Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.018
Frikom je hrvatski. To kad cuju lojalisti mnogo ce se potresti. Nema srpskog sladoljeda. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve su plate u tim firmama što su kupili Hrvati po Srbije,a čujem da su vlasnici velikog broja poznatih kompanija po Srbiji.2003 Hrvati su postali vlasnici Frikom a..55,4%
Da bi 2013 imala 95.83% vlasništva.
Sto bi se reklo gde ja stadoh ti produži
![]()
500 evra plus grobno mesto.Kakve su plate u tim firmama što su kupili Hrvati po Srbije,a čujem da su vlasnici velikog broja poznatih kompanija po Srbiji.
Kakve su plate u Soko Štarku,Frikomu,Dijamantu,Vindiji,Idei... ? Znaš li ?
Idea 66 imali reklamu za oglas za posao u radnji sam video.Kakve su plate u tim firmama što su kupili Hrvati po Srbije,a čujem da su vlasnici velikog broja poznatih kompanija po Srbiji.
. . . , okreni obrni, Srbadija liže rvatcki,. . . . (sladoled),. .. , znači Vučhi opet u pravu.!?Frikom je hrvatski. To kad cuju lojalisti mnogo ce se potresti. Nema srpskog sladoljeda.![]()
Soko Štark tj Atlantic Štark: prosečna plata 142000 brutoKakve su plate u tim firmama što su kupili Hrvati po Srbije,a čujem da su vlasnici velikog broja poznatih kompanija po Srbiji.
Ustaša podriva srpsku industriju sladoleda.
Sve im daje vučić ko i penzijeSoko Štark tj Atlantic Štark: prosečna plata 142000 bruto
Frikom: prosečna plata 194000 bruto
Dijamant: prosečna plata oko 151000 bruto
Verovatno mizerne,jer vlast ne dozvoljava vece plate.Kakve su plate u tim firmama što su kupili Hrvati po Srbije,a čujem da su vlasnici velikog broja poznatih kompanija po Srbiji.
Nema to veze sa vlašću nego je do poslodavca. Kod nas se u BiH početna neto plata u trgovini kreće od 1250 - 1300 KM ili 625 - 650€. Nakon godinu dana uvećava se na 1400 - 1600 KM ili 700 - 800 €. Zavisi sve od trgovine do trgovine. Najgore plate imaju hrvatski trgovački lanci Merkator i Konzum. Tu je plata 1080 KM th 540€ i 280KM tj 140 € na pika karticu koju mozes da potrošiš u tom marketu koji je po skup.Verovatno mizerne,jer vlast ne dozvoljava vece plate.
Neto imaš li informacije za neto plate ?Soko Štark tj Atlantic Štark: prosečna plata 142000 bruto
Frikom: prosečna plata 194000 bruto
Dijamant: prosečna plata oko 151000 bruto
Nisam znala da ledo ima da se kupi u srbijiMožda je dečko jeo frikom sladoled , njih valjda drži hrvatski Agrokor?
frikom je valjda hrvatski već 20 godina.... prodao DOS.Nisam znala da ledo ima da se kupi u srbiji
Frikom ima ali ovde nema LEDOfrikom je valjda hrvatski već 20 godina.... prodao DOS.
to da , nevezano za sladoled......Frikom ima ali ovde nema LEDO
Vučić jede gomna
Frikom je hrvatski. To kad cuju lojalisti mnogo ce se potresti. Nema srpskog sladoljeda.![]()
SomboledNisam znala da ledo ima da se kupi u srbiji
Kako god stranci su. Sve je na rasprodaji u tigru Balkana pa i sladoled.Bio je hrvatski. Sad je kao i Ledo, u vlasništvu Nomad Foods.
Somboled i ledo nije istoSomboled
Koliko sam čuo za Frikom neto prosečna je 800 evra, za ostalo ne znam.Neto imaš li informacije za neto plate ?
Prosjek vjerovatno izvlači administracija.
Hrvati kod nas ne daju iste plate. Različita je plata u hrvatskim frimama od regiona do regiona u BiH.
. . . ,ko, ja, . . .ma, žili mi ruka, nešto, ovih dana.!?А чији ти лижеш? Ти ваљда ниси Србадија.