RSE? Danas?Slažem se, nije, pratim neke druge objektivnije medije. Nisam u opoziciji niti u poziciji da bi mi informer i nova bilo "Biblija"
Meni je san da radim za Informer, to je ubjedljivo najjači medij u Srbiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RSE? Danas?Slažem se, nije, pratim neke druge objektivnije medije. Nisam u opoziciji niti u poziciji da bi mi informer i nova bilo "Biblija"
I?“Kako sam pobedio obojenu revoluciju “
“Bice to najprodavanija i najcitanija knjiga na svetu “
Otplakah ovu izjavu buduceg svetskog pisca
Izmedju bezbroj bisera izgovorenih sinoc reče i ovo :
"Kada god me Mile (Dodik) zove sa sakrivenog broja, ja se javim jer znam da je Mile.Na ostale skrivene brojeve se ne javljam “"
![]()
kakav bi to AVHrist bio kad ne bi svoje jevanđelje objavio svetu...“Kako sam pobedio obojenu revoluciju “
“Bice to najprodavanija i najcitanija knjiga na svetu “
Otplakah ovu izjavu buduceg svetskog pisca
Izmedju bezbroj bisera izgovorenih sinoc reče i ovo :
"Kada god me Mile (Dodik) zove sa sakrivenog broja, ja se javim jer znam da je Mile.Na ostale skrivene brojeve se ne javljam “"
![]()
![]()
Vučić verzija 3 tačka pet i po ima čip u glavi povezan na telekom mrežu sa administratorskim privilegijama...može da simultano prisluškuje sve razgovore u zemlji...i naravno zna ko ga zove sa skrivenog broja...Hoce li objasniti kako zna da bas Dodik zove sa skrivenog broja?
Bajbukana ne gine samo je pitanje ko ide u bajbukanuPisaće je iz bajbokane, samo raditi sve suprotno od toga što piše u njoj.
On je kao vidovita Zorka..pardon vidoviti Vučić..Hoce li objasniti kako zna da bas Dodik zove sa skrivenog broja?
Zakuni se da ne znala da te ja zovem a ne zika sa nepoznatog brojaOn je kao vidovita Zorka..pardon vidoviti Vučić..![]()
Postoji dve opcije:On je kao vidovita Zorka..pardon vidoviti Vučić..![]()
I ja! Od smeha!Otplakah ovu izjavu buduceg svetskog pisca![]()
Како га је срушила, кад је на власти?Kako on može da piše kad ga je već jedna srušila?
I jaJedva čekam da čitam kako je Vučić uz pomoć državnih resursa, ucenjivanjem i podmićivanjem građana, autobusima, vozovima, uvoženjem publike iz susedne države uspeo da pobedi smrznute i pregažene studente modrih i krvavih stopala koji su želeli da ruše Srbiju i da otcepe Vojvodinu.
Zna li se hoće li biti u desetercu kao svi junački spevovi?Vučić: Napisaću knjigu, kao udžbenik, kako se boriti protiv obojenih revolucija