Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kostunica posetio Tomu. Bilo je dirljivo. :(
Ne znam ko je tu lažov i budala ,dal Šolja koji priča da stvarno štrajkuje , ili Vojislav koji je ladno izjavio kad je izašao iz Tomine sobe da ga je posetio i da su "ozbiljno razgovarali o problemima koji muče Srbiju ":mrgreen: ,alo bre ko može da razgovara ozbiljno o tim životno bitnim problemima,a da nije liznuo vode i hrane od petka uveče , koga oni zajebavaju ? :think:
14811334044daf12eb84354901032500_orig.jpg
Ovi stvarno rešili da gnusnom *******om fizionomijom prepadnu režim ? :sad2: Ja bi odmah raspisao samo da ne moram ovo da gledam .

Zanima me nesto- da li su visoki funkcioneri SRS siromasni?

Тодоровић није. Али он има фирму. И његов стан је јефтинији од Томиног. Иако би било логичније да је Тодоровић богатији од неверног Томе.
А што се тиче Шешеља (подаци се односе на 2004. годину, дакле сигурно има мање данас) :
- у београдској "Комерцијалној банци" има две хиљаде канадских долара, две хиљаде америчких долара и три хиљаде евра.
- у "Национлној штедионици" има стару девизну штедњу од око двесто хиљада аустралијских, две хиљаде канадских и двадесет три хиљаде америчких долара, али тим новцем сада не може да располаже јер је држава прописала да се он у годишњим ратама исплаћује до 2016. године.
- На банковном рачуну "Сити корп" у Њујорку поседује седамдесет хиљада долара.

Ако си хтела да питаш.

Дакле, одакле Николићу 400000 евра за стан у Новом Београду и још не знам колико за вилу у Бајчетини?

Тодоровић није. Али он има фирму. И његов стан је јефтинији од Томиног. Иако би било логичније да је Тодоровић богатији од неверног Томе.
А што се тиче Шешеља (подаци се односе на 2004. годину, дакле сигурно има мање данас) :
- у београдској "Комерцијалној банци" има две хиљаде канадских долара, две хиљаде америчких долара и три хиљаде евра.
- у "Национлној штедионици" има стару девизну штедњу од око двесто хиљада аустралијских, две хиљаде канадских и двадесет три хиљаде америчких долара, али тим новцем сада не може да располаже јер је држава прописала да се он у годишњим ратама исплаћује до 2016. године.

Ако си хтела да питаш.

Дакле, одакле Николићу 400000 евра за стан у Новом Београду и још не знам колико за вилу у Бајчетини?

Овај, не бих да се мешам, али то је украо ...

Ако си хтела да питаш.

Todorovic je privatnik vec vise od 20 godina, Dok Nikolic to nikada nije bio.

Pazi ovo na fokusu radiakli nazvani monstrumima!!!

Вучићев речник.
Мене баш чуди како симпатизери ове комедије не примећују да на том радиу водитељи и "слушаоци", чуј страначки активисти, више нападају Српску радикалну странку и њене функционере него Тадића и режим. Сваки пут кад се неко усуди да каже коју ружну реч о, најпре, Тадићу, чујеш како водитељ, да л' онај кретен (Анђус, беше) да л' Мрдић или Вучићева рупа Ксенија, смирује ситуацију и каже "немојте тако о Тадићу, ипак није једини кривац". Али кад неко напада, пљује радикале, почиње да лупета о Српској радикалној странци и Шешељу онда водитеље нико више не може да заустави у лупетању о Српској радикалној странци.

Толико о проштрајкачкој групи и њеној борби против режима. Говнари.

Како је штрајкач? Је л' жив?

Ne znam ko je tu lažov i budala ,dal Šolja koji priča da stvarno štrajkuje , ili Vojislav koji je ladno izjavio kad je izašao iz Tomine sobe da ga je posetio i da su "ozbiljno razgovarali o problemima koji muče Srbiju ":mrgreen: ,alo bre ko može da razgovara ozbiljno o tim životno bitnim problemima,a da nije liznuo vode i hrane od petka uveče , koga oni zajebavaju ? :think:

Ovi stvarno rešili da gnusnom *******om fizionomijom prepadnu režim ? :sad2: Ja bi odmah raspisao samo da ne moram ovo da gledam .

A Kostunica tek sad doso da razgovara?Sta je radio pre Tominog strajka?Nisu mogli da ga namole na razgovor!Sta sad hoce?Verovatno ga neko obavestio!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back