A alfalogo Elita Poruka 16.409 26.04.2020. u 09:48 - Вучић љут – Бошко открио планове председника Србије: Упркос свему ускоро избори!? #176 Сталкер: Па Вучић ће их и добити у сваком случају,пошто највећи део опозиције бојкотује.Барем за сада. Kliknite za proširenje... Jedino je pitanje kako bi Vučić izbore dobio ubedljivije? Možda bi to bilo čak i ubedljivije kad bi opozicija izašala.
Сталкер: Па Вучић ће их и добити у сваком случају,пошто највећи део опозиције бојкотује.Барем за сада. Kliknite za proširenje... Jedino je pitanje kako bi Vučić izbore dobio ubedljivije? Možda bi to bilo čak i ubedljivije kad bi opozicija izašala.
Сталкер Elita Poruka 23.163 26.04.2020. u 09:52 - Вучић љут – Бошко открио планове председника Србије: Упркос свему ускоро избори!? #177 alfalogo: Jedino je pitanje kako bi Vučić izbore dobio ubedljivije? Možda bi to bilo čak i ubedljivije kad bi opozicija izašala. Kliknite za proširenje... Сада се полако појављују неке информације да би могли изаћи на изборе,ал је све то за сада на нивоу трача...
alfalogo: Jedino je pitanje kako bi Vučić izbore dobio ubedljivije? Možda bi to bilo čak i ubedljivije kad bi opozicija izašala. Kliknite za proširenje... Сада се полако појављују неке информације да би могли изаћи на изборе,ал је све то за сада на нивоу трача...
A alfalogo Elita Poruka 16.409 26.04.2020. u 09:54 - Вучић љут – Бошко открио планове председника Србије: Упркос свему ускоро избори!? #178 Сталкер: Сада се полако појављују неке информације да би могли изаћи на изборе,ал је све то за сада на нивоу трача... Kliknite za proširenje... Ja sam za opciju da ih se nagrdi što je više moguće. Naravno da treba da izađu
Сталкер: Сада се полако појављују неке информације да би могли изаћи на изборе,ал је све то за сада на нивоу трача... Kliknite za proširenje... Ja sam za opciju da ih se nagrdi što je više moguće. Naravno da treba da izađu
Сталкер Elita Poruka 23.163 26.04.2020. u 10:00 - Вучић љут – Бошко открио планове председника Србије: Упркос свему ускоро избори!? #179 alfalogo: Ja sam za opciju da ih se nagrdi što je više moguće. Naravno da treba da izađu Kliknite za proširenje... Да није короне избори би били данас.Што се мене тиче нико осим СНС-а не треба да излази.
alfalogo: Ja sam za opciju da ih se nagrdi što je više moguće. Naravno da treba da izađu Kliknite za proširenje... Да није короне избори би били данас.Што се мене тиче нико осим СНС-а не треба да излази.
A alfalogo Elita Poruka 16.409 26.04.2020. u 11:34 - Вучић љут – Бошко открио планове председника Србије: Упркос свему ускоро избори!? #180 Сталкер: Да није короне избори би били данас.Што се мене тиче нико осим СНС-а не треба да излази. Kliknite za proširenje... Pa to jedino da bi izbegli totalnu katastrofu. To da.
Сталкер: Да није короне избори би били данас.Што се мене тиче нико осим СНС-а не треба да излази. Kliknite za proširenje... Pa to jedino da bi izbegli totalnu katastrofu. To da.