Kad smo kod praktične demokratije,ili bar kako je vi doživljavate da je demokratija, ko mi islključio mogućnost da i ja kažem nešto naučno-poučno na "Stigla Tudja Deca" (dok moja imaju zabranu izlaska ne što se plašim nego bila nestašna evo od decembra ih ne puštam)?
Vidim jači komentari tamo, obelodanjuju ko je od ovih u inostranstvu a za svoje ćute.
Pa onda stigli i do Bojkota magaza mada meni nije baš najjasnije kako su uspeli da povežu naslov sa grebatorskom akcijom "zaštitnika potrošača" jerbo se ne bune za benzinske stanice ni cigarete sa sramotnom akciznom markicom od 60% a o poskupljenju struje i poreza na imovinu da ne pričamo nemam pojma šta tu može da poskupi koj moj?
Dakle, da zakitim temu i ja malo, nije važno o čemu je reč
tema je o knjigi protiv toboz obojene revolucije
laz
kao i lazna odbrana nas srba na severu srbije. po poslednjem popisu u ns imas preko 270 000 srba i nesto preko 18 000 nesrba (bez okoline sto trenutno zivi u ns ne racunajuci one preko)
od koga nas onda vas titoisticki rezim ''brani'' ? od nas samih jel ...
pa da imao od cega da nas brani i time se vadi od korupcije i ubistva 15 ljudi skrecuci temu sejuci strah, potreban su vam strasila.
da nema takve titoisticke vlasti ne bi bilo ni njenih piuna - STRASILA poslatih u ns muslimana dinka gruhonjica, hrvatice ane lalic, hrvata mirana pogacara, izdajnika canka...
dakle vlast i starsilo su isti titoisticki sistem onaj koji deceniajma rasparcava srbiju. tako i oko severa srbije rade na istom na separatizaciji... pa deklaraciju na travnjaku koju su aklamovali mlata i zamlata sa dovedenim nesretnicima za pet crvenih, zele da ubace u ustav i tako jos vise pojacaju temelje te titove izmisljotine vojvodine u okviru srbije koja kao takva prije nikada postojala nije.
nece moci.
kako su se studenti distancirali dinka gruhonjica, potom njegove pionirke mile pajic i njen egrupe stav i grupe svice (ceda udbe) tako je i narod progledao pa uvideo da su vlasti njihova strasila jedni te isti koji plasiraju isti cilj , gde nas jedni strase a drugi toboz ''brane'' od takvih koji ovde decenijama slobodno setaju i kao govore i sire protiv ustavne ideje...
i sad ce neko pored ove baljezgarije da prostis oko separatizacije vojvodine u koju niko od srba ne vjeruje da nam se predstavlja jos jedna baljezgarija oko toboz revolucije ...
KRADJA KRIMINAL KORUPCIJA!
dzaba mantre. robija.
seti se , rekao sam ti vucevic ce na robiju debelu za kriminalizaciju novog sada!
a ti pisi pravdanja na temi o knjig zvanoj kako sam napisao gomilu sr.anja da prostis pokusavajuci da pokrijem svacije svinjarije...