VUČIĆ JE GOTOV!!!

Poklonio mu Miler..........:hahaha:

frankovo.jpg

A sta je on prema vasem rangu? Guzicar, ulizivac ili primac, ili je slinar najvise?!

- - - - - - - - - -

I da ne bude samo trolovanje.

Koliko je moguce da DJV jednom ubode da je u pravu?!

Како си тако наиван - читава ова смицалица је само зато ДА БИ ПОСЛЕДЊИМ НАПОРОМ ПОКУШАЛИ ДА ПОКРЕНУ ЉУДЕ ДА БРАНЕ ПАТОЛОШКОГ ЛАЖОВА И ВЕЛЕИЗДАЈНИКА ПРЕ НЕГО ШТО ОН САОПШТИ ЈАВНО "ОДЛУКУ ВЛАДЕ" тј. ИЗВЕШТАЈ О ВЕЛЕИЗДАЈИ.......

Pogledajte prilog 406511

DJV je rekao da je gotov. Svi udarili na njega. Kamo srece da je tako. Mozda i jeste_!:think:

Ono sto je zanimljivo DJV je udario na Ruse. Kako kada se mnogi ubise na ovom forumu da dokayu da je on u idealnom odnosu sa njima. Ili nije_!:sad2:

P.S. Naslov preuzet. Ne rusim ustavni poredak.

- - - - - - - - - -

A da, zaboravio sam, ruse ga i njegovi iz SNSa. Ovo sve pokazuje koliko je nesposoban.

E bas bi bilo lepo osvezenje da konacno ode.
Ali pre toga mu treba suditi za veleizdaju.

Како си тако наиван - читава ова смицалица је само зато ДА БИ ПОСЛЕДЊИМ НАПОРОМ ПОКУШАЛИ ДА ПОКРЕНУ ЉУДЕ ДА БРАНЕ ПАТОЛОШКОГ ЛАЖОВА И ВЕЛЕИЗДАЈНИКА ПРЕ НЕГО ШТО ОН САОПШТИ ЈАВНО "ОДЛУКУ ВЛАДЕ" тј. ИЗВЕШТАЈ О ВЕЛЕИЗДАЈИ.......

Mito to je bilo hipoteticki. Ali ovakav naslovi pokazuje i odredjenu dozu panike. Zato razmisljam o tom vanrednom stanju. On sa vlasti mirnim putem nece otici.

Poslednja izmena:
Normalno je da Rusi traze imunitet za Nis imajuci u vidu IPAP sporazum sa NATO ali sumnjam bas da pritiskaju da saljemo vojnike u Siriju, ne znam po kom osnovu bi to radili sem ukoliko ne postoji neki usmeni dogovor vojno tehnicki sa njima po kome bi mi na drugoj strani dobili neke benefite u vezi oruzija ili saradnje.
.

Vučićević je mogao napisati " Moskva uslovljava daljnju saradnju odlaskom naših devojaka u ruske baze ...." ili " Moskva uslovljava daljnju saradnju izvršenjem felacija gospodina premijera Vučića ...." , mogao je napisati bilo kakvu nebulozu gde je čitalac nemoćan jer se takve stvari nemoguće opovrgnuti a isti novinarčić nema potrebu da dokazuje istinitost jer se može pozvati na zaštitu izvora informacije. Nije li isti Vučićević palamudio kako premijeru preti atentat , pa kako kad ode u Kinu neće moći nazad jer će se dogoditi puč.

Upravo tako!

Dakle troslojni toalet papir zvani Informer sada od Vucicia pravi mucenika kako bi okrenuo javnost u njegovu korist....
Kao eto jadni Vucko (agent Mi6-a, CIA-e i ko zna koga jos...) sam rpotiv svih...i svi mu kao rade o glavi a on kao samo zeli dobro narodu...:D
Ako ga i sklone sklonice ga oni koji su ga i postavili...dakle njegovi zapadni "prijatelji"...kao sto su i Slobu, Djindjica, Kostunicu i ostale...

...

У Информеру пишу шифровате поруке када је време редовног целивања скута Вождона и Зорана Бабића од стрне свих других опозиционара.

Upravo tako!

Dakle troslojni toalet papir zvani Informer sada od Vucicia pravi mucenika kako bi okrenuo javnost u njegovu korist....
Kao eto jadni Vucko (agent Mi6-a, CIA-e i ko zna koga jos...) sam rpotiv svih...i svi mu kao rade o glavi a on kao samo zeli dobro narodu...:D
Ako ga i sklone sklonice ga oni koji su ga i postavili...dakle njegovi zapadni "prijatelji"...kao sto su i Slobu, Djindjica, Kostunicu i ostale...

...
Sve se slazem, ali reci da ga Rusija rusi je prejako.

ako nije potrcko rusima naravno da ga ne vole..sta ce im neko ko je svoj..:D

Vučić svoj :hahaha:

- - - - - - - - - -

to bi bila najbolja opcija..i patkari i ljudozderi s istoka u realu ne postoje osim vucica..ako bi on i njegove fantazije bile samo problem mirno spavajte braco srbi..:D

Izgleda da su sendvičari dobili zadatak da otvore svoje karte.

Sve se slazem, ali reci da ga Rusija rusi je prejako.

Pa to ti je, ono iz perspektive DJ Vučićevića i Informera, Vučić je sami avatar iliti hologram Isusa...
Niko ga kao ne razume a on samo dosao da nas spase...:D
Ocekujem da posle Gašića i Vučić osvane na nekoj fresci... recimo onog potopljenog Manastira....Sveti Vucko pod vodom...sa ronilackom maskom...na dlanovima dariva Beograd na vodi...

...

ako nije potrcko rusima naravno da ga ne vole..sta ce im neko ko je svoj..:D

Nije bas tako.... Rusi cene gorde ljude koji samostalno razmisljaju i rade za dobrobit naroda, a ne uvlakuse.
Njegovim gostovanjem kod Klintona ponizio je sve nas. Tesko je to bilo za gledati svim gradjanima.
On je verovatno hteo da nam se prikaze kao zrtva, ali to kod nas ne pali.
Vucicu, nemoj se zrtvovati za mene.

Back