledno izvodili amateri, politilari su gurali da se što pre završi, zanemarili su mišljenje struke i statičara, zanemarili su čak mišljenje onih koji su trebali da daju upotrebnu dozvolu i otvorili stanicu .

Za njih je to jedna igra, a onda ih je opaučio taj pad ndstrešnice da bi shvatili da njihova igra sa gradilištima, pranjem novca itd nije tako bezbedna i sladunjava kako su mislili, već da ima i naličje !

kasni 10 mseci sa takvim potezom pa ispada smešan...da je tim istražitelja kazao da sumnjaju na terorizam par dana po padu nadstrešnice ja bi im poverovao a pošto oni to ni dan danas ne pominju kao mogućnost jasno je da predsednik malo loži svoje glasače
šta ste vi prikupilu za 10 meseci sem dnevnica, kombija za peške i bicikla do Strazbura (isto u kombiju)?

kako tek vama verovati posle ovakvih slepačkih manipulacija?

I isto tako bahato pusta u rad tunele
I pravi zgrade ekspo
I pusta prugu
...

Ist je bilo i sa tim tunelom. Dakle vlada je promenila pravila za otvaranje da bi pustili u rad tunel be upotrebne dozvole jer nije radio elektronski sistem za uzbunjivanje. I isto tako amaterski postavili hitnu pomoć sa obe strane... nonsens. Posle su zatvorili taj deo auto puta da bi se uradio sve to. Ali je bitno da su bili uz kamere da bi ga otvorili i hvalili se. To je gamad neodgovorna.

Ist je bilo i sa tim tunelom. Dakle vlada je promenila pravila za otvaranje da bi pustili u rad tunel be upotrebne dozvole jer nije radio elektronski sistem za uzbunjivanje. I isto tako amaterski postavili hitnu pomoć sa obe strane... nonsens. Posle su zatvorili taj deo auto puta da bi se uradio sve to. Ali je bitno da su bili uz kamere da bi ga otvorili i hvalili se. To je gamad neodgovorna.
jel vam se srušila autobuska stanica na NBGD
a Prokop je sjebo Djilas sa žutim klošarima iz EP - odbili CIP-ov projekat

Pun mi Stojko kvazi statičara "će izdrži samo rokaj, daj proviziju ne zajebavaj se sa paree"

Back