Vučić: Mogu da budem premijer, ali sam umoran i iscrpljen

Valjda ne otegne papke pre suđenja? 🤔

1000013574.png

To bi tako bilo kad bi se predsednik držao ustava, a kako stvari zaista stoje znaš i sam.
Pa neće se novi predsednik ponašati kao Vučić, ako bude imao Vučića kao premijera. Neće imati prostora za to.
Biće kao Grobar.
A Vučić će i sa mesta premijera da zabada njušku u sve, tako da ne vidim kako će sačuvati energiju na koju se trenutno žali da mu fali.

Haha koji dramoser i folirant, kao umoran sam od funkcije predsednika ali mogao bi na mesto premijera koje je formalno još zahtevnije i koje zahteva dosta više posla. :d

To je isto kao da sad ne znam fudbaler nakon 20+ godina igračke karijere kaže, e umoran sam i iscrpljen više od igranja fudbala i ne mogu više na nogama da stojim ali mogao bi da sa pozicije beka pređem da igram krilo, e to je bukvalno taj fazon.

А Ђилас први потпредседник Владе.

Iskreno verujem da nikog ne bi začudilo, javna je tajna da su oni privatno u mnogo boljim odnosima nego što se to predstavlja javnosti, da Đilas ima čak i neke zajedničke poslove sa bata Andrejom i šta ti ja znam, inače niko ne forsira Đilasa kao lidera opozicije sem vlasti, ono ubiše se da ga nametnu kao lidera opozicije iako bilo ko ko je za opoziciju ga ne yebava ni 2% , ali on mu je onako savršeni katalizator i kontrolor štete.

Back