Vučić organizuje kontramiting 26.05. u Beogradu

Poruka
20.681
...

Vučić organizuje kontramiting 26.05. (zamalo ispade štafeta na Dan mladosti 25.05. ..., pošto on tripuje da je Tito...)
Sam sebi pravi štafetu...

Očekujmo da Bulevar bude pretvoren u parking za autobuse svih sendvičara iz cele Srbije...
Očekujmo zapišane bandere, drveća i ćoškove po gradu, pošto uz sendvić verovatno će ići i koje pivo...:zzzz:

Vučić pozvao građane na "najveći skup ikada" 26. maja u Beogradu​

https://www.blic.rs/vesti/politika/...dane-na-najveci-skup-ikada-u-beogradu/rcs895s

...

wsox

Domaćin
Poruka
4.727
...

Vučić organizuje kontramiting 26.05. (zamalo ispade štafeta na Dan mladosti 25.05. ..., pošto on tripuje da je Tito...)
Sam sebi pravi štafetu...

Očekujmo da Bulevar bude pretvoren u parking za autobuse svih sendvičara iz cele Srbije...
Očekujmo zapišane bandere, drveća i ćoškove po gradu, pošto uz sendvić verovatno će ići i koje pivo...:zzzz:

Vučić pozvao građane na "najveći skup ikada" 26. maja u Beogradu​

https://www.blic.rs/vesti/politika/...dane-na-najveci-skup-ikada-u-beogradu/rcs895s

..
Što mu toliko vremena treba?

Straks92

Legenda
Moderator
Poruka
68.112
Već se desilo 2019. :mrgreen:

20190421_035219-jpg.jpg

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.553
Sve neradno i gladno stanovništvo okupiti na jedno mesto i zvati to kontramitingom, sjajna ideja!
Ja ne znam... ja ne mogu da se organizujem da mitingujem za i protiv bilo čega, zanimalo me ili ne, jer sam obavezna svakim radnim danom osim onog koji sama odredim za neradni, da RADIM ako mislim da mi se plate računi i dažbine, ako mislim da mi se išta u frižideru za naredni mesec nađe, ako uopšte planiram da dišem naredni mesec, da ne spadnem na razmišljanja o samoubistvu.
Na koji način mase izlaze da mitinguju, kao... platiće mi neko moje luft vreme, šta!?
Ne razumem ljude koji nađu to slobodno vreme da defiluju ulicama po pitanju bilo čega!

Baad_Boy

Veoma poznat
Poruka
13.383
Jasam 9 gemeracija cistokrvni autohtoni Beogradjanin

Zgrazavam se na prizor da mi ljudi sa periferije drzave setaju prestonicom.

"Vidis Rajko evegu Kalemegdan, a evegu knez mihajilova a evegu stefan braon, ovde smrcu drogu majike im ga nabiem".

Zove sve redom iz imenika:

"E gde si Radmila ama ja sam ti u Beograd ma da u provod izlezno malo ugrad bato ma da znas ti ja nema kude nisam zasal svet sam prosaja".

Iskapa

Ističe se
Poruka
2.801
Jasam 9 gemeracija cistokrvni autohtoni Beogradjanin

Zgrazavam se na prizor da mi ljudi sa periferije drzave setaju prestonicom.

"Vidis Rajko evegu Kalemegdan, a evegu knez mihajilova a evegu stefan braon, ovde smrcu drogu majike im ga nabiem".

Zove sve redom iz imenika:

"E gde si Radmila ama ja sam ti u Beograd ma da u provod izlezno malo ugrad bato ma da znas ti ja nema kude nisam zasal svet sam prosaja".
Ono kad si autošovinista,elitista,kvazigrađanština,i još uz sve to nemaš pojma kako funkcionišu socio ekonomski činioci jednog društva.Pa nije Vučić slučajno na vlasti.

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.553
Molim vas, osvrnite se na moj post. Kako nađete vremena da mitingujete?
Od kojeg vremena ukradete to, od čega okrenete glavu iz sopstvenog života da bi mitingovali?
Nećete taj dan spremati doručak, ručak, večeru?
Nećete se baviti malcima?
Nećete prati veš... šta, iskreno me zanima, šta ljudi koji izlaze na mitinge žrtvuju da bi istakli neka svoja mišljenja, plus vuku mnogo onih koji nemaju pojma šta je "mišljenje" uopšte, a da ne pričamo o stavu koji, kao, drže?

Uraghan

Domaćin
Poruka
3.644
Ne razumem ljude koji nađu to slobodno vreme da defiluju ulicama po pitanju bilo čega!

Doci ce 95% zaposlenih po drzavnim sluzbama i opstinskim preduzecima jer im je to preduslov da dobiju naredni ugovor na 6 meseci, a to ce sve platiti gradjani kroz razne poreze, na primer, kroz gorivo koje je skuplje za 20+ dinara po litru nego u Hrvatskoj.

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
87.159
Molim vas, osvrnite se na moj post. Kako nađete vremena da mitingujete?
Od kojeg vremena ukradete to, od čega okreneta glavu iz sopstvenog života da bi mitingovali?
Nećete taj dan spremati doručakk, ručak večeru?
Nećete se baviti malcima?
Nećete prati veš... šta, iskreno me zanima, šta ljudi koji izlaze na mitinge žrtvuju da bi istakli neka svoja mišljenja, plus vuku mnogo onih koji nemaju pojma šta je "mišljenje" uopšte, a da ne pričamo o stavu koji, kao, drže?
U Srbiji se uvek ima vremena.

Ovde na Zapadu ne.

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.553
U Srbiji se uvek ima vremena.

Ovde na Zapadu ne.
Zapravo... nemamo vremena.
Nemaju vremena mnogi... koji se nigde ne računaju, ali će odrediti pravac kretanja, sigurna sam u to!
Nemam vremena da mitingujem ili protestujem. Nemam vremena da držim zastavu ove zemlje i držim da imam rešenje.
Nemam vremena da podržim vlast države u kojoj živim.
Jurim san da nemam prema ovom svetu finansijska dugovanja. Jurim ideju da mogu da budem i dalje čovek kakvog je Bog imao na umu kad nas je stvarao.
Jurim ljubav prema svima koji neće pristati nadalje da budu iskorišteni za tuđe ideje.
Jurim za ljudima koji imaju SVOJE ideje!

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.801
Navodno će podneti ostavku sa čela stranke ali čim je odlučio da organizuje stranački skup dan pre onda ništa od toga.
Neizlečivi kompleksaš. I reaguje ad hoc što znači da se lika stvarno potresa što postoje ljudi koji ga ne vole i što nije Bog sunca....njemu moć i vlast nije dovoljna, lik iskreno pati.
Jednog dana će ući u svaki udžbenik psihologije definitivno.

Inače retka prilika da se zahvalimo Bogu na geografiji i što nismo nigde istočnije pa su mu mogućnosti ograničene u ovakvom okruženju da pravi štetu, iako sa psihom nikada nije 100% sigurno.

Frtajler

Buduća legenda
Poruka
40.919
Navodno će podneti ostavku sa čela stranke ali čim je odlučio da organizuje stranački skup dan pre onda ništa od toga.
Hajde da mu vjerujemo. Msm, ne, ali pravimo se.
Dakle, ostavka sa čela stranke je, citiram:
"Velika i važna odluka za Srbiju".
Jbt, baš ste duboko zaglibili.
:roll:

Sad kad bude "Dao bih ja ostavku, ali kako, kad narod želi da ostanem. Ništa mi nije važnije od volje naroda."

lionagate

Primećen član
Poruka
604
Neizlečivi kompleksaš. I reaguje ad hoc što znači da se lika stvarno potresa što postoje ljudi koji ga ne vole i što nije Bog sunca....njemu moć i vlast nije dovoljna, lik iskreno pati.
Jednog dana će ući u svaki udžbenik psihologije definitivno.
I sta je to drugacije od onoga "volim i ja vas", mahanja nogicama sa balkona Narodnog pozorista, grljenja sa masom na prtotestima, igranja basketa na Zlatiboru, rukovanja sa prolaznicima na Knezu, otvaranju mosta sa tablom gde stoji tvoje ime, nosenje dece na rukama kroz smetove... svi oni su bili zeljni paznje u mladosti, sikanirani, streberi, nepopularni (jbt, kao da opisujem Kostu iz Ribnikara) a onda se ispunio san da postanu glavni u selu pa ego zestoko radi. Doduse vas danasnji preCednik je sa zestoko, zestoko velikim egom, kao niko nikad pre njega, skoro da ste ostali bez sunca vi ostali koliko on sam upija.