Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u pitanju je klasican kukavicluk, to su ljudi koji se boje promena, a na slicnom talasu se svojevremeno odrzao Sloba celih 10 godina. i onda smo slusali "cuti moze jos gore", "neces valjda da ti ludi vuk/seselj/djindjic vlada", "opozicija nema kadrove" blablabla blabla

inace su pokazali da ih imaju :think:
Dinkic, Zivkovic, Jovanovic, Gasa, Nikol Kidman, Mihajlovic, Djelic, Tadic...
sve kadar do kadra :confused:

ma nemoj? pa gde je taj koji to organizuje? nema ga?

I zato sto niko od politicara ne pribegava koliko-toliko normalnim metodama za ostvarivanje politickih ciljeva, ja treba da se slozim sa ovim Tominim cirkusom?

znaci ti pricas o fantaziji i istovremeno kritikujes nesto sto toma na svoj nacin radi kako bi srusio rezim.
ti u stvari i ne zelis da se rezim srusi?

Kakav zakljucak....

Taj narod je bez posla i ne gubi nista dolazeci u BG. Nisam clan SNS ali ideju da se izbori odrze sto pre podrzavam. Cilj svega ovoga je da se izvrsi pritisak na vlast i poveca tenzija na politickoj sceni. Smucila mi se ona plava koza iz DS-a kada je pre jedno 10 -ak dana izjavila da Tadic ne zeli da razgovara sa Nikolicem oko datuma izbora jer bi time "rusili demokratski poredak za koji smo se borili". "U demokratiji se zna kada i kako se raspisuju izbori:kada nema podrske u parlamentu ili posle 4 godine.". Sada ja pitam sta se desava ako dobijem vecinu pomocu laznih obecanja i od samog pocetka pocnem da pljackam drzavu i sve radim suprotno od onoga sto sam obecao a narodu bude sve gore? Da li je demokratija cekati 4 godine da zaduzim drzavu toliko da narednih 5 generacija ne moze da vrati ono sto sam spiskao?

Nikolic da zaista hoce izbore,i da je zaista zabrinut za gladan narod,iste bi trazio ODMAH!Koliko naroda ce docekati ovu zimu gladno,bez drva,bez zimnice?ODMAH,ne posle vec kolko juce nama treba smena vlasti!

Замисли сценарио :

Тадић остане при ономе што је рекао ....
Тома одржи реч (знам да је у то тешко поверовати, али ако не одржи политички је мртав)

Шта се онда догађа ????

Напредњаци на улицама,
полиција на улицама,
ситуација ескалира,
неко потегне камен,
неко потегне оружје,
неко погине,
то увећа огорчење,
још већи протести,
још више полиције,
још више насиља
и док трепнеш,
ево нама Либије, Египта ....

Опет се пролива крв,
опет долази НАТО ....

Да ли нам то заиста треба
само да би се Тома домогао власти ????

bar da se nesto desi... mrtvo more...

Чини ми се да почиње ....

rekoh ja : veceras
kada Toma padne u komu i prikače ga na aparate , jer mislim da on stvarno misli ozbiljno da tera ovo do kraja.
Na njegovu žalost mislim da je smatrao da sve to može i mirnim putem, ali očigledno je da ne može , i ovi sa vlasti izgleda da moraju da odu s vlasti tačno onako i kako su i došli na vlast ,
kamenicama i oružjem.
Ko god da je bio na mitingu u subotu , trebao je da zapazi jedan detalj prosečni mitingaš je imao od 25 do 40 godina starosti , a to je ona masa nezaposlenih kojima je ova tranzicija došla glave.

rekoh ja : veceras
kada Toma padne u komu i prikače ga na aparate , jer mislim da on stvarno misli ozbiljno da tera ovo do kraja.
Na njegovu žalost mislim da je smatrao da sve to može i mirnim putem, ali očigledno je da ne može , i ovi sa vlasti izgleda da moraju da odu s vlasti tačno onako i kako su i došli na vlast ,
kamenicama i oružjem.

Ko god da je bio na mitingu u subotu , trebao je da zapazi jedan detalj prosečni mitingaš je imao od 25 do 40 godina starosti , a to je ona masa nezaposlenih kojima je ova tranzicija došla glave.

Тачно као нормалан породични човек, мислио је да све може лепо и мирно....

Па шта да радимо?

Најбоље би било да за почетак темељно дефинишемо националне инетерсе и утврдимо курс кретања,без тота смо изгубљени као у магли.Са актуелном политичком елитом тако нешто није изводљиво пошто су програме својих партија наметнули као национални интерес не водећи рачуна о жељи грађана.

inace su pokazali da ih imaju :think:
Dinkic, Zivkovic, Jovanovic, Gasa, Nikol Kidman, Mihajlovic, Djelic, Tadic...
sve kadar do kadra :confused:

Па шта да радимо?

Ljudi ovo je momenat kad je zaista potrebna, ustvari neophodna promena vlasti. Ne znači da za 2 godine ili manje neće biti slična situacija i sa drugom garniturom. Nek se smenjuju i plaše jedni drugih to i jeste cilj demokratije. Apatično ponašanje građana vodi u diktaturu preko dvopartijskog sistema kao prelaznog perioda. Pa na šta liči demokratija u USA? U čemu se suštinski razlikuju politike obe partije? U vrlo specifičnim nijanasama. Te nijanse su presudne. Sama borba za ostanak na vlasti bi trebalo da bude podsticaj za više rada i postizanje što boljih rezultata. Ovde se ne odgovara za iznesene obmane. I zato partije prete da ćer uz neku drugu biti lošije...Pa nek bude.menjaće se.

Најбоље би било да за почетак темељно дефинишемо националне инетерсе и утврдимо курс кретања,без тота смо изгубљени као у магли.Са актуелном политичком елитом тако нешто није изводљиво пошто су програме својих партија наметнули као национални интерес не водећи рачуна о жељи грађана.

А Британци ће седети скрштених руку и гледати како се Србија уређује?

pa i trazio je izbore odmah. pa su ga onda napadali kako je to nemoguce, neodgovorno, kako ugrozava evropsku perspektivu blablabla
pa je onda ponudi oktobar, pa je ponudio novembar, sad im je mnogo rano i decembar :roll:

Decembar koje godine? I kakva priča o evro perspektivi. Pa mi smo davljenici. Koliko nam je predezeća u blokadi? Time treba da se bave. Šta će građani jesti? Kakva bre evro perspektiva. Samo gledaju da se ovajde nekom zamenom dokumenata ili tablica ili sličnim zezalicama. Porez na stan isl. Parazitski režim u punom smislu te reči. Sa brdo dupliranih institucija i državnim aparatom koji ima direkcije za xy i ministarstvo za xy. A mi plaćamo...

Ljudi ovo je momenat kad je zaista potrebna, ustvari neophodna promena vlasti. Ne znači da za 2 godine ili manje neće biti slična situacija i sa drugom garniturom. Nek se smenjuju i plaše jedni drugih to i jeste cilj demokratije. Apatično ponašanje građana vodi u diktaturu preko dvopartijskog sistema kao prelaznog perioda. Pa na šta liči demokratija u USA? U čemu se suštinski razlikuju politike obe partije? U vrlo specifičnim nijanasama. Te nijanse su presudne. Sama borba za ostanak na vlasti bi trebalo da bude podsticaj za više rada i postizanje što boljih rezultata. Ovde se ne odgovara za iznesene obmane. I zato partije prete da ćer uz neku drugu biti lošije...Pa nek bude.menjaće se.
Ти модели који долазе са Запада су се у пракси увек показали катастрофалним по Србију, а има неких занесењака у Србији који би и даље да их примењују, то је проблем, како будали објаснити да се коцка не може убацити у рупу.

Најсмешније на митингу ми је било када сам чуо реченицу коју су много пута понављали лидери опозиције 5-ог Октобра 2000-е године."Ако не будемо ваљали сами ћемо отићи"У ту реченицу не верују ни они који је изговарају а очекују да у њу поверује окупљени народ.Имали смо прилику да видимо шта су од Србије направили они који су најављивали самоиницијативни одлазак са власти ако резултати њиховог рада не задовоље грађане Србије.

А Британци ће седети скрштених руку и гледати како се Србија уређује?

Наравно да неће али када би имали Владу која би правилно балансирала између Истока и Запада могли би изборити повољну позицију за себе.

mackar, ne baljezgaj. toma ni ne trazi da se izbori raspisu tako sto on strajkuje zedju vec tako sto ce vlada podneti ostavku.

mar_comm, odgovori mi na pitanje - ako nas ovo ne dovodi blize izborima, sta je to sto neki drugi lider opozicije radi sto ce srusiti vladu? ako nisi za tomu, za koga si? ili ces i ti kao MACAK da izbegavas odgovor?

Вртимо се у круг ....
Ја теби једно, ти мени друго,
и што је најгоре
за тебе аргументи не постоје ....

Избори па избори ....
Само Тадић да оде ....

Нити ће бити избора, све и да и Тома и још 500 залуђеника скапају од глади ....
Нити ће Тадић отићи, јер су редовни Председнички избор тек годину дана након Парламентарних ...

Владајућа већина ће користити свој мандат до последњег дана
јер јој то омогућава Устав и Закони ...

Сви протести и бунтови,
блокаде путева, железница ....
се може и хоће користити као разлог за хапшење организатора.
Није ово Слобино време,
Дачић је нахранио и напојио Полицију,
ШуНАТОвац разбио војску,
а Судови су под пуном контролом ДС-а ....

Да ли је вама људи јасно да се
због пуке амбиције неоствареног човека и политичара
цела Србија ПОНОВО може претворити у бојиште ???

И то због чега ???

Да би на власт дошао Тома, Миланка, онај Мали од ЈУЛ-а, Пелевић, Веља ???
Хоће ли нам то донети бољитак ???
Какав ???
Повећаће плате јер је Тома "обећао" да ће да се избори са корупцијом,
а верном му Вућку општине Вождовац и Земун уплаћују по 172 милиона
Смањиће цене, повећати запошљавање ???

Ајде бре,
будите макар мало озбиљни ....

tako je, ovo je momenat koji smo svi cekali, glasajte za mene :vatromet:

Nikolic da zaista hoce izbore,i da je zaista zabrinut za gladan narod,iste bi trazio ODMAH!Koliko naroda ce docekati ovu zimu gladno,bez drva,bez zimnice?ODMAH,ne posle vec kolko juce nama treba smena vlasti!

I da dodje Nikolić na vlast danas i da osvoje apsulutnu vlast ( što bih i želeo ), ne vidim i sumnjam da bi se desilo čudo u promeni na bolje.
Zašto ?
Prvo, Nikolić je parazit ovog društva, kao i svi političari pre ili posle njega bez obzira na stranačke boje.
Drugo, Nikolić nije beli ili crni mag, pa da čarobnim štapićem od Srbije kakva je sad, napravi Švajcarsku.
Treće, Nikolić je već nebrojeni put izdao principe za koje se borio zarad ličnih interesa, pa ne vidim zašto ne bi još koji put ponovio svoje lažno patriotsko delovanje.
Četvrto, Nikolić da se zaista bori za dobro Srbije, volontirao bi u skupštini, kao i svi njegovi članovi stranke, a sve pare koje bi išle na plate bile bi usmeravane na one ljude kojima je pomoć zaista i potrebna.
Peto, Nikolić želi da vlada, a to je Vučić Vučko to sinoć i izjavio kod Olje Bećković : Oni imaju 50 puta više para nego mi...( Vučko je mislio na vladajuću garnituru koliko zaradjuje dok su na vlasti, pa iz istih interesa se i bori )
Šesto, Isus Hrist ne bi pomogao Srbiji jer su Srbi sludjen narod, a verovatno bi bio i ispljuvan od strane svih srpskih stranaka jer bi u njemu videli neprijatelja svojih bankovnih računa.
Sedmo, Nikolić i Vučić su strani plaćenici.
Osmo, Nikolić i Vučić su paraziti ovog društva.
Deveto, SNS je pederska organizacija.
Deseto, voleo bih da još sada Nikolić i Vučić dobiju svu vlast u Srbiji, sa trenutnim stanjem u kojem se nalazi ali....da za 4 godine krivično odgovaraju ako ne uspeju da Srbiju povuku na bolje. ( što i i sami znaju da neće uspeti ali barem će nadoknaditi onaj gubitak od 50 puta manje zarade koju trenutno imaju, a Vučko je juče kod Bećkovićke i javno izjavio da im je to u stvari i primarni cilj : Da napunimo i mi naše novčanike - što je i ujedno i program SNS-a )

pa i trazio je izbore odmah. pa su ga onda napadali kako je to nemoguce, neodgovorno, kako ugrozava evropsku perspektivu blablabla
pa je onda ponudio oktobar, pa je ponudio novembar, sad im je mnogo rano i decembar :roll:

Aman,covece,NAROD JE GLADAN! I to je jedino vazno!Zato nema pregovora kada je g.za gladna,vec se narod nije trebao sklanjati sa ulica klicuci:"ODMAH IZBOR!"Ali Toma ih posla kuci,po drugi put!

I da dodje Nikolić na vlast danas i da osvoje apsulutnu vlast ( što bih i želeo ), ne vidim i sumnjam da bi se desilo čudo u promeni na bolje.
Zašto ?
Prvo, Nikolić je parazit ovog društva, kao i svi političari pre ili posle njega bez obzira na stranačke boje.
Drugo, Nikolić nije beli ili crni mag, pa da čarobnim štapićem od Srbije kakva je sad, napravi Švajcarsku.
Treće, Nikolić je već nebrojeni put izdao principe za koje se borio zarad ličnih interesa, pa ne vidim zašto ne bi još koji put ponovio svoje lažno patriotsko delovanje.
Četvrto, Nikolić da se zaista bori za dobro Srbije, volontirao bi u skupštini, kao i svi njegovi članovi stranke, a sve pare koje bi išle na plate bile bi usmeravane na one ljude kojima je pomoć zaista i potrebna.
Peto, Nikolić želi da vlada, a to je Vučić Vučko to sinoć i izjavio kod Olje Bećković : Oni imaju 50 puta više para nego mi...( Vučko je mislio na vladajuću garnituru koliko zaradjuje dok su na vlasti, pa iz istih interesa se i bori )
Šesto, Isus Hrist ne bi pomogao Srbiji jer su Srbi sludjen narod, a verovatno bi bio i ispljuvan od strane svih srpskih stranaka jer bi u njemu videli neprijatelja svojih bankovnih računa.
Sedmo, Nikolić i Vučić su strani plaćenici.
Osmo, Nikolić i Vučić su paraziti ovog društva.
Deveto, SNS je pederska organizacija.
Deseto, voleo bih da još sada Nikolić i Vučić dobiju svu vlast u Srbiji, sa trenutnim stanjem u kojem se nalazi ali....da za 4 godine krivično odgovaraju ako ne uspeju da Srbiju povuku na bolje. ( što i i sami znaju da neće uspeti ali barem će nadoknaditi onaj gubitak od 50 puta manje zarade koju trenutno imaju, a Vučko je juče kod Bećkovićke i javno izjavio da im je to u stvari i primarni cilj : Da napunimo i mi naše novčanike - što je i ujedno i program SNS-a )

Slazem se ,potrebni su nam novi ljudi!Ja ne verujem nikome od ovih!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back