GrdobanS
Elita
- Poruka
- 22.990
Počasni građanin grada čiji je gradonačelnik smrdljivi behemot... ništa čudno. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To misliš na rahmetli državu u cjelini?
On je uzrok što smo 1989. bili ispred Mađarske, a danas iza.
Rumuni su nekad bežali preko dunava, a danas su već 17 godina u EU pri čemu mi nemamo ni perspektivu.To misliš na rahmetli državu u cjelini?
Mislim da je ovo previše pojednostavljen odgovorRumuni su nekad bežali preko dunava, a danas su već 17 godina u EU pri čemu mi nemamo ni perspektivu.
Krivac: Aleksandar Vučić.
Vrlo sam na zemlji, i to je ekšli problemSpusti se na zemlju. Ne moraš. Kako hoćeš.
Mogu li da ti pomognem?Vrlo sam na zemlji, i to je ekšli problem
Odvest ćeš ga u nebesa? Frtaljeru, danas je tvoj sretan dan, tj večer, top model čovječeMogu li da ti pomognem?![]()
Apsolutno možešMogu li da ti pomognem?![]()
Pa baš gledamOdvest ćeš ga u nebesa? Frtaljeru, danas je tvoj sretan dan, tj večer, top model čovječe![]()
Esos.U Jagodini je glavni taj " Palma" koji je bio u Zagrebu kod pokojnog Bandića. Bandić je pretpostavljam tražija put prema VučićiSad zamislite da je Bandić postao predsjednik Vlade i njegov susret s Vučićem, koja bi to epika bila
![]()
Kako?Apsolutno možeš
Samo će forum popizdit od ljubomore
tri hiljade dinara za gospodina predsednikaOdbornici Skupštine grada Jagodine su jednoglasno doneli odluku da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasi za počasnog građanina grada Jagodine
Palma je informisao odbornike jagodinskog parlamenta da će od 23. do 30. oktobra u Egipat voditi delegaciju od 144 člana u kojoj će 85 posto biti lekari i medicinske sestre i tehničari, u najvećem broju iz Opšte bolnice i Doma zdravlja iz Jagodine, a kako je rekao, biće ih iz 20 zdravstvenih ustanova iz Srbije. Kako je rekao Marković, ceo trošak ovog putovanja platiće donatori
Tako kriminalac palma kupuje svoju slobodu...tako je proglasio i tadića i dinkića i svakog od koga je imao korist i ko je mogao da ga zaštiti..katastrofa od države zato nam tako i ide kad su na vlasti ovakvi kao palma 30 godina i kad su promenili sve moguće koalicije i ubeđenja zarad lične koristi