- Poruka
- 15.885
Dosmanlije ne znaju Grcki alfabet al znaju sta je Delta..Ma kod onih je samo Mišković smeo da radi, a sad znamo i zbog čega mu je tako cvetao posao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosmanlije ne znaju Grcki alfabet al znaju sta je Delta..Ma kod onih je samo Mišković smeo da radi, a sad znamo i zbog čega mu je tako cvetao posao.
Švabi je merilo da li može da plati kiriju ili ne može. Ako može onda je kvalitetan.Šta je to prosečnom Švabi merilo kvaliteta života ako Srbina smeštaš pored frižidera?
Hajde, prosvetli neuki puk!
Vala ti se divim na živcima za ove namćoreНикога ја у ништа не убеђујем само тврдим да не можеш слагати некога ко гледа у празан фрижидер да је он уствари пун.
То што је задовољан паризером и не тражи прашку шунку је вероватно последица тога што је у претходним временима често имао празан фрижидер, па је сада пресрећан што има паризера и парадајза. Наравно да они који су док је он повремено имао празан фрижидер све време у фрижидеру имали прашку а сада као и он имају паризер не могу да схвате логику обичног народа.
Ma ne bi ni onaj radio protiv nas, nego nije stigo. Skenyali ga ovi što su se namerili da raskrčme.Taj spomenik je morao da digne zbog stranog faktora da bi im zamazao oci kako je on slican njemu. A ustvari razlicit je skroz jer radi za nase interese.
Djindjic je djubre najgore jezuitskoMa ne bi ni onaj radio protiv nas, nego nije stigo. Skenyali ga ovi što su se namerili da raskrčme.
Veliko je pitanje šta bi Đinđić i kako da je osto živ. I naravno mora da se uzme u obzir da je on izvesno vreme bio pod jako lošim utucajem Đilasa. Al on bi Đilasa provalio da je osto živ. Jedino je problem bio što to nije bilo moguće. On tu prevaru jednostavno nije smeo da preživi.
Srbija na Putu svile ili moderno Pojas i put...
Svakom po zasluzi...ja od svile vidim samo svilen gajtan.......
Mačija hrana nije jeftina.Prosecna plata je preko 500e. Nisam sad ja neki bogatas, ali zivim solidno. Beograd je skup jbg. Dnevno ispod 2-3 iljade ne ide..
Ma jokJel glasas za Trampa?
Ma nije on bio cvećka, al nije bio ni tolko đubre. Naravno cela priča se okreće za 180° kad se ukomponuje da je on prevaren. I zato što je prevaren, zato je i ubijen. Cela priča se mrsi od momenta Đilasovog dolaska u DS. Bez toga bi se to nekako i preguralo.Djindjic je djubre najgore jezuitsko
Ne, al gledao sam kada su posle tog ispresavijali kao zmiju. To sam gledaoMa jok
Zato sto je onaj covek onomad uzivo na tv prenosu utakmice skandiro "Vucic pedercina,Vucic pedercina"
Jel si gledao taj prenos
Pa jeste, u nasem je interesu vezbanje interoperabilnosti sa NATO na Batajnici i na SlatiniTaj spomenik je morao da digne zbog stranog faktora da bi im zamazao oci kako je on slican njemu. A ustvari razlicit je skroz jer radi za nase interese.
Nisam znao da emituju "jeste culi deco" posle 19.30Ne, al gledao sam kada su posle tog ispresavijali kao zmiju. To sam gledao
Glup si ti za te stvari.. Zato i zivis u smrdljivoj Americi i radis kao konobar..Pa jeste, u nasem je interesu vezbanje interoperabilnosti sa NATO na Batajnici i na Slatini
A cek, ne ne, Slatina nije nasa.
Onda samo Batajnica.
To što vidiš to i zaslužuješ...naravno .
A šta ti misliš da će se desiti?Ne znam samo na osnovu kojih ekonomskih parametara se povecavaju plate u uslovima kada cela privreda zamire.
Znaci ovi iz privatnog sektora ce da dobijaju nogu u doope i da idu u nezaposlene, a ovi u drzavnoj upravi ce da dobiju povecanje plata.
I krajnje zgodno plate ce biti povecane POSLE izbora. Znaci glasajte za mene, ispunicu obecanje, MAJKE MI (a slagao 1001 put do sad bez da trepne).
Ako narod i ovaj put proguta ovo sve, bukvalno smo zasluzili i da nas cipuju, i da nas zaraze virusima, i da nam vade organe, i da nam jedu zivu decu i piju im krv jer smo neopevani debili i budale.
A šta narod da proguta- to što on obećava veće plate, koje naravno nisu realne, ili ovo što opozicija guli da ni to obećano nije ni blizu onome što oni obećavaju¿Ne znam samo na osnovu kojih ekonomskih parametara se povecavaju plate u uslovima kada cela privreda zamire.
Znaci ovi iz privatnog sektora ce da dobijaju nogu u doope i da idu u nezaposlene, a ovi u drzavnoj upravi ce da dobiju povecanje plata.
I krajnje zgodno plate ce biti povecane POSLE izbora. Znaci glasajte za mene, ispunicu obecanje, MAJKE MI (a slagao 1001 put do sad bez da trepne).
Ako narod i ovaj put proguta ovo sve, bukvalno smo zasluzili i da nas cipuju, i da nas zaraze virusima, i da nam vade organe, i da nam jedu zivu decu i piju im krv jer smo neopevani debili i budale.
Glup si ti za te stvari.. Zato i zivis u smrdljivoj Americi i radis kao konobar..
Ti smrade zivis kod ubica Milice Rakic. Nije te sramota...Da, glupo je sto Americki marinci vezbaju desante na Batajnici dok to gledaju roditelji pokojne Milice Rakic iz svog dvorista
Pogledajte prilog 700680
Ali moramo da se zahvalimo Vucicu, kome je onaj coek uzivo na tv prenosu utakmice skandiro "Vucicu pedercino, Vucicu pedercino"
Da, ali Daco ce da glasa jer misli da ce da se uvali na Spsku drzavnu sisu puseci prkno u seoskom odboru Gornji CmarkovacNe znam samo na osnovu kojih ekonomskih parametara se povecavaju plate u uslovima kada cela privreda zamire.
A šta ti misliš da će se desiti?
Hajd ukratko da se ne smatram glupostima...Mislis sta ZNAM da ce se desiti - jedino sto moze da se desi:
Mani se ti Dace, gledaj ti svoj zivot mucenice.Da, ali Daco ce da glasa jer misli da ce da se uvali na Spsku drzavnu sisu puseci prkno u seoskom odboru Gornji Cmarkovac