Vučić optužio i policiju da je učestvovala u navodnom državnom udaru

Sve se više stvara narativ Vučić i crkva na jednoj a svi ostali na drugoj strani. Očekivao sam i vojsku uz njega ali ipak samo crkva jer se najbolje kotira.
AV-tihrist ima fiks ideje, ali ako, da idemo do kraja onda, vidis sta mi kerci napravi, i odusta, puce joj film? neko mora da radi, pa ako samo AV, neka bude, samo da izdrzi do kraja

Sigurno mu se zato izdrao Vucic onaj put kad je bilo oko onog policajca, ali jeste da se i Dacic ulizuje Evropi i odjednom "pravi fin".

Вучић је лажов. Тврди АИ

https://iask.ai/q/Vu-ic-studenti-protest-video-snimak-la-nl9mv9o

Анализа Вучићеве изјаве о студентском протесту​

Да бисмо утврдили да ли је Вучић лагао о томе да су студенти ударили полицајца, морамо испитати расположиве доказе и изворе.

Опис инцидента​

У инциденту је у питању полицајац у цивилу, Лазар Баћић, који је повређен током протеста испред зграде РТС-а у Београду. Председник Србије Александар Вучић тврдио је да су Баћића боксерима ударили „бољшевички пленаристи“, имплицирајући да су студенти одговорни за повреду.[1]

Видео докази​

Међутим, видео објављен на Твитеру противречи Вучићевој изјави. На снимку се види како Баћића у око удара палицом припадник Жандармерије, а не студенти.[1]Овај видео доказ указује да је Вучићева тврдња о студентима који су напали Баћића била лажна.

Вучићева реакција и даље изјаве​

Након инцидента, Вучић је наставио да користи оштар језик против демонстраната, називајући их „руљом“.[2]Такође је организовао контра-догађај под називом „Студенти који желе да уче“ у Пионирском парку, где је окупио своје присталице.

Закључак​

На основу видео доказа, чини се да је Вучић лагао о томе да су студенти ударили полицајца . Снимак јасно показује да је Баћић повређен жандармском палицом, а не студентима. Ова контрадикција између Вучићеве изјаве и видео доказа указује на то да је председникова тврдња била лажна.

Vučić optužio i policiju da je učestvovala u navodnom državnom udaru​

Beta, Fonet, N1danas 12:33
Aleksandar Vučić
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se u Srbiji dogodio organizovan pokušaj pravog „istinskog državnog udara“, jer su skoro sve državne institucije bile uključene, od javnog medijskog servisa pa i policije, najavljujući da će „neki izbori 2026. i 2027. godine biti neizvesni“.

U puču učestvuje vojska i mora da bude nasilja, a državni udar je kroz institucije, rekao je Vučić u razgovoru sa studentima iz Pionirskog parka.

Prema njegovim rečima, pokušano je od vrtića, škola, do pokušaja u zdravstvu i elektroenergetskim postrojenjima, „a o policiji i da ne pričam“.

Tu će zastrašujući podaci izaći na videlo, kako su narkodileri i preko koga vodili svoju politiku i opet je država izdržala, rekao je Vučić.

On je ponovio da se radi o obojenoj revoluciji i da su neke političke lekcije, saveti i pare došle spolja i dodao da je već od mnogih zemalja dobio ponude za ekskluzivni ugovor za svoju knjigu „Kako sam pobedio obojenu revoluciju“.

https://www.danas.rs/vesti/politika/drzavni-udar-vucic/

Sam protiv svih. :deda2:

Вучић је заменио самога себе својим двојником

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se u Srbiji dogodio organizovan pokušaj pravog „istinskog državnog udara“, jer su skoro sve državne institucije bile uključene, od javnog medijskog servisa pa i policije, najavljujući da će „neki izbori 2026. i 2027. godine biti neizvesni“.

U puču učestvuje vojska i mora da bude nasilja, a državni udar je kroz institucije, rekao je Vučić u razgovoru sa studentima iz Pionirskog parka.

Prema njegovim rečima, pokušano je od vrtića, škola, do pokušaja u zdravstvu i elektroenergetskim postrojenjima, „a o policiji i da ne pričam“.

Tu će zastrašujući podaci izaći na videlo, kako su narkodileri i preko koga vodili svoju politiku i opet je država izdržala, rekao je Vučić.

On je ponovio da se radi o obojenoj revoluciji i da su neke političke lekcije, saveti i pare došle spolja i dodao da je već od mnogih zemalja dobio ponude za ekskluzivni ugovor za svoju knjigu „Kako sam pobedio obojenu revoluciju“.

Bilo bi mi drago da je tako.
Koliko kriminala, terora, korupcije, malverzacije je sprovela ova mafija u državnom vrhu, red bi bio da se već jednom i policija umeša.

Вучић је лажов. Тврди АИ

https://iask.ai/q/Vu-ic-studenti-protest-video-snimak-la-nl9mv9o

Анализа Вучићеве изјаве о студентском протесту​

Да бисмо утврдили да ли је Вучић лагао о томе да су студенти ударили полицајца, морамо испитати расположиве доказе и изворе.

Опис инцидента​

У инциденту је у питању полицајац у цивилу, Лазар Баћић, који је повређен током протеста испред зграде РТС-а у Београду. Председник Србије Александар Вучић тврдио је да су Баћића боксерима ударили „бољшевички пленаристи“, имплицирајући да су студенти одговорни за повреду.[1]

Видео докази​

Међутим, видео објављен на Твитеру противречи Вучићевој изјави. На снимку се види како Баћића у око удара палицом припадник Жандармерије, а не студенти.[1]Овај видео доказ указује да је Вучићева тврдња о студентима који су напали Баћића била лажна.

Вучићева реакција и даље изјаве​

Након инцидента, Вучић је наставио да користи оштар језик против демонстраната, називајући их „руљом“.[2]Такође је организовао контра-догађај под називом „Студенти који желе да уче“ у Пионирском парку, где је окупио своје присталице.

Закључак​

На основу видео доказа, чини се да је Вучић лагао о томе да су студенти ударили полицајца . Снимак јасно показује да је Баћић повређен жандармском палицом, а не студентима. Ова контрадикција између Вучићеве изјаве и видео доказа указује на то да је председникова тврдња била лажна.

Zabole me za AI, ja sam o tome rekla svoje misljenje, a svakom se desi da pogresi.

tema je obicno prduckanje

kako bi se svojatanje policije od rezima bacilo u stranu...

tako plljuje i rts a i dalje sam dolazi na rts sam pljuje koga stigne i koga hoce .... niko drugi tu mogucnost nema

dakle promucaj pa prospi

Ne. Ovo je početak kraja koalicije sa SPS-om.

Ostaje pitanje, da li će neka nova vlast moći da formira Vladu bez SPS-a.

Zanimljivo..

Aleksandar Vučić

I od vrtića je pokušano!

Na njegovom mestu, ja bih brinuo što su se navijači Zvezde okrenuli protiv njega.

Навијачи су лепо сви у принудној управи зграда.....

Узето је 105 милијарди кредита ...ако треба узеће и још 105 милијарди и још 105 милијарди .... и поделити ...само да

...' сам ' и 'голорук' ...победи

bez policije i vojske nema ni govora o obojenoj revoluciji

joj, kada ga uhitimo po uputstvu iz blokadne sto je reklamiraju botovi
Blokadna je bila u opticaju,baš kao i naši studenti u Hrvatskoj.Možeš samo da se smeješ,ali se to ne spominje ovde ni za živu glavu,svi se nešto prave naivni.I podatak da su delu srpskih studenata koji su u blokadi,prvi podršku dali upravo Hrvati.Jesi li se ikada zapitao ZAŠTO?Hrvati koji su nam toliko zla naneli i koji nas otvoreno mrze,odjednom daju podršku studentima u blokadi?Slučajnost?

Blokadna je bila u opticaju,baš kao i naši studenti u Hrvatskoj.Možeš samo da se smeješ,ali se to ne spominje ovde ni za živu glavu,svi se nešto prave naivni.I podatak da su delu srpskih studenata koji su u blokadi,prvi podršku dali upravo Hrvati.Jesi li se ikada zapitao ZAŠTO?Hrvati koji su nam toliko zla naneli i koji nas otvoreno mrze,odjednom daju podršku studentima u blokadi?Slučajnost?
Вучић је учинио довољно зла за 12 година, али ту ни речи.

...

Dačiću...čuvaj dupe...😮

Вучић ударио на полицију: Покушали су да спроведу државни удар​

https://srbin.info/vucic-udario-na-policiju-pokusali-su-da-sprovedu-drzavni-udar/

Pri čemu vredi pomenuti da je AV u svojoj izjavi izjavio da su i vojska i policija radile drzavni udar...😮☺️🤣

Pomenuo je on tu i RTS i lekare i skole, sudstvo...ČAK i VRTIĆE...😮

– У пучу учествује војска и мора да буде насиља, а државни удар је кроз институције – рекао је Вучић у разговору са студентима из Пионирског парка.
Према његовим речима, покушано је од вртића, школа, до покушаја у здравству и електроенергетским постројењима, „а о полицији и да не причам“.

Dakle fakticki je sam priznao DA JE CELO DRUŠTVO USTALO PROTIV NJEGA :worth:

Pazi kad su i klinci iz vrtića ustali protiv njega
😮🤣👶👶👶🤣😮

...

Poslednja izmena:

Back