Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али НАЧИН МУ ЈЕ ТОТАЛНО ПОГРЕШАН - пре свега он је у годинама у којима сигурно трајно нарушити своје здравље и за који ће му онда и избори и власт. Друго, заиста највећу кривицу сносе будалчине око њега као и чланови породице КОЈИ ЈЕ ТРЕБАЛО СВИ ЗАЈЕДНИЧКИ ДА ГА ОДГОВАРАЈУ ОД ОВАКВОГ ЧИНА "САМОУБИСТВА" А НЕ ЈОШ ДА МУ ТАПШУ... када неко оде у очају на Бранков мост и хоће да скочи да се убије ту одмах дотрчи читава ЕКИПА ЉУДИ КОЈИ ОСОБУ ОДГОВАРАЈУ ОД ТАКВОГ КОРАКА - а овде имамо обратно... кретенчине...
Da bre taj šljam oko njega je posebna priča , ajd to što je on budala , ipak svoj život po sopstvenoj volji ugrožava , a ovi što bi da preko njegovog zdravlja ili leša prave političku karijeru su mnogo gori , pogotovo što im je on kao prijatelj i saveznik . :roll:

ha! :D znaci mislis da srs moze da dovede do izbora? i onda posle izbora, po najavi Martinovica, u koaliciju sa DS-om?
i to je tvoje resenje?

Ma kakvo njegovo rešenje. On nema rešenje ni da skine you tube klipove sa kafane a kamo li da reši pitanje u državi smislenim odgovorom ko i kakvu vlast može i treba da formira. Gledaju u onoga mučenika u Hagu kao u božanstvo. Bože mu daj da izađe sutra iz zatvora i vrati se svojoj deci i unučadima ali bez širokih koalicija ovde nema formiranja vlasti...

ha! :D znaci mislis da srs moze da dovede do izbora? i onda posle izbora, po najavi Martinovica, u koaliciju sa DS-om?
i to je tvoje resenje?

Пази, смешно ми је све ово ...

Е Роццо,
СРС је једина странка која се увек противила насилним и неполитичким методама доласка на власт ....
Зна се шта Закон и Устав кажу када су избори.
Зна се и на који се начин и када расписују ...

Значи не воде или доводе или шта год већ радикали до избора,
ми на њима учествујемо исто као и свака друга политичка партија
тако да ми није јасно шта хоћеш да постигнеш ...

Мене не можеш испровоцирати,
нити ме пак можеш надмудрити ...

Е Роццо,
СРС је једина странка која се увек противила насилним и неполитичким методама доласка на власт ....

tebe nadmudriti? osobu koja misli da bi bilo bas do jaja da Srbiju vode todorovic i vjerica? :hahaha: nema sanse :lol:

zna se kad su izbori i zna se kad mogu biti prevremeni izbori. vlada je izgubila podrsku naroda, i u tim uslovima je normalno da premijer vradi mandat narodu i da se raspisu izbori. to je normalno ali to rezim ne radi i zbog toga je nelegitiman. toma svojim postupcima zeli da natera rezim da donese politicku odluku raspisivanja izbora.
dakle ovo sto toma radi niti je nasilno niti je nepoliticki.

srs ne zeli izbore, jer se boje da nece preci cenzus, a ako predju onda ce uci u koaliciju sa DS-om, kako je priznao i Martinovic. dakle mar_comm ne foliraj se da si protiv rezima, ti bi da tadiceva vlada potraje sto duze

Е Роццо,

Кад већ помињеш СРС, до сада их нисам критиковала, али након оног огавног саопштења, од јуче, око Томиног штрајка глађу и жеђу, они за мене више не постоје, нити ћу више икад слушати шта причају у Скупштини.
Кад неког дилитујем из меморије, то је за сва времена.

Cekajte ljudi. Nisam dobro shvatio. ovo sto Toma radi, to je zbog nas ili zbog njega ?

a sta ti mislis..??
vidis da je covek nezadovoljan...pre 20 godina je bio niko i nista...covek ispod proseka za srednu klasu...a vidi sad...za 20 godina je ako opozicionar avanzovao vise visestruko nego vlasnik malog ili srednjeg preduzeca...ali to mu je malo...uporedjuje sebe sa onima koji su na vlasti...onima koji i ne znaju koliko su se obogatili za vreme za koje je narod osiromasio...a realan covek bi trebao da se zapita---sta je to toma nikolic ili bilo koji politicar u srbiji doneo dobra srbiji..?? sta je to srbija dobila od njihovog bavljenja politikom..?? a svi se zaklinju u demokratiju i u dobrocinstvo prema narodu....sva ova politikanska--da ne kazem sta treba proterati iz srbije...a predhodno im oduzeti sve opljackano od guravog naroda...

Штрајк глађу и жеђу 'ајдучија?!

Ilić je novinarima u KBC Novi Beograd, gde je obišao hospitalizovanog lidera SNS Tomislava Nikolića u štrajku glađu i žeđu, izjavio da će koalicija oko naprednjaka "probati da kooridinira daljim protestima".

Vučić i Ilić su u nedelju najavili nove "antirežimske manifestacije", u Beogradu, ali i u unutrašnjosti Srbije.
"Bojim se da cela država ne bude u stanju opšte anarhije", rekao je Ilić i dodao da Nikolić "dobija podršku iz cele zemlje, da građani žele da doprinesu protestu", da su odbori u Nišu i Valjevu, ne precizirajući koje stranke, takođe počeli štrajk gladju, a da ima pradloga i za blokadu puteva i pruga

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/248818/Ilic-ne-iskljucuje-mogucnost-anarhije

Rode moji neće doći na vlast sigurno. Opšte poznato je da sam ja zaguljena *********. Meni kao čoveku i građaninu je u interesu da NATO opcija odjezdi sa vlasti a ostalo mi je sekundarno i tercijarno.

hehe, nisam mislio na tebe, nego na mene :lol:
ja nemam "moje", ali imam mene i ja bih zeleo da vladam, hapsim, oduzimam imovinu i vesam zlikovce korumpirane i ostale kriminalce :mafijas:
hoces da glasas za mene? :D

a sta ti mislis..??
vidis da je covek nezadovoljan...pre 20 godina je bio niko i nista...covek ispod proseka za srednu klasu...a vidi sad...za 20 godina je ako opozicionar avanzovao vise visestruko nego vlasnik malog ili srednjeg preduzeca...ali to mu je malo...uporedjuje sebe sa onima koji su na vlasti...onima koji i ne znaju koliko su se obogatili za vreme za koje je narod osiromasio...a realan covek bi trebao da se zapita---sta je to toma nikolic ili bilo koji politicar u srbiji doneo dobra srbiji..?? sta je to srbija dobila od njihovog bavljenja politikom..?? a svi se zaklinju u demokratiju i u dobrocinstvo prema narodu....sva ova politikanska--da ne kazem sta treba proterati iz srbije...a predhodno im oduzeti sve opljackano od guravog naroda...

tako je Pajo, oni su svi zlikovci, glasaj za mene :super:

tebe nadmudriti? osobu koja misli da bi bilo bas do jaja da Srbiju vode todorovic i vjerica? :hahaha: nema sanse :lol:

zna se kad su izbori i zna se kad mogu biti prevremeni izbori. vlada je izgubila podrsku naroda, i u tim uslovima je normalno da premijer vradi mandat narodu i da se raspisu izbori. to je normalno ali to rezim ne radi i zbog toga je nelegitiman. toma svojim postupcima zeli da natera rezim da donese politicku odluku raspisivanja izbora.
dakle ovo sto toma radi niti je nasilno niti je nepoliticki.

srs ne zeli izbore, jer se boje da nece preci cenzus, a ako predju onda ce uci u koaliciju sa DS-om, kako je priznao i Martinovic. dakle mar_comm ne foliraj se da si protiv rezima, ti bi da tadiceva vlada potraje sto duze

Ма како год ти рекао (а и ДЈука наравно),
мора да је тако ....

:rotf::rotf::rotf:

Свако нормалан и сви они који тешко живе треба да се радују да је ствар покренута са мртве тачке. Једино они који немају шансе да пређу цензус беже од избора к'о ђаво од крста.

Tačno ! I čekaju proviđenje u vidu povratka vođe kao dan pogodan za povik : IZBORI ODMAH !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back