Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Sve za rejting pred miting.
GAD!
GAD!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Још само 3 дана да се огранизују Шлепери и препрече пут бусевима широм наше Лепе Земље,još 3 dana
Smiri se. Pitao sam zbog putovanja koje nema veze s tim, čisto da znam kad će biti zakrčen saobaćaj.CEO DAN, crknite ispodcenzuraši!
A где би ти путовао?Smiri se. Pitao sam zbog putovanja koje nema veze s tim, čisto da znam kad će biti zakrčen saobaćaj.
Pokušavamo da skupimo 300k eura da pošaljemo ćerkicu od drugara iz razreda na operaciju u Italiju. Leukemija. A ovaj će da spička 10, 15 miliona evra da mu sat vremena kliču za sendvič i malu kiselu. Lebtejebo...Ni jedna cena nije velika ako će Ćuta, Boško i slični otići na smetlište istorije
Tužno gde je ******i doveo Srbiju.Pokušavamo prikupiti 300 tisuća eura da pošaljemo kćer razredne kolegice u Italiju na operaciju. Leukemija. A ovaj će platiti 10, 15 milijuna eura da sat vremena navija za njega za sendvič i mali kiseli krastavac. Lebtejebo...![]()
Da, postaviće nekog Brnabu na čelo SNS i opet vladati strankom.Вучић за РТС: На скупу ћу говорити као председник Републике, не као лидер странке, а то ускоро нећу ни бити
https://www.rts.rs/vesti/politika/5197091/aleksandar-vucic.html
Вучић за РТС: На скупу ћу говорити као председник Републике, не као лидер странке, а то ускоро нећу ни бити
Није то Миа Калифа него победница математичке олимпијаде.
Duhovitost te nece spasiti nadolazece lustracije.Није то Миа Калифа него победница математичке олимпијаде.
Probajte kod Demokrata, tu su novci.... Lebtejebo...![]()
Da si u skupstini i ti bi kao ostali degenerici glasao protiv lecenja dece u inostranstvu o trosku drzave.Probajte kod Demokrata, tu su novci...
MMF morao da se oglasi 2003-će...