Vučić kritikovao premijera Macuta: „Nisam Đuro zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi. To je sramota“

Ko je bio najbolji premijer?

• Neki Slobin

glasova: 1 4,3%
  • Đinđić

glasova: 12 52,2%
  • Živković

glasova: 0 0,0%
  • Koštunica

glasova: 7 30,4%
  • Cvetković

• Dačić

• Vučić

• Brnabić

• Vučević

• Macut

• Ukupno glasova
    23
Ни један, али у поређењу са овом велеиздајничком мафијашком багром, најбољи су били Ђинђић и Коштуница.
Ја сам скроман, не очекујем много од политичара, само да нису примитивна багра попут Вучићевих медијских ликова и да желе да предају мирно власт.

Овакво мишљење нисам имао чак ни 2012., али радикали су успели да ми промене.
Нису они Примитивни.
Они су се толико обогатили да се нормалном Човеку коса на глави дигне,колико је то пљачкало- а ни лик јело,ни лук мирисало.
И све "По Закону"..не мош им ништа.

Нису они Примитивни.
Они су се толико обогатили да се нормалном Човеку коса на глави дигне,колико је то пљачкало- а ни лик јело,ни лук мирисало.
И све "По Закону"..не мош им ништа.
Овде се увек крало, народ се навикао на то, али додатни проблем је ако поред свих тих проблема, корупције, криминала имаш још и примитивце у медијима који шире семе мржње и подела.

Нама треба само власт која ће да крадуцка, да буде поштенија, да врати институције на ниво пре доласка овог радикалског зла и да те институције ако је могуће додатно ојача, како би новијој генерацији оставили мање проблема.

И наравно да медији не шире лажи, фобије и мржњу.

Vučić kritikovao premijera Macuta: „Nisam Đuro zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi. To je sramota“ VIDEO​

Politika Autor: Fonet 20. sep 202518:42
Aleksandar Vučić i Đuro Macut
Aleksandar Vučić i Đuro Macut Foto:Instagram/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, obraćajući se premijeru Đuri Macutu, da nije zadovoljan angažovanjem ministara u Vladi Srbije.

„Nisam Đuro zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi i to ću vam sad reći u lice. Ne moram da vam govorim da ja znam koliko vam ljudi provode vremena u Vladi. To je sramota. To je sve što imam da vam kažem“, rekao je Vučić na sednici Saveta za saradnju Srbije i Republike Srpske u proširenom sastavu, u Palati Srbija, u Beogradu.

On je zamolio ministre da se više angažuju i da više rade, navodeći da je prosečno 1,2 ministra na terenu svaki dan, ne 16.

„Potreban je mnogo veći angažman, mnogo veći trud i rad. Nemojte da živite za to da prođe još jedan dan, već da se nešto veliko uradi“, istakao je Vučić.

https://nova.rs/vesti/politika/vuci...oljan-angazmanom-ljudi-u-vladi-to-je-sramota/

Vreme je da se Vučić ili Brnaba vrate na mesto premijera. Tu se mora biti japi menadžer. :deda2:
Ne brinite ništa - kad ga budete "skinuli" iznenadićete se koga će Nova Vlast da izabere za odredjenu funkciju.

Nemojte posle: "svi su oni isti"
Biće igračka-plačka al neka, samo vi izvol'te :hvala:

Ne brinite ništa - kad ga budete "skinuli" iznenadićete se koga će Nova Vlast da izabere za odredjenu funkciju.

Nemojte posle: "svi su oni isti"
Biće igračka-plačka al neka, samo vi izvol'te :hvala:
Полази ми ускоро кева,78 Година стара..пут Србије.
Каже, дај неке Паре..дај неке чоколаде,тражи доктор,тражи ова медициниска Сетра што ме пушта преко Реда...
ОК.
оДЕМ У МОЈУ СОБУ и донесем јој 2 самолепљиве Траке(мазнуо из Фирме) и кажем јој:
-СлушаЈ кево,ово је врхунски Квалитет.Паре ће се потроше,Чоколаде ће се поједу...али КОД НАС увек мора нешто се крпи,лепи,захевтава..да то држи,то буде стамено.Ако им ово будеш дала,у наредних Годину Дана немаш Проблема око Термина и сл. здравствених Срања. :)

Back