Ne znaš ti ni odakle si šupalj. Turiće ti ga neko, a da ne znaš.pazi, teško je tebi da to prihvatiš jer si tetkica u vrtiću, ali trebao si da ideš u školu a ne u bioskop partizan...sad ti ostaje vređanje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znaš ti ni odakle si šupalj. Turiće ti ga neko, a da ne znaš.pazi, teško je tebi da to prihvatiš jer si tetkica u vrtiću, ali trebao si da ideš u školu a ne u bioskop partizan...sad ti ostaje vređanje![]()
ništa od toga nije tačnoBar se obznani, ranije je trebalo godine da se stidljivo počne pisati o mobingu, ljudi nisu smeli ni da se jave za poniženja koja su trpeli
U "Group" u kojoj sam ja radila , kada smo kupili jednu fabriku i kada se sindikalac pobunio zbog mobinga dobio je par "poruka" koje nije razumeo, nakon toga dobio je "poruku" koju je razumeo ... samo smo načuli da ga je neko naučio pameti , što je bila poruka za sve ...
Šta sad nema ono srpski privrednik ,tudje nećemo ,svoje ne damo ... samo zato što nije član Svinjske Hunte Znači ipak ti nije drag svaki kriminalac , tajkun , ubica , narko diler , pedofil ,mafijaš samo zato što je Srbin , a ne judeošiptarohrvat , potrebno je da bude i obožavalac S... H...Zato što je "patentirao" deltoide , tašna mašna , dobra veza, diploma , minimum znanja , maksimum samopuzdanja , samo bahato, udri, viči , zlostavljaj ...
Pošto je bilo dosta talentovanjih da psihički zlostavljaju ljude a nisu baš bili voljni da uče krenule su sega mege giga ...
Državu su pretvorili u konc logor , i sada nije bolje , ali se taj metod napušta polako

bajoNa jesen će biti mnogo vidljiviji uticaj krize na privredu.
Vučić će imati dva puta:
1. Da se dodatno zadužuje kako bi održavao trenutni nivo plata (ko poveruje u povećanje nije normalan)
2. Da ponovo smanji plate u javnom sektoru i penzije.
Pošto je ovo pod 2 već jednom primenio, verovatno će se dodatno zaduživati.
Taj scenario smo već imali 2008-1012. Ostaje da vidimo na koje će sve kreativne načine propagandna glasila da objasne novonastalu situaciju
brate kandicka je tako nebitna ne znam sto se toliko pominje uopste koga zabole dupe za njuI za Natašu Kandićka,prikladnije je.
mali je teški smrda prda
taj je od onih koje smo u vojsci rado ćebovali i slali u kantinu po napolitanke
genetski predispozicioniran da bude paglu marvaništa od toga nije tačno
vreme braće vučić je vreme najvećeg i najbrutalnijeg maltretiranja i ponižavanja radnika
Šta sad nema ono srpski privrednik ,tudje nećemo ,svoje ne damo ... samo zato što nije član Svinjske Hunte Znači ipak ti nije drag svaki kriminalac , tajkun , ubica , narko diler , pedofil ,mafijaš samo zato što je Srbin , a ne judeošiptarohrvat , potrebno je da bude i obožavalac S... H...![]()
A kako ti uopšte dolaziš na temu?
Jel ti viđe da je uvaženi kolega Artur naveo da 2012 zaposlenih skoro nije ni bilo. I sad, možda plate i jesu nešto manje, al zaposlenost je mnogo veća.
Kako to tamo ćoravo dolaziš na temu¿¡
Ja ih recimo znam dosta koji su se iselili i pored zaposlenja. Nije ti ni to relevantnost.Zaposlenost je veca srazmerno broju iseljenih iz Srbije.
Nemoj meni pricati o zaposlenima i nezaposlenima posto mi je na odredjeni nacin to i profesija tako da iskuliraj sa glupim komentarima.
Pa ti sam zaslužiš...e kada bi ti delio pravdu........svi bi mi u bunar završili koji drugačile mislimo.
Zaposlenost je veca srazmerno broju iseljenih iz Srbije.
Nemoj meni pricati o zaposlenima i nezaposlenima posto mi je na odredjeni nacin to i profesija tako da iskuliraj sa glupim komentarima.
I naravno, nije to samo pitanje zaposlenosti i plate što se ljudi sele. Masa njih jednostavno nema šta da čeka u Srbiju sa rupom od dvajes godina u radnom stažu. A DOS i Đilasove lekture su se pokazali kako oni ljudima radni vek znaju da unakarade i onima što su radili. A sa druge strane klipove guraju u točkove sadašnjoj vlasti što i za promašene generacije hoće da ustanovi pune penzije.Ja ih recimo znam dosta koji su se iselili i pored zaposlenja. Nije ti ni to relevantnost.
Pod 1 je jedina moguća opcija .. Zadržavanje sistema vladavine naprednih u, narednom periodu će koštati građane 7-10miljardi uz pad Bdp koji će dug % dodatno da gurne zemlju dublje u rupu .Na jesen će biti mnogo vidljiviji uticaj krize na privredu.
Vučić će imati dva puta:
1. Da se dodatno zadužuje kako bi održavao trenutni nivo plata (ko poveruje u povećanje nije normalan)
2. Da ponovo smanji plate u javnom sektoru i penzije.
Pošto je ovo pod 2 već jednom primenio, verovatno će se dodatno zaduživati.
Taj scenario smo već imali 2008-1012. Ostaje da vidimo na koje će sve kreativne načine propagandna glasila da objasne novonastalu situaciju
To ti sa tvojim glupom pogledima ne možeš da vidiš.Kakav vic da ova današnja vlast hoće nešto da uradi. Pa možda bi i uradili kad bi znali, a neće ni da znaju. Evo već 8 godina. Zato nije ni čudo da sve medije drže na uzdi. Da sakriju sve afere , lopovluke i nesposobnost. Zdravstvo u aprilu nije dobilo povećanje plate nego stimulaciju i to 8% dok traje korona. Oni zdravstveni radnici koji su se zarazili koronom nisu dobili ni tih 8%
Visina plate ne znači ništa ako to pojede inflacija. Ono što vam je pre 10 godina trebalo 1.000 din sad vam treba 2.000 din za istu robu.
Šta mene briga šta ti razgovaraš. Ovde je bitno da se vidi kolko ti lupaš.Sa vučićevim botovima ne razgovaram. Jer to nema ni smisla ni logike. To je sektaški pristup , vrte jednu te istu priču non stop sami sebe ubeđuju da je laž istina.
Šta je inflacija?Oni koji misle svojom glavom ne mogu da lupaju.
A šta ti vredi ako ti je glava glupaOni koji misle svojom glavom ne mogu da lupaju.

Nemas ti sa tom tvojom glavom veze.Još jedan bot. Kad imaju ovakve botove onda stvarno ništa pametno ne možete ni da očekujete od ovakve nakaradne vlasti.
Upoređivanje Nemačke i Srbije može da pravi samo neko ko ne razmišlja svojom glavom. Ako Nemačka ima rast bdp od 1% to je jednako rastu Srbije od 97%
Jeste, jer kad poveća plate 1 dinar, a evro poskupeo za 1000 dinara, onda je to realno smanjenje plata pod vučićevim režimom.I ta igra sa inflacijom nije Vučićeva igra.
a sta ti vredi telo kad nemas glavu?A šta ti vredi ako ti je glava glupa![]()