Vučić: Napisaću knjigu, kao udžbenik, kako se boriti protiv obojenih revolucija

• Začetnik teme Začetnik teme Nona2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zna li se hoće li biti u desetercu kao svi junački spevovi? :p
Deset ljutih studenta
svaki od njih šeret
jedan crko od smeha
ostalo ih devet

Devet ljutih studenta
još ne znaju ko sam
jedan se raspitao
ostalo ih osam

Osam ljutih studenta
pred Amanom gledam
jedan se olešio
ostalo ih sedam

Sedam ljutih studenta
sutra ima test
knjigu im ne potpisaše
ostalo ih šest

Šest ljutih studenta
Beograd im svet
Jedan se izgubio
Ostalo ih pet

Pet ljutih studenta
Na 120 metri
Jednom bilo prohladno
Na Karleuši četri

Četri ljuta studenta
Opozicija u njima vri
Jedan puko od muke
ostalo ih tri

Tri ljuta studenta
al nisam znao ja
imo vezu za jasle
ostala ih dva

Dva ljuta studenta
U novinama gledam
Jedan bio neobrijan
Ostalo ih jedan

Jedan ljuti student
Zaljubio se sav medan
Smuvao studentkinju
Ostao nijedan

U svakom pogledu
Prošla me je strava
Sad je sve u redu
Može da se spava

By Stojko 🥪 🥪🥪 De Krstarica :hvala:

Već zamišljam @Stojkov Menidjer @Kerkyra @Тихи @Симаргл i @Radovan Četvrti na mukama dok spremaju gradivo iz knjige za obnovu članstva.

Studentski život.
1739735337671.jpeg

Pogledajte prilog 1685701

Vučić troluje i zajebava Srbalj, nakon što se napio suza opozicije, hhahaha. Kakva legenda.
Proccenio ozbiljnost situacije pa se prilagodio istoj.
Kažu zli jezici da su se statisti u Sremskoj Mitrovici prosrali baš od njegovih sendviča.

Ne treba da kukaju - ja jeo žito sa orasima, mislio malo ću kad ode svih 500 grama
Zamislite da sam i ja otišao u S. Mitrovicu?

Pa to ne da bi bio prinos od nadjubrivanja nego bi toliko profitirali da bi i nezavisnost proglasili :D

On je kao vidovita Zorka..pardon vidoviti Vučić.. :mrgreen:
Kad smo kod praktične demokratije,ili bar kako je vi doživljavate da je demokratija, ko mi islključio mogućnost da i ja kažem nešto naučno-poučno na "Stigla Tudja Deca" (dok moja imaju zabranu izlaska ne što se plašim nego bila nestašna evo od decembra ih ne puštam)?
Vidim jači komentari tamo, obelodanjuju ko je od ovih u inostranstvu a za svoje ćute.
Pa onda stigli i do Bojkota magaza mada meni nije baš najjasnije kako su uspeli da povežu naslov sa grebatorskom akcijom "zaštitnika potrošača" jerbo se ne bune za benzinske stanice ni cigarete sa sramotnom akciznom markicom od 60% a o poskupljenju struje i poreza na imovinu da ne pričamo nemam pojma šta tu može da poskupi koj moj?
Dakle, da zakitim temu i ja malo, nije važno o čemu je reč :D

Kad smo kod praktične demokratije,ili bar kako je vi doživljavate da je demokratija, ko mi islključio mogućnost da i ja kažem nešto naučno-poučno na "Stigla Tudja Deca" (dok moja imaju zabranu izlaska ne što se plašim nego bila nestašna evo od decembra ih ne puštam)?
Vidim jači komentari tamo, obelodanjuju ko je od ovih u inostranstvu a za svoje ćute.
Pa onda stigli i do Bojkota magaza mada meni nije baš najjasnije kako su uspeli da povežu naslov sa grebatorskom akcijom "zaštitnika potrošača" jerbo se ne bune za benzinske stanice ni cigarete sa sramotnom akciznom markicom od 60% a o poskupljenju struje i poreza na imovinu da ne pričamo nemam pojma šta tu može da poskupi koj moj?
Dakle, da zakitim temu i ja malo, nije važno o čemu je reč :D
tema je o knjigi protiv toboz obojene revolucije

laz

kao i lazna odbrana nas srba na severu srbije. po poslednjem popisu u ns imas preko 270 000 srba i nesto preko 18 000 nesrba (bez okoline sto trenutno zivi u ns ne racunajuci one preko)
od koga nas onda vas titoisticki rezim ''brani'' ? od nas samih jel ...

pa da imao od cega da nas brani i time se vadi od korupcije i ubistva 15 ljudi skrecuci temu sejuci strah, potreban su vam strasila.
da nema takve titoisticke vlasti ne bi bilo ni njenih piuna - STRASILA poslatih u ns muslimana dinka gruhonjica, hrvatice ane lalic, hrvata mirana pogacara, izdajnika canka...
dakle vlast i starsilo su isti titoisticki sistem onaj koji deceniajma rasparcava srbiju. tako i oko severa srbije rade na istom na separatizaciji... pa deklaraciju na travnjaku koju su aklamovali mlata i zamlata sa dovedenim nesretnicima za pet crvenih, zele da ubace u ustav i tako jos vise pojacaju temelje te titove izmisljotine vojvodine u okviru srbije koja kao takva prije nikada postojala nije.

nece moci.

kako su se studenti distancirali dinka gruhonjica, potom njegove pionirke mile pajic i njen egrupe stav i grupe svice (ceda udbe) tako je i narod progledao pa uvideo da su vlasti njihova strasila jedni te isti koji plasiraju isti cilj , gde nas jedni strase a drugi toboz ''brane'' od takvih koji ovde decenijama slobodno setaju i kao govore i sire protiv ustavne ideje...

i sad ce neko pored ove baljezgarije da prostis oko separatizacije vojvodine u koju niko od srba ne vjeruje da nam se predstavlja jos jedna baljezgarija oko toboz revolucije ...

KRADJA KRIMINAL KORUPCIJA!
dzaba mantre. robija.

seti se , rekao sam ti vucevic ce na robiju debelu za kriminalizaciju novog sada!

a ti pisi pravdanja na temi o knjig zvanoj kako sam napisao gomilu sr.anja da prostis pokusavajuci da pokrijem svacije svinjarije...

Ne znam nijednog pisca koji se ikada hvalio da ce napisati knjigu o necemu i da ce se ta knjiga prodati u milion primeraka. Verovatno je uzeo pelcer debilizma od Seselja.

Sa njim definitivno mnogo toga nije u redu i sto je najopasnije, stanje mu postaje sve gore.
Poneo ga malo književnički zanos no svejedno mi to ne znamo dal će I izdanje da bude u 1.000.000 primeraka ili će ići do desetog izdanja sa po 100.000
Medjutim ni ja nisam siguran šta bi mogao da napiše iako će da bude na više svetskih jezika uključujući i ruski i kineski?
Možda bude kao onaj manual instruction booklet pa samo prelistaš dok ne nadješ na svom jeziku.

str 2 SRB - "Sedeo sam i čekao da se sami razlupaju"
str 3 ENG - "I sat and waited for them to crack themselves"
str 4 DE - „Ich saß da und wartete darauf, dass sie knackten.“
str 5 FR - "Je me suis assis et j'ai attendu qu'ils craquent"
str 6 RU - «Я сидел и ждал, пока они сами треснут»
str 7 ITA - "Mi sono seduto e ho aspettato che si rompessero"
str 8 CH -“我坐着等他们自爆”
str 9 HR -"Sjedio sam i čekao da se raspuknu"
str10 BH - "Sjedio sam i čekao da popucaju"
str 11 CG - nema na google translate, nek nauče srpski
str 12 MK - „Седев и чекав да се испукаат“
str13 SLO - "Sedel sem in čakal, da se pokvarijo"