Специальный корреспондент
Zainteresovan član
- Poruka
- 339
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Општинских одбора? 'Бем ли га.
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić obećao je ženama da će ako pobedi na izborima one biti jednako tretirane kao muškarci.
Alo bre zasto to do sada nije uradio 5 godina je na vlasti,knjigu u biblioteku je vratio posle 35 godina koja budala za njega glasa.Samo poltroni i podguzne muve.
Или зашто је шутнуо жену која је изгубила његово дете, доста тужно.
Стварно му је стало до жена.
Da,on je klosar proterao negde bivsu zenu cim se dokopao vlasti.
Izdao zenu,sto ne bi i drzavu.
Vaistinu. Plakace ovih 650 kao Majli Sajrus onomad.Цецина подршка је мизерна ,она је и Аркана подржавала и никакве је гласове имао ..генерално јавне личности немају улогу када је гласање у питању
Vaistinu. Plakace ovih 650 kao Majli Sajrus onomad.
Prica se po kraju da je bivsu odvaljivao od batina,sad ako su lagali mene lazem i ja vas.
Па, кад га нервирала!?Prica se po kraju da je bivsu odvaljivao od batina,sad ako su lagali mene lazem i ja vas.

Zbunjujes me. Majli je podrzavala Hilari. Vucic je podrzao Hilari zato sto je pametan. Vucica je Hilarin muz tapsao i mazio po ledjima. Namece se zakljucak da je Vucic u istom kosu sa Klintonovima i Majli, a samim tim i oni koji ga podrzavaju.Помешо си нешто, оних 100 ће да плаче као Сајрус, јербо је тих 100 либертадна подршка повезана са њом, а и са Клинтоновима и свим осталим..
Zbunjujes me. Majli je podrzavala Hilari. Vucic je podrzao Hilari zato sto je pametan. Vucica je Hilarin muz tapsao i mazio po ledjima. Namece se zakljucak da je Vucic u istom kosu sa Klintonovima i Majli, a samim tim i oni koji ga podrzavaju.
Zbunjujes me. Majli je podrzavala Hilari. Vucic je podrzao Hilari zato sto je pametan. Vucica je Hilarin muz tapsao i mazio po ledjima. Namece se zakljucak da je Vucic u istom kosu sa Klintonovima i Majli, a samim tim i oni koji ga podrzavaju.
Meni je ipak neponovljiv momenat kad vucic dovodi sredera u srbiju i to na 18-godisnjicu bombardovanja. Ugoscava lika i krezuba masa aplaudira njegovom govoru. Ista ta masa koju je taj isti sreder zasipao bombama 18 godina ranije