Umri_muski
Stara legenda
- Poruka
- 75.502
Da je rekla da hoce da uci , prisla bi blize ....tako ti je to u Srbiji....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da. Neviđena demokratija u okorelom autoritarnom režimu. Jedan čovek se pita, apsolutno za sve i sve sam odlučuje. Prava demokratija na delu.Biće naravno, redovan rok im je tek kraj 2027.
Svi naši izbori su vanredni, do sada neviđena demokratija na ovim prostorima i šire
pa nece valjda zbog vas 14 da menjamo politiku, politicare........?Migracije su normalna društvena pojava.
A ovo što se dešava u Srbiji, a tek će, je odliv svega kvalitetnog, a to jeste upravo zbog Vučića i njegove kriminalne vladavine.
Koji su to?Mnogo su slatki ovi strani državljani politički botovi
Za naše izbore u srbiji.
Studenska lista ima vec skupljenih 600 potpisa za registraciju na predstojecim izborima. Ako nastave ovim tempom za nekoliko decenija , skupice cak 10 hiljada potpisa. Ali oni ne zele izbore , hoce samo silom da uzmu vlast. Da im neko to tako da. Sto se nece dogoditi. A ako ne izadju na izbore, ne moraju. Njihov problem. Ali ce se izbori odrzati. Dobro je da ce predstojeci izbori biti kraj blokadercica.Aleksandar Vučić je danas izjavio da će izaći u susret blokaderima tako što će parlamentarni izbori u Srbiji biti održani prije roka.
Da li će to biti posljednja prilika za veliki haos? Rušenje biračkih mjesta i ometanje glasanja? - pitaju se visoki funkcioner SNS-a.
A evo i kada:
https://www.sd.rs/vesti/info/vucic-...-ce-biti-odrzani-pre-roka-evo-kada-2025-11-02
Kraj sljedeće godine!!!
Daleko li je?!
Pa ti ne znaš ni da lažeš? Kako si uspjela uvući se u SNS tako naivna?Studenska lista ima vec skupljenih 600 potpisa za registraciju na predstojecim izborima. Ako nastave ovim tempom za nekoliko decenija , skupice cak 10 hiljada potpisa. Ali oni ne zele izbore , hoce samo silom da uzmu vlast. Da im neko to tako da. Sto se nece dogoditi. A ako ne izadju na izbore, ne moraju. Njihov problem. Ali ce se izbori odrzati. Dobro je da ce predstojeci izbori biti kraj blokadercica.
У Кнежевину и Краљевину Србију се усељавало, масовно (из Турске, Аустрије, свеједно, са свих страна).Ok, i ranije su ljudi odlazili trbuhom za kruhom odavde, ali sadašnja situacija zabrinjava.
Jedna stvar je odlazak iz zemlje u potrazi za poslom ili boljom egzistencijom, a sasvim druga stvar je bježanje od nepravde, zla i svega što unižava ljudsko biće.У Кнежевину и Краљевину Србију се усељавало, масовно (из Турске, Аустрије, свеједно, са свих страна).
Немам податке шта је било у Краљевини СХС / Југославији.
Из социјализма се бежало, и још увек се одлази.
Одлазак на место где се чини да је светлија будућност.Jedna stvar je odlazak iz zemlje u potrazi za poslom ili boljom egzistencijom, a sasvim druga stvar je bježanje od nepravde, zla i svega što unižava ljudsko biće.
Mislila sam na kasniji period ... čak se i iz tog socijalizma nije mnogo bežalo, nakon toga da..У Кнежевину и Краљевину Србију се усељавало, масовно (из Турске, Аустрије, свеједно, са свих страна).
Немам податке шта је било у Краљевини СХС / Југославији.
Из социјализма се бежало, и још увек се одлази.
Išlo se ako si hteo da voziš mercedes ili bmw. Odu rade 10 god kupe stan i nov opel. Tako je bilo 80tih kada smo i mi bili.Mislila sam na kasniji period ... čak se i iz tog socijalizma nije mnogo bežalo, nakon toga da..
Otprilike tako nešto. Retki su odlazili porodično.Išlo se ako si hteo da voziš mercedes ili bmw. Odu rade 10 god kupe stan i nov opel
Porodično, porodično. Ja išao u francusku školu, imali bazen, bioskop, supermarkete. Onda je amerika počela da baca bombe po nama. Jbt ceo život me bombarduje amerikaOtprilike tako nešto. Retki su odlazili porodično.
Ovo sada nema veze sa tom pričom. Ovo više nije ni bežanje od besparice već potraga za dostojanstvenim i pristojnim životom koga ovde nema jako dugo.
KlavirPorodično, porodično. Ja išao u francusku školu, imali bazen, bioskop
?
Trebaće nam dosta klaviraNisam sviro ništa sem bicikla i mazgu![]()
ovdeDo sad mu je Đilas nekoliko puta pomogao svojim zahtevima za vanrednim izborima sada i odmah, red je malo na druge.Sta mu bi?
Da nije mozda opet nesto lagio ?
Ma ništa od toga, zato su svi ovako hrabri, od velikih izjava nikom nikad nije bilo ništa.Trebaće nam dosta klaviraovde
Kakav casual whataboutism. Ja od vas botova još nisam video argument koji nije bio logička greška. Je l’ umete uopšte da diskutujete ikako drugačije?
Ovo ja zovem definicijom baljezganja.iz nemacke je od 2022-ge pobeglo oko 2 miliona nemaca trbuhom za hlebom.
Nista bolja situacija nije ni u Francuskoj, Italiji, Danskoj, posebno USA, engleska...............i molim da se prirodni procesi migracija japanaca, francuza, norvezana.....ne vezuju za Vucica.