nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
lekari bi mu svejedno nabili infuziju ako procene da je život u opasnosti.
Значи нема ништа оно "док се не распишу избори?" Па како ће сад Шањика да објасни изборе који треба да се одрже данас
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lekari bi mu svejedno nabili infuziju ako procene da je život u opasnosti.
jeste padaju zavese , ali koliko sa tome nikolića toliko i sa borisa tadića i cele ds ekipe tako i sa ostalih ldp-a i šešeljovacaPredstava za narod, polako padaju zavjese....
Ето ти сад
![]()

Aj ne kaki od početka duvaš u LDP tikvu i sada kakiš ovde po forumu.pa ako sam se ikada i razmisljao dal cu mozda glasati za SNS, posle ovog sigurno necu, covek nema casti rec mu nista ne vredi.. Dok u Japanu ljudi su spremni da umru za manje stvari, ovaj ladno ko neko dete... Pravi Srbij jelte
ma bitno je da je tvoj IQ dvocifren...IQ ovih Naprednjaka je zabrinjavajući, pogotovo posle pripajanja Karića i Ilića u njihovo stado...![]()
...IQ ovih Naprednjaka je zabrinjavajući, pogotovo posle pripajanja Karića i Ilića u njihovo stado...![]()
strajk gladju i zedju se ne prekida. infuzija samo omogucava da se isti produzi, ali propadanje organizma se nazalost nastavlja.
a po tebi zrtva znaci samo ako sebi puca u glavu
zato ste vi radikalci prsli po svim savovima i nema vas nigde -- zbog tako bolesnih stavova
ne, vise sam za DSS, mozda cak i SRSAj ne kaki od početka duvaš u LDP tikvu i sada kakiš ovde po forumu.
Ето ти сад
Je li Toma rekao da ide do "kraja"?
Toma: Primiću infuziju popodne!
Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, jedva govoreći, izjavio je danas da je pristao da popodne primi infuziju, ali je naveo da nastavlja protest i da nema nameru da ugrozi svoj život.
Ма смејурија - јуче су још јавили да је почео да се као ГУБИ - значи он је одавно прикачен на инфузију...
Ма смејурија - јуче су још јавили да је почео да се као ГУБИ - значи он је одавно прикачен на инфузију...
narod je pametan pa je provalio Tomu i zato ce na sledecim izborima dokazati da ima visok IQ i ponovo izabrati BoTu?Je li rekao da će da se žrtvuje za Srbiju?!
Ja mu želim sve najbolje ali je podcjenio iteligenciju naroda.
ti si jos mali i nazalost skromnijih intelektualnih kapaciteta.
organi poput bubgega, sistema za varenje itd i pored infuzije ne funkcionisu i u njegovim godinama to jako lako moze dovesti do fatalnog otkazivanja
pa i ide do kraja,. samo sto vi to shvatate tako da on mora da umre i to odmah, jer u suprotnom "nije isao do kraja".
zar treba da ga puste da umre?Ма смејурија - јуче су још јавили да је почео да се као ГУБИ - значи он је одавно прикачен на инфузију...
misliš kao tvojim vođama iz jadne stranke...bar nije 0.
...![]()
Ма дај бре ... договори се са собом шта ћеш да причаш ... та прича ти не пије воду дечко ...

To sam ja pitala!То си ти рекао![]()
zbunio si se, ne znas sta da odgovoris? neka mukice malena![]()
Тако да, не разумем како ће то да настави штрајк глађу и жеђу, ако прими течност у организам
Ja sam ti rekao - propadanje organa se nastavlja i pored infuzije. Pored toga subjektivni osecaj gladi i zedji ne nestaje. Dakle to je jasan iskaz snage volje i iskrenosti. On se svesno zrtvuje.