Vučić: FSB zaključio da sonično oružje nije primenjeno tokom protesta; Mnogo ste zla naneli svojoj zemlji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se narodu i predstavio detaljan izveštaj ruske obaveštajne službe FSB o korišćenju soničnog oružna na protestu 15. marta.
Vučić je na početku obraćanja čestitao na izboru nove Vlade i rekao da ljudi mogu da budu ponosni na svoju zemlju.
Rekao je i da je zbog blokada usporena kompletna ekonomska aktivnost i niko drugi nije odgovoran nego oni koji su pokušali da unište zemlju.
Politika
Društvo
Hronika
Kosovo
Region
Svet
Razno
Rat na Bliskom istoku
Politika
6
16.04.2025.
17:35
Vučić: FSB zaključio da sonično oružje nije primenjeno tokom protesta; Mnogo ste zla naneli svojoj zemlji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se narodu i predstavio detaljan izveštaj ruske obaveštajne službe FSB o korišćenju soničnog oružna na protestu 15. marta.
Izvor:
B92.net
B92.net
Vučić je na početku obraćanja čestitao na izboru nove Vlade i rekao da ljudi mogu da budu ponosni na svoju zemlju.
Rekao je i da je zbog blokada usporena kompletna ekonomska aktivnost i niko drugi nije odgovoran nego oni koji su pokušali da unište zemlju.
Udarne vesti
img
НЕМА ПОПУШТАЊА ПОД ПРИСТИЦИМА: Вучић иде у Москву
img
(VIDEO) Ana Brnabić dobila jezive pretnje silovanjem i smrću! Lažna borba opozicije za demokratiju!
O odlasku u Moskvu
"Dolazi period ogromne diplomatske aktivnosti, kao i velikih pritisaka povodom događaja u Moskvi i parade pobede 9. maja, dakle 80 godina od pobede nad fašizmom, na koje smo najavili učešće, jedna jedinica Vojske Srbije i ja lično. Najverovatnije ću putovati i u Sjedinjene Američke Države, imaću susret sa svim evropskim zvaničnicima, imaćemo evropsku političku zajednicu, imaćemo ovaj samit u Sevilji, imaćemo samit u Tirani, imaćemo samit u Rimu, sve to u naredna dva meseca, mnogo toga, tako da videćemo kako će sve da izgleda. U svakom slučaju čini mi se da će nebo da mi sruše na glavu od pritisaka za odlazak u Moskvu, i ako nikoga ništa nisam obmanjivao, lagao, još pre osam meseci sam najavio svoj odlazak u Moskvu, javno, dakle, obnarodovao to, jer tri godine nisam već bio do tada, dve i po godine do tada, sada već značajno više od tri godine, od novembra 21. godine nisam se zvanično sastao sa predsednikom Ruske Federacije, za razliku od mnogih evropskih lidera", rekao je Vučić.
Izveštaj FSB o zvučnom topu
Potom je govorio o izveštaju ruske obaveštajne agencije FSB o korišćenju soničnog oružja na protestu 15. marta.
"Juče smo dobili zvaničan izveštaj Ruske službe bezbednosti FSB. Ovo što ja imam, imaćete ga i na sajtu BIA. Ovo je na srpskom jeziku, ja ću vam pročitati s druge strane zaključak, a onda vam reći šta su ti ljudi sve uradili. Zaključak je, na osnovu dobijenih informacija, reč je, dakle, o FSB-u, najpoznatijoj službi sveta, zajedno sa FBI-jem, dakle, ali FSB, oni rade nešto drugačije poslove. FSB je služba. Zaključak je: Na osnovu dobijenih rezultata može se doneti kategorički zaključak da sonično oružje nije primenjeno tokom protesta", rekao je Vučić.
https://www.b92.net/info/politika/121386/vucic-procitao-fsb-izvestaj-o-zvucnom-topu/vest
Verujete li više FSBu ili dinstanom udbašu Jovi Bakiću?