Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
strajk gladju i zedju se ne prekida. infuzija samo omogucava da se isti produzi, ali propadanje organizma se nazalost nastavlja.

a po tebi zrtva znaci samo ako sebi puca u glavu

zato ste vi radikalci prsli po svim savovima i nema vas nigde -- zbog tako bolesnih stavova

Je li Toma rekao da ide do "kraja"?

Ja sam apolitičan, ne izlazim na izbore i ne pripadam ni jednoj političkoj stranci.

Ето ти сад

ti si jos mali i nazalost skromnijih intelektualnih kapaciteta.
organi poput bubgega, sistema za varenje itd i pored infuzije ne funkcionisu i u njegovim godinama to jako lako moze dovesti do fatalnog otkazivanja

Je li Toma rekao da ide do "kraja"?

pa i ide do kraja,. samo sto vi to shvatate tako da on mora da umre i to odmah, jer u suprotnom "nije isao do kraja".

Toma: Primiću infuziju popodne!

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, jedva govoreći, izjavio je danas da je pristao da popodne primi infuziju, ali je naveo da nastavlja protest i da nema nameru da ugrozi svoj život.

Ма смејурија - јуче су још јавили да је почео да се као ГУБИ - значи он је одавно прикачен на инфузију...

ti si jos mali i nazalost skromnijih intelektualnih kapaciteta.
organi poput bubgega, sistema za varenje itd i pored infuzije ne funkcionisu i u njegovim godinama to jako lako moze dovesti do fatalnog otkazivanja

pa i ide do kraja,. samo sto vi to shvatate tako da on mora da umre i to odmah, jer u suprotnom "nije isao do kraja".

Ма дај бре ... договори се са собом шта ћеш да причаш ... та прича ти не пије воду дечко ...

zbunio si se, ne znas sta da odgovoris? neka mukice malena :mazipsa:

Види овако да ти кажем нешто сада. Инфузија се управо и даје због дехидрације организма. Тако да, не разумем како ће то да настави штрајк глађу и жеђу, ако прими течност у организам

Тако да, не разумем како ће то да настави штрајк глађу и жеђу, ако прими течност у организам

Ja sam ti rekao - propadanje organa se nastavlja i pored infuzije. Pored toga subjektivni osecaj gladi i zedji ne nestaje. Dakle to je jasan iskaz snage volje i iskrenosti. On se svesno zrtvuje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back