Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Теоретичари завере, увек верују да се све на овој планети контролише, да ништа није случајно, а Срби и генерално Балканци су јако подложни томе.
Заправо, многе ствари се дешавају случајно, али то не значи да Вучић није створио услове да се то деси, али не значи да је хтео да се то деси. А врло је могуће да и сам Радоичић није наредио то, нити је успео да контролише.
Вучић их је финансирао, Радоичић контролисао на терену, а довољна је једна будала да прсне и да каже ''ма ко је&е обојицу и да припуца у одбрани или нападу како год и да настане хаос''. Довољно је да људи буду наоружани, па и на свадби могу направити крвопролиће.
Вучић је сиса и он не може контролисати много. Па ево погледај овај хаос у Београду, он први би желео да град функционише савршено, како би људи били мирни, да гласају за њега и да не буду против њега, али не може, јер је неспособан, корумпиран и глуп.
Е ако је он тако рекао....Вучић: Независност Косова можете само да сањате
Е ако је он тако рекао....
Вучић: Независност Косова можете само да сањате
Nisam rekao koliko imam godina.Mladji si, zapad nije oduvek takav bio prema nama. Amerika narocito ne. Ali od '90-tih...
Sami smo propustili sanse i nadalje mozda je zaista i izgledalo tako.
Nisi, ali zakljucujem iz tvog pisanja.Nisam rekao koliko imam godina.
Ipak sam stariji nisam klinac.Nisi, ali zakljucujem iz tvog pisanja.