Vučić: Mogu i da kopam ugalj ako moram

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad se setih , dve decenije se hvalimo da imamo Aleksinačkih škriljaca da zamenimo 15 % nafte, toliko gasa i verovatno dvaput više toliko uglja. Još kada je nafta bila 50 dolara barel a ne kao sad 100 dolara.Kobejagi dali smo strancima i dobil , ne znam, da li smo šta dosad dobili.
Kao , po rudarskim inžinjerima, da smo deseta zemlja u svetu po tom bogatstvu.Ej, deseti.
I ništa.

Sad se setih , dve decenije se hvalimo da imamo Aleksinačkih škriljaca da zamenimo 15 % nafte, toliko gasa i verovatno dvaput više toliko uglja. Još kada je nafta bila 50 dolara barel a ne kao sad 100 dolara.Kobejagi dali smo strancima i dobil , ne znam, da li smo šta dosad dobili.
Kao , po rudarskim inžinjerima, da smo deseta zemlja u svetu po tom bogatstvu.Ej, deseti.
I ništa.

Значни није Жуто Златно доба ... већ Црно Златно .. односно Камено Шкрљачно Златно доба ?!

Ako ovako kopa bolje nek ne dira nista!

nasilu-vucic.gif

Kad sam bio u JNA jedan nas drugar zaboravio da sipa gorivo u kamion i on stao u sred neke vezbe. Kapetan mu doneo asov i naterao da kopa da nadje naftu. Ovaj kopao do veceri da nije nadrljao bi jos gore. Tako bi ja i ovima iz ministarstva energetike, Onaj siroti Grcic kako cujem nije lopov samo je glupav i ne zna da organizuje posao . Kaznio bih ko ga je stavio na to mesto.

Prvo rudari svi u kompletu da mi se napuse k jer cute pred izdajnikom.

Drugo kad je vec tu mogo bi i on da se sagne.

Trece vucic ne slavi nista osim sektaskih rituala jer nije hriscanin.

Cetvrto, u pravu je za evropu, evropa je pred gradjanskim ratom cim otkaze poslusnost americi u vezi gasovoda soros odmah podize migrante pa nisu im dzabe placali da dolaze
.
Evropa moze da bira izmedju smrzavanja kod kuce ili smrzavanja u rovovima. Nadam se da ce naci neko kompromisno resenje, npr da se toplo obuku u rovovima i da se greju na zimskom suncu. Sreca javljaju blagu zimu minus 25. Izvinjavam se zbog prostakluka ne mogu sa bagrom kulturno.
Ma to i nisu rudari nego glumci ...garant....a ako jesu neka se napushe i meni .

Back