Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па чекај, зар не треба грађанима доказати поверење у државне институције? А и одакле му паре за тако нешто? Како неки просечан грађанин не може да иде у приватну болницу, а он може? Аууууууууууууууу

Odakle mu pare? :zper:

I završi na psihijatriji. Već su na B92 pribavili onog nesretnika Trebješanina da objasni iracionalnost postupka. I u Utisku se ta reč tendenciozno koristila

Znam, to je tek posebna glupost.

I završi na psihijatriji. Već su na B92 pribavili onog nesretnika Trebješanina da objasni iracionalnost postupka. I u Utisku se ta reč tendenciozno koristila
Не треба ти никакав Требјешанин да би ти било јасно како ово доиста и јесте ирационалан поступак.

Ma ***** ministra Toma je kako kaže ćovjek iz naroda,ovo radi kaže za srbiju za narod,stoga kad je tolko za narod što ne doe kod naroda u bolnicu?
Tolko kolko mu stalo do naroda...nije on ko narod iakoje nepismeniji od mnogih...Ali kad se dupe brine onda u privatnu!!!

Sve je ovo jedna velika pozorisna predstava. Sa bajkom na repertoaru.
Pa ako se nadje neko dovoljno detinjast, poverovace u nju. Ali vecina nece.

Не треба ти никакав Требјешанин да би ти било јасно како ово доиста и јесте ирационалан поступак.

I ko će sada to moći da dokaže?
A, da li je iracionalan sasvim? Ne bih rekla. Vrlo dobro smišljeno da se izbegne mogućnost dokazivanja nekog psihičkog poremećaja ako bi to nekome palo na pamet da uradi

Па чекај, зар не треба грађанима доказати поверење у државне институције? А и одакле му паре за тако нешто? Како неки просечан грађанин не може да иде у приватну болницу, а он може? Аууууууууууууууу

Зашто би икакво поверење у државне институције показао неко ко је опозиција, кад министар здравља овог режима Томица Милосављевић и то целих 8-9 година иде на операцију у Немачку? Прво се запитај одакле њему паре?

Nije to takav tip emisije,svako zastupa svoje stanoviste...mislim da je vecerasnji gost Todoric Djelicev savetnik,ali i on je bio neutralan...

Ма да како да не. Или су три четири жута сличномишљеника гости, или евентуало једног опозицонара позову, а остали су нијансе жутог. зато и не гледам то с*ање од емисије и Бећковићку која се пренемаже ко дебил.

3250588944dab4e993acca118036562_640x426.jpg

Coveku koji strajkuje gladju i zedju tesko da se moze povisiti (podici) pritisak, osim ako ga neko izuzetno stresno stanje ne natera, a sama pojava Tadica (kao i reputacija koja ga prati da gde god se pojavi- nesto se lose desi), i neprimereno dug ostanak u prostoriji, gde je doslo do kurslusa izmedju njega i supruge g.Nikolica, iako u pristojnom okviru) - je izuzetno stresna. Meni koja imam problema s niskim pritiskom, pogled na Tadica natera krv u glavu:(

I ko će sada to moći da dokaže?
A, da li je iracionalan sasvim? Ne bih rekla. Vrlo dobro smišljeno da se izbegne mogućnost dokazivanja nekog psihičkog poremećaja ako bi to nekome palo na pamet da uradi
Ирационално поступање није нужно везано за некакв психички поремећај. Штавише.

И опет, кад морам рећи, божемеопрости, сад још испаде да је човек за психијатра, а то рекосте, ево, управо - неки од вас, који одобравате ово.

Vučić: Nikolić prvo hteo na VMA

Potpredsednik SNS Aleksandar Vučić rekao je, gostujući u Utisku nedelje na TV B92, da je Tomislav Nikolić najpre trebalo da bude prebačen na Vojnomedicinsku akademiju.

Ipak, lider naprednjaka se predomislio, posle razgovora sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, koji ga je posetio tokom dana u zgradi Skupštine.

Nešto pre 22:30, Vučić je napustio studio u kom se snima emisija "Utisak nedelje" TV B92, nakon što je dobio vest da je Nikolićevo stanje pogoršano i da odbija da primi terapiju."
-------------------

4953312434dab3f8359ece621368382_v4%20big.JPG

И опет, кад морам рећи, божемеопрости, сад још испаде да је човек за психијатра, а то рекосте, ево, управо - неки од вас, који одобравате ово.

Ma on uopste nije za psihijatra, daleko od toga, ali zaista.

I ne znam zasto ako se bilo sta kaze protiv Tome je provokacija ili ne znam sta?

Томица је на власти, па је могао да украде. Од кога је Тома Лопата украо?

Прво би могао да упристојиш речник, друго, значи мислиш да је исто бити министар здравља неколико мандата и ићи у иностранство на операцију, као и отићи у домаћу приватну болницу у хитној ситуацији?
Онда је твој вредносни систем крајње поремећен и заслужујеш ове лопине, које владају већ 11 година Србијом.

3250588944dab4e993acca118036562_640x426.jpg

Coveku koji strajkuje gladju i zedju tesko da se moze povisiti (podici) pritisak, osim ako ga neko izuzetno stresno stanje ne natera, a sama pojava Tadica (kao i reputacija koja ga prati da gde god se pojavi- nesto se lose desi), i neprimereno dug ostanak u prostoriji, gde je doslo do kurslusa izmedju njega i supruge g.Nikolica, iako u pristojnom okviru) - je izuzetno stresna. Meni koja imam problema s niskim pritiskom, pogled na Tadica natera krv u glavu:(

Jel mu onaj baja sin?

Koliko danas sam ovde napisala, da bih - da imam nekog utiacaja, zamolila gospodina Nikolica da prekine strajk, nije vredno zrtvovati svoj zivot i unesreciti porodicu:(
Iracionalna je i bedna poseta Tadica da coveku koji se bori sa tegobama, dodje samo da saopsti da NECE BITI IZBORA i da se kaci sa zenom koja gleda kako joj muz propada na njene oci! Uzgred, Tadic je izgledao (i izgleda) mnogo losije od Nikolica, zasto i sta je njemu- ne znam, ali me i ne zanima. Njegov je ministar zdravlja (mislim na Vladu) pa neka ga detaljno ispita i izvrsi med.pretrage, za sredjivanje dnevnog boravka u Kraljevu, nadlezni su neki drugi, ocito da ne rade svoj posao kako treba!
Ne zelim mu zlo (osim da ga nikad u zivotu ne vidim ni na slici), ali, gore je izgledao on od Nikolica

Ma on uopste nije za psihijatra, daleko od toga, ali zaista.

I ne znam zasto ako se bilo sta kaze protiv Tome je provokacija ili ne znam sta?
Али је још чудније, и, дакако, такође ирационално, да, ако се каже нешто у корист Томе, и то неки доживљавају као провокацију, и напад.
:think:

biće da je sve smišljeno kako bi se toma povuko iz politike (zbog "narušenog zdravlja")

biće da zna da na izborima, obrni-okreni, ne bi uradili ništa

biće da se malo ousrao i od eventualnog povratka šešelja

biće da je ovo jedini način da patetičnoj masi ponudi patetičnu "žrtvu"

biće da će, kad se ceo cirkus smiri, opet narod da ispadne som, žvakajući ovaj mamac...sa ili bez vode..

Ако неко у Србији спада под "патетичну масу" то су БоТине присталице, једу ***** која има Шапер сервира, без проблема и гунђања, шта више програмирани су да за све што их је снашло и сналази окривљују опозицију. :mrgreen:

...ne mora da znaci da je provokacija ali je svakako nerazumno ponasanje u pitanju koje mu ni najmanje nece doneti politicke poene

Sredjivanje dnevnog boravka nepoznatoj porodici u Kraljevu( u Utisku nedelje pod naslovom: Videli smo svojim ocima) ce doneti politicke poene Borisu Tadicu, naravno, prvo je sredio drzavu ali na drugi nacin!
Toliko o "sredjivanju":confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back