Vučić: Napisaću knjigu, kao udžbenik, kako se boriti protiv obojenih revolucija

• Začetnik teme Začetnik teme Nona2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
“Kako sam pobedio obojenu revoluciju “
“Bice to najprodavanija i najcitanija knjiga na svetu “

Otplakah ovu izjavu buduceg svetskog pisca :lol:

Izmedju bezbroj bisera izgovorenih sinoc reče i ovo :

"Kada god me Mile (Dodik) zove sa sakrivenog broja, ja se javim jer znam da je Mile.Na ostale skrivene brojeve se ne javljam “"
:D

"Kada god me Mile (Dodik) zove sa sakrivenog broja, ja se javim jer znam da je Mile.Na ostale skrivene brojeve se ne javljam “"
I?

kakav bi to AVHrist bio kad ne bi svoje jevanđelje objavio svetu... :p
Vučićevi svedoci su svuda oko nas..samo mu još lažni prorok fali...

можда би прикладнији наслов био како прикривати ексцесе бабићевог бловџаба да простите и сагињања на наплатној рампи, или ти баснословно богаћење функционера и криминалаца. тиме би бар свако имау у виду шта ге чека од народа ако се тако буде бавио током власти у будућности.

Zna da je drugi broj Koeljo koji ga zove i moli da ne napise knjigu jer nece vise biti najcitaniji.
Bukovski bi mu dosao u snovima ali ovaj nikada ne spava jer on samo radi i radi i jos radi.

Све ће урадити, само да не мора да хапси лопове, да се бори против корупције и да се бори за правну државу са јаким институцијама.
Ако и хапси, то је фарса, јер им се на фаци види да ће бити дебело плаћени за ту улогу. Опет дупли трошак за грађане.

Screenshot_52.png

Screenshot_53.png

Screenshot_51.png

https://radar.nova.rs/kibicfenster/

Jedva čekam da čitam kako je Vučić uz pomoć državnih resursa, ucenjivanjem i podmićivanjem građana, autobusima, vozovima, uvoženjem publike iz susedne države uspeo da pobedi smrznute i pregažene studente modrih i krvavih stopala koji su želeli da ruše Srbiju i da otcepe Vojvodinu.
I ja

Back