ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.720
Vucic vs Tihi, ko bi brze kopao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad se setih , dve decenije se hvalimo da imamo Aleksinačkih škriljaca da zamenimo 15 % nafte, toliko gasa i verovatno dvaput više toliko uglja. Još kada je nafta bila 50 dolara barel a ne kao sad 100 dolara.Kobejagi dali smo strancima i dobil , ne znam, da li smo šta dosad dobili.
Kao , po rudarskim inžinjerima, da smo deseta zemlja u svetu po tom bogatstvu.Ej, deseti.
I ništa.
Sad je kriza , kao time smo superbogati. O čime smo sve superbogati a nikakve vajde .Значни није Жуто Златно доба ... већ Црно Златно .. односно Камено Шкрљачно Златно доба ?!
kako je meni ova temilica prosla ispod radara,nikada to sebi necu oprostiti„Ja da iskopam danas ugalj, ako bih morao mogu, ali služilo bi samo u marketinške svrhe. Došao sam da ohrabrim i podržim ljude koji rade ovde“
malo ti tvojih rezultata na izborima?Ako ovako kopa bolje nek ne dira nista!
![]()
nema potrebe - glasalo ga 60%Pa jel kopa ili ne???
Београдских ?malo ti tvojih rezultata na izborima?
pa ne pise tako u naslovu, pu, kud je otvorih„Ja da iskopam danas ugalj, ako bih morao mogu, ali služilo bi samo u marketinške svrhe.
Sa bagrom ne moze kulturno ,samo ostro .Ко да си некад као,био културан![]()
Ma to i nisu rudari nego glumci ...garant....a ako jesu neka se napushe i meni .Prvo rudari svi u kompletu da mi se napuse k jer cute pred izdajnikom.
Drugo kad je vec tu mogo bi i on da se sagne.
Trece vucic ne slavi nista osim sektaskih rituala jer nije hriscanin.
Cetvrto, u pravu je za evropu, evropa je pred gradjanskim ratom cim otkaze poslusnost americi u vezi gasovoda soros odmah podize migrante pa nisu im dzabe placali da dolaze
.
Evropa moze da bira izmedju smrzavanja kod kuce ili smrzavanja u rovovima. Nadam se da ce naci neko kompromisno resenje, npr da se toplo obuku u rovovima i da se greju na zimskom suncu. Sreca javljaju blagu zimu minus 25. Izvinjavam se zbog prostakluka ne mogu sa bagrom kulturno.
Pa jel kopa ili ne???
Znaci bitno je da ima hemijeMa to i nisu rudari nego glumci ...garant....a ako jesu neka se napushe i meni .
Nemoj tako , tužan i težak je to posao.Ma to i nisu rudari nego glumci ...garant....a ako jesu neka se napushe i meni .
Nemoj tako , tužan i težak je to posao.
Problem je ako glasaju i dalje za idiota , onda su stvarno ubijeni u pojam.
Kontra,ulevo tako se zavrce retardu.Ako ovako kopa bolje nek ne dira nista!
![]()